3 lullen in een kut pijpen in sauna

3 lullen in een kut pijpen in sauna

We stemden in en spraken om 21 uur af in de bar van het hotel. Daarna ging hij douchen en wij bleven nog wat liggen. Toen we de deur hoorden dicht gaan bespraken we ons onverwachte trio , het was ons beiden bevallen en ze had genoten van zijn lekkere dikke lul. Ik heb daar haar geile kut nog even uitgelikt en toen zijn we ons dan ook gaan douchen.

Toen we op de kamer waren was het al half negen. Ze vroeg wat ze aan moest? Ik zei haar dat super sexy zwarte kleedje aan te trekken en haar zwarte laarzen met hoge hakken.

Toen ze uit de badkamer kwam floot ik tussen mijn tanden. Ze had haar ogen heel zwart gemaakt en fel rode lipstick. Ik zei dat ze er lekker geil en hoerig uitzag. Op naar de volgende klant? Waarop ze zei, wie weet of mischien nog wel eens dezelfde, lachte ze terwijl ze me geil aankeek! Zullen we dan maar? En we liepen naar de lift en beneden zat de man al aan de bar op een kruk.

Hij was cava of champagne aan het drinken, verder was er niemand behalve de barman. De man gaf haar een complimentje over haar outfit en Katja bedankte hem.

Zet u neer, zei hij en we namen plaats op de krukken met Katja in het midden. De man vroeg wat we dronken en Katja zei hetzelfde als u wil ik wel! Ikook, zei ik, en de man bestelde een ganse fles bij de barman. Nu weet ik uit ervaring dat als ze bubbels drinkt ze weer geil wordt!

De man vertelde dat hij voor een Nederlands bedrijf werkte en hier in de buurt een project hielp opstarten! Ik heet Frederik en jullie?

Katja en Guido en we zijn van Belgisch limburg. Ja dat had ie al gehoord, zei hij wanneer we in de sauna iets tegen elkaar zeiden. We spraken over koetjes en kalfjes en ik zei dat ik buiten een sigaretje ging roken, ben zo terug en liep naar de uitgang! Van buiten uit kon ik ze zien zitten en ik zag dat ze dikwijls lachten. Ze had zich ook naar hem toe gedraaid en ik zag dat hij over haar been aan het strelen was.

Sigaret was op en ik ging terug. Ze zag me aankomen en draaide zich terug recht, maar ik zei haar dat ze gerust zo mocht blijven zitten, waarop ze zich terug draaide.

Ga maar verder waar je mee bezig was, zei ik tegen Frederik en hij legde daarop zijn hand terug. Ze deed na een tijdje haar benen iets verder en doordat het kleedje kort was kon ik vanachter hem zien dat ze geen slipje droeg! Ze keek geil naar me terwijl ze haar lippen likte.

Frederik zag dat en ging wat hoger naar haar kruis. Hmm kreunde hij zachtjes, wat ben jij alweer lekker nat daar! De barman had ook iets door, want hij kwam regelmatig vragen of alles naar wens was. Ja ja zei Katja met een dubbel tongetje, alles lekker hoor.

Ze giechelde en zei dat ze al wat tipsy was. Frederik zei dat ie weer zin had om haar te neuken. Is goed, zei Katja, maar deze keer is het niet gratis hoor!

Oh geen probleem zei hij, aan hoeveel had je gedacht? Katja had geen idee wat ze zou vragen. Hmm wat denk je zelf, hoeveel heb je er voor over? Met ons drie wil ik euro geven, maar als ik alleen met jou naar de kamer mag, dan geef ik Ik zeg haar dat ik alles goed vind en dat zij mag beslissen! Oke dan, wacht jij hier aan de bar dan tot ik terug ben? Of in onze kamer als het te lang duurt, zeg ik al giechelend en geef haar een kusje.

Daarop haalt Frederik zijn beurs uit zijn zak en geeft me euro. Ze trek haar kleedje naar beneden en zegt, tot strakjes lieve Teddy van me en zo lopen ze samen naar de liften!

Ik blijf achter alleen met de barman die mij vragend aankijkt en met me begint te praten in het Duits. Ik vertel hem dat we een ruimdenkend koppel zijn en dat we zo af en toe het wel eens met anderen doen. Hij vraagt hoelang we nog op hotel blijven en ik zeg hem dat we nog twee nachten blijven! Wow wat een geile verhaal zeg… Ik heb soort gelijks mee gemaakt met mijn vriendin, die ook zo heeft genoten in een bubbelbad en in de sauna… Zou graag nog meer willen zien van jullie escapades hhhmm geil hey….

Reactie van marius op 8 oktober om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Dit verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages: We zeiden hallo Ik ging op die andere bovenste bank zitten en Katja, zoals altijd, op de onderste onder mij.

Overspel Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal? Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over! De verrassing Ik greep mijn kans. Reageer op dit Sexverhaal Klik hier om je antwoord te annuleren. Agnes vleide zich nog meer tegen me aan en streelde me lichtjes. Ik begon het nu toch ook aardig warm te krijgen.

Ook de vrouw kreeg het in de gaten en keek naar die gigantische pik van haar man en ze begon er mee te spelen, waardoor deze nog meer begon te steigeren hij was enorm, ik schatte toch zeker 24 cm lang. Agnes werd onrustig, ik voelde dat ze harder begon te wrijven en hard in mijn tepels begon te knijpen. Net op dat moment nam die vrouw de enorme pik van haar man in haar mond en begon er zachtjes aan te zuigen, terwijl ze met haar handen de enorme ballen van de man aan het masseren was.

Agnes rilde van genot en keek deze mensen strak aan en ik zag aan haar ogen dat ze bloedgeil was. De vrouw begon nu langzaam aan die pik te trekken hij zuchtte van genot.

Ondertussen had ik de borsten van Agnes beet gepakt en ik merkte dat de tepels wel erg keihard vooruit stonden. Ik kneep zacht in haar gevoelige tepels haar gezicht begon rood aan te lopen toen ik met mijn vingers haar kut en klit bewerkte, tjonge wat was haar kut nat, het dreef er gewoon uit.

En toen gebeurde het de vrouw tegen over ons vroeg aan Agnes of ze ook even wou proeven, wat ik nooit verwacht had gebeurde. Agnes stond op en liep recht op die enorme lul af en begon hem onmiddellijk te pijpen. Ik bleef perplex zitten was dit nu mijn Agnes, er ging een tweestrijd door mijn hoofd. Zie ik daar mijn vrouw een andere man pijpen, aan de andere kant ziet het er wel verschrikkelijk geil uit hoe je vrouw zo’n enorme lul pijpt. Ik wachtte maar eens rustig af wat er gebeuren ging.

Agnes zat nu op haar knieën die enorme lul te pijpen, haar borsten danste mee op het pijp ritme. De vrouw was inmiddels onder de benen van Agnes gekropen en begon haar drijf natte kut te likken Agnes begon enorm te kreunen om kort daarna spuitend klaar te komen, de vrouw had moeite al dat kutgeil van Agnes op te slurpen.

Nu word het toch tijd dat ik ging meedoen, en ik ging naast die vrouw zitten en deze nam direct mijn lul in haar mond.

Wat kon ze pijpen, ik voelde mijn ballen kloppen en moest me inhouden om niet direct te spuiten. Mijn vingers gingen naar haar eveneens natte kut, maar ik was stomverbaasd toen mijn hele hand in deze kut verdween, achteraf normaal als je een vent heb met zo’n lul. Ik begon haar met mijn hele hand te neuken wat haar spoedig tot een orgasme bracht, ik haalde mijn hand er uit en likte aan de sliert geil, hier werd ik echt geil van.

De man was inmiddels achter Agnes gaan staan en drukte zijn enorme lul tegen de zeik natte kut van Agnes aan, ik hoorde haar kreunen als nooit te voren. Toch schrok ik van haar gil, de man had zijn enorme pik in haar kut geramd, maar haar gil ging over in gekreun en ze riep.

Ooh, wat een heerlijke lul is dit, mijn kut is helemaal gevuld met lul. Ik keek naar hun en zag Agnes draaien met haar prachtige kont terwijl haar geil met stromen langs haar benen liep, ik had haar nog nooit zo geil gezien. Ik had intussen de vrouw op haar knieën gezet en neukte haar als een hond, ik ramde flink in haar kut waarop zij krachtig klaar kwam.

Ik hoorde Agnes even daarna kermend en kreunend klaar komen. Ik liep naar hun toe, hij had zijn lul uit haar kut gehaald en Agnes was hem nu aan het pijpen, achter Agnes staand ramde ik mijn lul in haar kut. Ik voelde alleen niets, mijn voorganger had deze kut zover opgerekt dat ik er wel drie keer in kon. Agnes drukte nu de man naar achter zodat deze op zijn rug kwam te liggen en stapte op de man om wederom die gigantische lul in haar lekkende kut te laten verdwijnen en weer gilde ze van genot.

Ik zag nu het kontje van mijn vrouw omhoog steken en kon me niet meer bedwingen, ik ging achter mijn vrouw staan en zetten mijn pik tegen haar kleine gaatje. Ik duwde zachtjes door en schoot toen helemaal in haar kont, Agnes rilde van genot dit had ze nog nooit gevoeld. God, wat was dit heerlijk in zo’n strak gaatje, terwijl we beiden mijn vrouw aan het neuken waren zag ik de vrouw al vingerend en schuddend klaar komen.

Dit was denk ik het signaal voor ons allemaal, want Agnes’s lichaam begon opeens te schudden en te trillen, ik kom klaar ik kom klaar, kreunde ze.

Ze kneep haar kut en kont samen en dit werd de man teveel, deze spoot zijn zaad diep in haar schokkende kutje, opnieuw kwam Agnes door deze zaadlozing klaar.

Nu werd het mij ook teveel, ik begon wild in haar kont te stoten. Agnes riep maar, harder, harder, harder, het werd zwart voor mijn ogen, mijn ballen begonnen te kloppen nog enkele halen en ja daar begon mijn lul te spuiten diep in haar darmen. Agnes kwam opnieuw gillend klaar.

...

Gratis a films milf escort limburg

3 lullen in een kut pijpen in sauna

We stemden in en spraken om 21 uur af in de bar van het hotel. Daarna ging hij douchen en wij bleven nog wat liggen. Toen we de deur hoorden dicht gaan bespraken we ons onverwachte trio , het was ons beiden bevallen en ze had genoten van zijn lekkere dikke lul. Ik heb daar haar geile kut nog even uitgelikt en toen zijn we ons dan ook gaan douchen. Toen we op de kamer waren was het al half negen. Ze vroeg wat ze aan moest? Ik zei haar dat super sexy zwarte kleedje aan te trekken en haar zwarte laarzen met hoge hakken.

Toen ze uit de badkamer kwam floot ik tussen mijn tanden. Ze had haar ogen heel zwart gemaakt en fel rode lipstick. Ik zei dat ze er lekker geil en hoerig uitzag.

Op naar de volgende klant? Waarop ze zei, wie weet of mischien nog wel eens dezelfde, lachte ze terwijl ze me geil aankeek! Zullen we dan maar? En we liepen naar de lift en beneden zat de man al aan de bar op een kruk.

Hij was cava of champagne aan het drinken, verder was er niemand behalve de barman. De man gaf haar een complimentje over haar outfit en Katja bedankte hem. Zet u neer, zei hij en we namen plaats op de krukken met Katja in het midden.

De man vroeg wat we dronken en Katja zei hetzelfde als u wil ik wel! Ikook, zei ik, en de man bestelde een ganse fles bij de barman. Nu weet ik uit ervaring dat als ze bubbels drinkt ze weer geil wordt! De man vertelde dat hij voor een Nederlands bedrijf werkte en hier in de buurt een project hielp opstarten! Ik heet Frederik en jullie? Katja en Guido en we zijn van Belgisch limburg. Ja dat had ie al gehoord, zei hij wanneer we in de sauna iets tegen elkaar zeiden.

We spraken over koetjes en kalfjes en ik zei dat ik buiten een sigaretje ging roken, ben zo terug en liep naar de uitgang! Van buiten uit kon ik ze zien zitten en ik zag dat ze dikwijls lachten. Ze had zich ook naar hem toe gedraaid en ik zag dat hij over haar been aan het strelen was. Sigaret was op en ik ging terug. Ze zag me aankomen en draaide zich terug recht, maar ik zei haar dat ze gerust zo mocht blijven zitten, waarop ze zich terug draaide.

Ga maar verder waar je mee bezig was, zei ik tegen Frederik en hij legde daarop zijn hand terug. Ze deed na een tijdje haar benen iets verder en doordat het kleedje kort was kon ik vanachter hem zien dat ze geen slipje droeg! Ze keek geil naar me terwijl ze haar lippen likte. Frederik zag dat en ging wat hoger naar haar kruis.

Hmm kreunde hij zachtjes, wat ben jij alweer lekker nat daar! De barman had ook iets door, want hij kwam regelmatig vragen of alles naar wens was. Ja ja zei Katja met een dubbel tongetje, alles lekker hoor. Ze giechelde en zei dat ze al wat tipsy was. Frederik zei dat ie weer zin had om haar te neuken.

Is goed, zei Katja, maar deze keer is het niet gratis hoor! Oh geen probleem zei hij, aan hoeveel had je gedacht? Katja had geen idee wat ze zou vragen. Hmm wat denk je zelf, hoeveel heb je er voor over? Met ons drie wil ik euro geven, maar als ik alleen met jou naar de kamer mag, dan geef ik Ik zeg haar dat ik alles goed vind en dat zij mag beslissen!

Oke dan, wacht jij hier aan de bar dan tot ik terug ben? Of in onze kamer als het te lang duurt, zeg ik al giechelend en geef haar een kusje.

Daarop haalt Frederik zijn beurs uit zijn zak en geeft me euro. Ze trek haar kleedje naar beneden en zegt, tot strakjes lieve Teddy van me en zo lopen ze samen naar de liften! Ik blijf achter alleen met de barman die mij vragend aankijkt en met me begint te praten in het Duits. Ik vertel hem dat we een ruimdenkend koppel zijn en dat we zo af en toe het wel eens met anderen doen. Hij vraagt hoelang we nog op hotel blijven en ik zeg hem dat we nog twee nachten blijven!

Wow wat een geile verhaal zeg… Ik heb soort gelijks mee gemaakt met mijn vriendin, die ook zo heeft genoten in een bubbelbad en in de sauna… Zou graag nog meer willen zien van jullie escapades hhhmm geil hey…. Reactie van marius op 8 oktober om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online!

Dit verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages: We zeiden hallo Ik ging op die andere bovenste bank zitten en Katja, zoals altijd, op de onderste onder mij. Overspel Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal? Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over! De verrassing Ik greep mijn kans. Reageer op dit Sexverhaal Klik hier om je antwoord te annuleren.

Agnes vleide zich nog meer tegen me aan en streelde me lichtjes. Ik begon het nu toch ook aardig warm te krijgen. Ook de vrouw kreeg het in de gaten en keek naar die gigantische pik van haar man en ze begon er mee te spelen, waardoor deze nog meer begon te steigeren hij was enorm, ik schatte toch zeker 24 cm lang. Agnes werd onrustig, ik voelde dat ze harder begon te wrijven en hard in mijn tepels begon te knijpen. Net op dat moment nam die vrouw de enorme pik van haar man in haar mond en begon er zachtjes aan te zuigen, terwijl ze met haar handen de enorme ballen van de man aan het masseren was.

Agnes rilde van genot en keek deze mensen strak aan en ik zag aan haar ogen dat ze bloedgeil was. De vrouw begon nu langzaam aan die pik te trekken hij zuchtte van genot. Ondertussen had ik de borsten van Agnes beet gepakt en ik merkte dat de tepels wel erg keihard vooruit stonden. Ik kneep zacht in haar gevoelige tepels haar gezicht begon rood aan te lopen toen ik met mijn vingers haar kut en klit bewerkte, tjonge wat was haar kut nat, het dreef er gewoon uit.

En toen gebeurde het de vrouw tegen over ons vroeg aan Agnes of ze ook even wou proeven, wat ik nooit verwacht had gebeurde.

Agnes stond op en liep recht op die enorme lul af en begon hem onmiddellijk te pijpen. Ik bleef perplex zitten was dit nu mijn Agnes, er ging een tweestrijd door mijn hoofd. Zie ik daar mijn vrouw een andere man pijpen, aan de andere kant ziet het er wel verschrikkelijk geil uit hoe je vrouw zo’n enorme lul pijpt.

Ik wachtte maar eens rustig af wat er gebeuren ging. Agnes zat nu op haar knieën die enorme lul te pijpen, haar borsten danste mee op het pijp ritme.

De vrouw was inmiddels onder de benen van Agnes gekropen en begon haar drijf natte kut te likken Agnes begon enorm te kreunen om kort daarna spuitend klaar te komen, de vrouw had moeite al dat kutgeil van Agnes op te slurpen. Nu word het toch tijd dat ik ging meedoen, en ik ging naast die vrouw zitten en deze nam direct mijn lul in haar mond. Wat kon ze pijpen, ik voelde mijn ballen kloppen en moest me inhouden om niet direct te spuiten. Mijn vingers gingen naar haar eveneens natte kut, maar ik was stomverbaasd toen mijn hele hand in deze kut verdween, achteraf normaal als je een vent heb met zo’n lul.

Ik begon haar met mijn hele hand te neuken wat haar spoedig tot een orgasme bracht, ik haalde mijn hand er uit en likte aan de sliert geil, hier werd ik echt geil van. De man was inmiddels achter Agnes gaan staan en drukte zijn enorme lul tegen de zeik natte kut van Agnes aan, ik hoorde haar kreunen als nooit te voren.

Toch schrok ik van haar gil, de man had zijn enorme pik in haar kut geramd, maar haar gil ging over in gekreun en ze riep. Ooh, wat een heerlijke lul is dit, mijn kut is helemaal gevuld met lul. Ik keek naar hun en zag Agnes draaien met haar prachtige kont terwijl haar geil met stromen langs haar benen liep, ik had haar nog nooit zo geil gezien.

Ik had intussen de vrouw op haar knieën gezet en neukte haar als een hond, ik ramde flink in haar kut waarop zij krachtig klaar kwam. Ik hoorde Agnes even daarna kermend en kreunend klaar komen.

Ik liep naar hun toe, hij had zijn lul uit haar kut gehaald en Agnes was hem nu aan het pijpen, achter Agnes staand ramde ik mijn lul in haar kut. Ik voelde alleen niets, mijn voorganger had deze kut zover opgerekt dat ik er wel drie keer in kon. Agnes drukte nu de man naar achter zodat deze op zijn rug kwam te liggen en stapte op de man om wederom die gigantische lul in haar lekkende kut te laten verdwijnen en weer gilde ze van genot.

Ik zag nu het kontje van mijn vrouw omhoog steken en kon me niet meer bedwingen, ik ging achter mijn vrouw staan en zetten mijn pik tegen haar kleine gaatje. Ik duwde zachtjes door en schoot toen helemaal in haar kont, Agnes rilde van genot dit had ze nog nooit gevoeld. God, wat was dit heerlijk in zo’n strak gaatje, terwijl we beiden mijn vrouw aan het neuken waren zag ik de vrouw al vingerend en schuddend klaar komen. Dit was denk ik het signaal voor ons allemaal, want Agnes’s lichaam begon opeens te schudden en te trillen, ik kom klaar ik kom klaar, kreunde ze.

Ze kneep haar kut en kont samen en dit werd de man teveel, deze spoot zijn zaad diep in haar schokkende kutje, opnieuw kwam Agnes door deze zaadlozing klaar. Nu werd het mij ook teveel, ik begon wild in haar kont te stoten. Agnes riep maar, harder, harder, harder, het werd zwart voor mijn ogen, mijn ballen begonnen te kloppen nog enkele halen en ja daar begon mijn lul te spuiten diep in haar darmen.

Agnes kwam opnieuw gillend klaar.

...