Dikke lul in strak kutje slappe lul aftrekken

dikke lul in strak kutje slappe lul aftrekken

Heb jij al wel een baard in je keel ,ik wel en dan horen ze echt wel dat je een jongen bent maar ik heb wel kort opgeschoren haar en dat is wel mannelijker dan lang. Zou jij ook kunnen doen dan lijkt je gezicht minder meisjesachtig.

Lijkt me ciool om zo mee te praten. Iikheb zo'n klein pikkie,dat ik me daar soms rot bij voel.. Lijkt mij strak om ook in zo'n zwembroek te lopen,maar 'n bobbel ze ik in m'n onderbroerk,met veel pijn en moeite.

Ik vol me da zo klein. Ik ben bi en wil nog geen relatie ik vind het lekker om af tewisselen  met mn fuckbuddies gaan we binnenkort een weekend weg en willen dan gewoon seks metv elkaar  iin een kamer  ik hoop ook op trio s  of echte groepseks dat lijkt me hartstikke geil.

Jullie hebben allebei geen ervaring met sex en een relatie, snap ik dat goed? Experimenten is leuk en geil, sowieso moet je elkaar in je waarde laten Ik bedoel aleen dingen met elkaar doen als jullie het allebei willen en niks forceren.

Als je mekaar beter leert kennen weet je ook stedds beter wat de ander fijn vindt. Het is ook een gevoelskwestie natuurlijk. Ik heb bij mijn eerste vriendje een beetje te snel gewild, ook omdat ik toen zo geil was. Het is ook mekaar aanvoelen en aftasten.

Dat maakt het ook spannend en leuk. GrtzR, ik ben  breed,  behaard en 2meter lang van je eerste bericht. Leuk om te horen dat het zo goed gaat tussen jullie en dat ook jullie ouders er positief op reageren. Wil ik dat hij zo min mogelijk opvalt dan laat ik hem omhoog staan  het nadeel dan is alleen als je een stijve krijg met het nodige voorvocht wat bij mij best veel is je stijve boven je broek uitsteek en je eikel tegen je overhemd aankomt, en flinke natte plekken veroorzaakt.

Deze stevig gebouwde gayboy heeft ook een dikke penis,ook meer dik dan lang,denk dat het voor een gayboy wel fijn is ondanks ik ook heel weinig ervaring heb. Komt wel goed Knoert. Mensen kunnen zo meedogenloos zijn, soms misschien wel zonder dat ze zelf doorhebben hoe hard bepaalde opmerkingen kunnen aankomen.

Alleen al dat "hééé hóóómóóó", ik stoor me daar vreselijk aan. Lijkt wel geaccepteerd als normaal. Is het dus absoluut niet in mijn ogen.

Inderdaad, laat je niet opjutten. Je bepaalt zelf aan wie je wát vertelt. Jongen van 16 zegt het goed; jij bepaalt over je eigen leven. Wil trouwens graag jouw verhaal lezen op homoverhalen, wil je ff laten weten hoe dat is te vinden? Ik heb respect voor je en bewondering dat je de knoop hebt doorgehakt en dat je vanaf nu jezelf kunt zijn.

Dat gejen en getreiter op school heb ik ook meegemaakt, was toen ook nogal dik en ook homo. Of ze het aanvoelen gewoon. Wees wel een beetje voorzichtig aan wie je het wilt vertellen, ik kon het wel van de daken schreeuwen, maar gelukkig ben ik toch een beetje voorzichtig geweest.

Het liefste zou je natuurlijk gelijk een vriendje willen. Mijneigen ervaring is, dat wanneer je krampachtig op zoek gaat, het vaak niet lukt.

Terwijl als je het laat gaan, denkt , ik kom heus wel een leuke jongen tegen, dat het dan gemakkelijker gaat. Tenminste zo was het bij mij. Ik ben heel erg blij voor je en ik hoop dat jouw vrienden en ouders er op een goeie manier mee omgaan. Met plassen bij zo'n pisbak moet ik er wat verder vanaf staan, merk wel dat er soms verbaasd wordt gekeken. Vroeger op school en nu soms nog bij sporten wordt er naar gestaard, wat een jongen hier al zei, soms zonder dat ze het zelf door hebben dat ze kijken.

Komt wel voor dat ze hem aan willen raken, soms laat ik het maar toe. Ik schaam me er niet meer voor, had ik toen ik 15 of 16 was nog wel. Bij het kopen van jeans is het lastig, ik houd van strakke broeken en dan valt het blijkbaar nogal op. Als ik een jongen versier of andersom, dan is er natuurlijk een moment dat je je uitkleedt, heb al van allerlei reacties gehad, van schrik tot verbazing, apart maar wel leuk op zich.

Ben er wel aan gewend inmiddels, alvind ik het soms vervelend. Hangt er denk ik ook van af in wat voor stemming ik ben. Gek genoeg heb ik op het naaktstrand bijvoorbeeld de ervaring dat er veel minder echt naar gekeken wordt, wel erg prettig. Help dat niet jammer jij heb iets waar heel veel meiden graag mee zouden spelen en als je homo bent sowhat. Heb al bijnamen genoeg, van vrienden,mijn broer, school, tijdens douchen altijd opmerkingen,ho,wat heeft die dikke een dikke,ook mijn broer pest me dat ik geen meisje heb,of niet kan krijgen,anderen ook,vaak jennen,en dan ,opmerkingen over mijn lijf,of ,hij wil geen meisje maar een vriendje,mijn pa zegt ook weleens,of ben je gay en wordt ik hier ook al weer gebombadeerd,zovan wat is hij,weet het soms zelf niet meer.

Uit interesse heb ik het internet wel eens afgespeurd om te kijken of er manieren zijn om je penis te vergroten, als je googelt kom je van alles tegen. Maar of het echt werkt, dat betwijfel ik. Jelquen helpt wel een beetje, als je geduld hebt en het lang volhoudt. Een vriendje van mij heeft dat gedaan en zijn lul leek wat langer te worden.

En 13cm stijf, daar kun je alles mee doen. Weet ik uit ervaring met een jongen die ook zoiets heeft. Ik vind het triest dat jouw lief jou verlaten heeft, als dat ermee te maken heeft dat zij jouw penis niet grot genoeg vond, dan zegt dat meer over haar dan over jou.

Die tights waar jij het over hebt, zijn inderdaad een goeie oplossing met sporten. Ik vind het veel comfortabeler dan het geslinger en tegen je benen kletsen. Ik heb ook en paar zwarte, waar je meer doorheen ziet, maar je draagt er toch altijd een broekje overheen? Dat klaarkomen heb ik ook af en toe, eigenlijk sinds de mijne zo groot is, begon op mijn 15e. Zoals jij al zegt, meestal met mensen om je heen.

Zouden anderen het aan je kunnen zien, wat denk jij. Omdat het zo heftig is, bedoel ik. Je hebt het goed omschreven, dat het treiterig langzaam op gang komt. Je kan niks anders doen dan het maar laten komen, jij zegt dat je niks meer kan als je komt.

Bij mij is het ook heftig, maar niet zo erg. Hoe doe jij dat dan, als je niks meer kunt en je bent ergens mee bezig, lijkt me erg lastig om het dan voor anderen te verbergen.

Over ver en hard spuiten, heb ik ook, maar een jongen bij mij op sporten heeft een veel kleinere en bij hem gaat het ook hard en ver. We doen wel n's een wedstrijdje in de doucheruimte en hij en ik winnen altijd. Een beetje saai maar wel leuk. Al die opmerkingen vind ik wel een beetje vervelend.

Al die bijnamen ook eigenlijk. Heb jij dat ook en hoe ga jij daar mee om? Verder ben ik  wel blij dat ik een grote heb, al is het soms lastig. Weet je echt het verschil niet,tussen boys and girls,ha ha,meent je pa dat echt,of denkt hij ergens die jongen is gay,heb ook een korte dikke en een dikke bolle kont maar veel meiden vinden dit wel lekker. Ik heb zelf wel wat ervaring met jongens, in bed omdat ik homo ben maar bijvoorbeeld ook op het naaktstrand of tijdens naaktzwemmen in een zwembad.

Lang niet alle jongens met een donkere huidskleur hebben een grote, alhoewel ik denk dat zij in het algemeen wel groter gechapen zijn. Ligt er ook aan waar ze van oorsprong vandaan komen, geloof ik. Maar vergis je niet, té groot kan erg lastig zijn. Die twee jongens in Noorwegen hadden 20cm zei je. Dat zal dan wel slap geweest zijn,toch? Natuurlijk speelt een soort jaloezie ook mee. Maar je kunt van me aannemen dat er jongens zijn die een echt grote hebben en die een maatje kleiner alleen maar fijner zouden vinden, ik ben er eentje van.

Voor mij heeft het niet te maken met zaad sparen,  want ik trek iedere dag als ik geen seks heb. Ik kan me voorstellen dat die andere gasten kijken en het geweldig interessant vinden. Naar mekaar kijken doen alle jongens wel, is mijn ervaring. Bij mij is dat nog steeds zo op sporten. Vind het soms wel vervelend om zo bekeken te worden, alleen omdat m'n pik zo groot is.

Dat is al zo sinds m'n 15e ongeveer. Met een paar jongens ook wel eens een wedstrijdje verspuiten gedaan, meestal won ik, maar er zat bij mij op school een jongen, die echt niet zo een grote had en die spoot ook mega ver.

Dus of het van de grootte van je pik afhangt, denk ik niet. Ze hebben mij ook wel gevraagd of ik mezelf kan pijpen, ik heb toen ja gezegd. Daarna bleven ze maar aandringen om dat ook te laten zien. Uiteindelijk dacht ik, wat kan mij het ook schelen en heb mezelf gepijpt in de doucheruimte. Eerlijk gezegd vond ik het megageil! Die van mij valt altijd op omdat hij slap ook zo lang is, datzelfde zal jij ook wel hebben.

Ik ben er wel aan gewend, ik schaam me er ook niet voor. Al vind ik het vaak wel erg lastig. Vooral met broeken kopen en met zwemkleding. Je pik is niet lang 16cm,maar 18 cm dik is wel dik,geeft niet als je dik bent,mijn broer is homo en zegt altijd dat hij op jongens met een dikke kont valt. Weet jijwat je ben? Homo, hetro of bi? Bedankt dat je me stoer vind ik vind mezelf er ook stoer en ruig er uitzien , ik denk dat dat ook een rede is waarom ik makkelijk seks heb ik wil voorlopig ook geen verkering  ik vind het lekker om seks met verschillende mensen te hebben.

Ik kan makkelijk praten en maak makkelijk contact met mensen dus versieren is voor ons  niet zo moeilijk, zeker als je ons lichaam er bij ziet groot,  breed en borsthaar. Mn broer is 22 we wonen nog thuis en studeren en hebben een baantje in de horeca.

Mijn vrienden kies ik niet uit om hun uiterlijk maar om wie ze zijn. Net als onze pa. Ik denk dat we door ons lichaam brede en behaarde lichaam vaak succes hebben met versieren. Mn broer en ik dragen altijd overhemden die halfopen staan dan zie je onze behaarde bast en het lijkt of we nog breder zijn hierdoor kijken ze het eerst naar onze behaarde en gespierde bast en valt de enorme bult in onze jeans niet zo snel op.

Onze pa is ook heel breed en behaard en sinds mn broer en ik halfopen staande overhemden dragen laat mn pa zijn overhemd ook net zover openstaan als hij vrij is soms is het net of we dan een oudere broer hebben  mn beide ouders gaan chill om over seks ze zeggen eerlijk dat ze regelmatig naar parenclubs gaan  en wij passen dan wel eens op ons zusje als de aupair er niet is , beste wel leuk!

En ja ik ga best makkelijk om met mn grote lul ik denk dat dat kom omdat mn vader en mn oudere broer ook een hele grote hebben. En er gewoon met onze pa er over kunnen praten mn vader gaat er ook makkelijk mee om  ook dat ik bi ben we mogen gewoon sekspartners mee naar huis nemen. Alleen met de voorwaarden dat we het safe doen en ons kleine zusje er niks van merkt zij is nog maar 8. Mn pa is zo chill toen ik 15 was kwam hij met een grotere maat condooms naar me toe en zei ik was ook 15 toen ik begon,  maar gewone condooms waren te klein!

En eindigde met de zin als je er meer of een grotere maat nodig heb zeg het maar ik zorg dat ze voor jou en je broer in de badkamer liggen. Ik denk dat de grote van je lul afhankelijk is van je familie ik weet niet beter dat mn pa ook zo'n enorm ding hééft ik heb hem alleen maar slap gezien naakt en een enorme bult in zn broek toen hij aan mn moeder  zat en ik perongeluk binnen kwam. Die van mn broer is net zoiets als die van mij dat zie ik als we samen porno kijken,  en ons aftrekken.

Hebben jullie familie ook zo'n grote? Of ben jij de enigste? Is jullie lichaam ook veel meer ontwikkeld dan andere mannen en jongens? Bij mij wel hoe dat vertel ik nog wel. R, ik herken wat je zegt over gepijpt worden. Bij mij hetzelfde als bij jou. Ik vind het zo frustrerend dat ik niet echt gepijpt kan worden terwijl ik m'n sexmaatjes meestal wel kan pijpen.

Het is geen ramp, maar ik voel me wel erg beperkt tijdens sex. Lijkt of jij er minder last mee hebt, ik ben trouwens niet zo'n goeie versierder. Ben een beetje schuchter omdat ik toch wel vaak schrikreacties had. Bijna alle jongens vinden een grote lul inderdaad supergeil, dat is wel weer een voordeel.

Sex komt vanzelf wel, daar zou ik me geen zorgen over maken. Die opmerkingen over dikke knoert kreeg ik op school ook voortdurend. Zou wel jalousie kunnen zijn, dat denk ik. Wat is eigenlijk de omtrek van de jouwe, als ik vragen mag. Als ik je goed begrijp is hij slap ook zo dik. Mn eikel is iets dunner dan de rest voor mij is pijpen al dat er gelikt wordt aan mn eikel en langs mn lul en da edat ze zuigen aan de top van mn eikel ik kan zo goed klaarkomen ik heb ook een paar vaste fuckbuddys  , jongens en meisjes,  waar ik regelmatig me neuk en die mn grote lul bloedgeil vinden.

Heb eigenlijk alleen maar ervaring met jongens en ik merk ook dat ze een grote penis wel geil vinden. Ik draag het liefste ook strakke spijkerbroeken, maar ik krijg 'm er echt moeilijk in, hoe groot is die van jou dan als hij slap is. Ik vind die schrikreacties bij het uitkleden echt zó vervelend, jij gaat er volgens mij beter mee om dan ik.

Heb je misschien tips voor me. In het cafe waar ik vaak kom en waar ik vaak iemand versier noemen ze mij dikkie en gaan vaak mannen of vrouwen daarom met me mee. Ik draag alleen strakke spijkerbroeken dus hij valt eel op zeker als hij hard is dan is het ook niet zo'n verassing met uitkleden. Toen ik voor de laatste keer naar de schoolarts ging, was mijn lul al groter dan gemiddeld, hij zei alleen dat hij erg groot was en dat hij nog groter zou kunnen worden.

Hoe doe jij dat met kleding bijvoorbeeld en als je wel n's samen doucht, krijg jij dan oo zoveel commentaar? Dat is effe groter dan mijn omtrek. Lijkt me bijna onmogelijk groot! Ik heb problemen met gepijpt worden, jongens die mij willen pijpen krijgen meestal mijn eikel niet eens in hun mond, ik snap niet hoe jij dat dan wel voor elkaar krijgt. Ik heb alleen ervaring met jongens, neuken gaat soms wel, inderdaad na oprekken. Hoop dat jij nog tips voor mij en anderen hebt. Ik hoop voor jou dat jouw penis niet nog dikker wordt, al denk jij zelf dat ie nog wel dikker wordt.

Ikzelf heb niet zoveel problemen met de lengte, als ik maar voorzichtig ben. De dikte maakt het zo lastig. Jongen van 17 -lengte-: Als jij al eens sex hebt gehad zul je wel gemerkt hebben dat een grote omvang lastig kan zijn.

Mijn condooms koop ik op internet via my size deze gaan tot een doorsnee van 6, 9 cm deze maat zit strak maar voelt toch wel lekker aan mn lul. Jullie hebben het vaak over de lengte, maar bij mij iets anders,de lengte is 16 cm stijf,dus normaal, maar heel erg dik, tijdens douchen,op school,altijd ,wat een dikke knoert,zelf de schoolarts ,een jonge vent,maakte deze opmerking,vroeg ,ben toch niet niet de enigste, neen zei hij,maar je bent wel erg fors geschapen wat je dikte betreft,dit zie je niet zo vaak.

Allereerst gelukkig nieuwjaar iedereen! Ik kan ook wel bevestigen wat de mensen hierboven zeggen. Toen mijn vorige vriendin hem voor het eerst zag schrok ze zich ook echt dood en zei ook een paar keer omg.. Denk dat het een beetje te maken heeft met met wie je verkering krijgt of zoiets, zullen ook wel genoeg vrouwen zijn die een langere veel fijner vinden: Het staat gaaf zo'n grote,  dikke ik vind mn seksleven top maar moet me met meisjes inhouden dat ik niet te wild ben en niet te hard en te diep stoot, met jongens lang oprekken  en als ik gepijpt wordt kan alleen mn eikel in de mond  ik koop altijd grote condooms maar die zitten nog strak  gebruik jij condooms?

Zo ja welke, ik gebruik my size 6, 9. Ik kan alleen maar uit eigen ervaring spreken, maar ik vind het toch wel uitmaken hoe groot je piemel is. Ik heb hier ervaringen gelezen van jongens die een kleintje hebben en er onzeker over zijn, begrijpelijk.

Jongens die een grote hebben zijn dáár weer onzeker over, bijvoorbeeld met douchen. Ikzelf heb een erg grote peiemel en dat levert niet alleen altijd gestaar en opmerkingen op, hoe voorzichtig ik ook doe met neuken.

Dus ja, ik vind het wel uitmaken, maar het is geen drama, al is het niet leuk. Ik weet ik heb makkelijk praten met een grote maar meisjes vallen meer op die brede behaarde bast van je. Als je met  een aantal meisjes naar bed ben geweest en meer ervaring heb zal je merken dat de lengte er niets toe doet maar wat je er mee kan  mijn ervaring is dat de meeste meisjes beter klaar kunnen komen door je vingers of tong dan door je lul succes en laat het ons weten als je  je eerste keer gehad heb.

Wees gelukkig om wie je bent, meisjes die alleen maar interesse hebben in een jongen die een grote heeft, nou vergeet het maar! Als het daar alleen om gaat, ik zou niet eens willen. Mijn vriendje heeft ook een kleine penis, zo'n beetje als die van jou. Maar ik ben gek op hem omdat ie hartstikke lief is. Ik weet wel zeker dat jij ook de "ware" tegen zal komen.

Heel veel succes en laat je niet leiden door dat obsessieve "groot is beter" verhaal!! Ik snap niet waarom sommige zo onzeker zijn over de afmeting van hun penis? Het maakt mijzelf echt niet uit hoor. Mijne is ongeveer 15cm en ik ben er zeer tevreden mee en al was hij nog kleiner zou het me ook niks kunnen schelen. De afmeting ervan is inderdaad erfelijk bepaald, maar het wil niet zeggen als je oudere broer een grote heeft dat jij dat later automatisch ook krijgt.

Misschien heb je broer de genen van je vaders kant en jij die van je moeder. Bedoel je nou dat hij slap 18cm is? Of is dit een erg domme vraag. Je moet er eigenlijk ook gewoon schijt aan hebben wat mensen zeggen, smoezen of wijzen.

Zeker als je ze toch niet kent. Dat probeer ik ook. Je kunt er inderdaad niks aan doen dat ie zo groot is. Hoop dat het bij jou ook zo is. Ik ging altijd met mijn ouders naar naturistencampngs en stranden en schaamde me altijd omdat ik zo opviel. Dat zal je wel herkennen.

Kom nog steeds wel op naturistenstranden, zit ook op sporten en met douchen krijg ik altijd weer opmerkingen.

Gewoon als ik loop al, ik vind het irritant dat hij zo tussen mijn benen slingert. Zal voor jou ook wel herkenbaar zijn, denk ik. Vind het goed van je dat jij je er niks van aan trekt. Ik probeer dat ook. Niet dat het me de hele dag bezig houdt, maar met douchen bijvoorbeeld, wordt je er toch weer aan herinnerd. Ik hoop dan maar dat ik geen stijve krijg. Soms gebeurt dat toch, niet dat ik me dan schaam, ik voel me dan ongemakkelijk. Zit op waterpolo trouwens, speedo verplicht.

Je kunt je wel voorstellen dat ik mijn penis er niet goed inkrijg, ik kan er ook niks aan doen. Mijn broer heeft ook zo'n grote. Zal dus wel in de genen zitten bij mij. Zou ook logisch zijn en de verhoudingen kloppen dan ook. Ik ben zelf het bewijs dat dit niet altijd opgaat. Slap is de mijn ook veel groter dan die van andere jongens.

Ik denk dat bij jou de verhoudingen veel beter kloppen dan bij mij. Zelf vind ik het vervelend om zo'n lange penis te hebben. Ik heb het gevoel dat 't bij mij meer opvalt dan bij jou. Ik denk dat de lengte van je lul afhangt van je lichaam. Ik ben met een normaal-stevig postuur. In vergelijking met andere jongens heb ik grote ballen en een lul van 22 cm. Toen ik in de pubertijd kwam was die mij al veel groter dan jongens van mijn leeftijd. Met 2 vrienden hebben we een keer onze pikken vergeleken.

De een is cm en 17 cm de andere en 18 cm. Ik weet niet beter dan dat ik een grote lul heb en dat die soms opvalt. Heb dezelfde ervaring als jij, ik kwam ook vroeg in de puberteit en na  mijn 15e is mijn penis niet meer gegroeid. Had toen 19 cm slap en zo is het nog steeds. Ik heb er nog steeds wel problemen mee dat ik zo opval, inderdaad met douchen, strand, naturistencampings. Het is wel leuk om veel aandacht te krijgen, maar de reden dat mensen zo staren vind ik minder grappig.

Ik vind het nog steeds wel lastig. Hoe heb jij je er overheen gezet? Misschien een rare vraag, maar wat zijn jouw afmetingen? En we zijn net als onze vader breed en veel borsthaar en behaarde benen en armen mn vaders lul heb ik nooit gezien maar de bult in zn broek of wetsuit is niet mis het kan dus best wel erfelijk zijn. Ik heb ook de ervaring dat jongens niet zoveel moeite hebben met een penis die erg dik is.

Met neuken bedoel ik. Ben die jongen met 25cm. Jij vertelt dat de jouwe 20cm omtrek heeft, man dat is zo dik als een bierflesje, klopt dat? Niet gek dat pijpen moeilijk gaat. Is toch eigenlijk wel gruwelijk dik, ik heb een omtrek van 17 en dat vind ik eerlijk gezegd al veel te groot. Ik heb vaak toch te kleine condooms, merk ik. Wat voor condooms bestel jij en waar?

Ik wil graag wat meer weten over zo'n Prince Albert. Heb er over gedacht om er ook eentje te nemen, hoe gaat dat, waar laat je dat doen, hoe plas je ermee, dat soort vragen. Misschien kun je wat meer vertellen?! Mijne is ruim 20cm lang en 20 dik, condooms moet ik via internet bestellen  pijpen lukt wel maar alleen kunnen de meeste alleen de eikel in hun mond nemen soms hebben meisjes moeite met het formaat als je neuk.

En bij anale seks vaak landurig oprekken jongens hebben er vaak minder moeite mee is mijn ervaring ik ben bi. Is ook een hartstikke mooie maat, groter hoeft echt niet. Ben trouwens die jongen met 25cm. Wat ik al eerder schreef: Ben eigenlijk best nieuwsgierig of er nog meer jongens zijn met zo'n erg grote en hoe zij daar mee omgaan enzo.

Ben best een beetje jaloers op jouw, ook omdat jij je voorhuid nog hebt ik ben besneden, te nauw. Je kunt inderdaad lekker spelen met je voorhuid, is tich ook een groot voordeel!! Hallo jongen van 23 met die grote van 25cm je zegt je valt op jongens en dat ze problemen hebben als ze je willen pijpen. Nou meisje vinden niet allemaal een grote leuk en lekker het doet vaak ook pijn bij ze en soms kunnen ze zelf door de spanning niet klaar komen.

Zou best kunnen dat jouw vrienden gelijk hebben en dat jouw lul nog groter wordt. Hoop het eerlijk gezegd niet voor je, 18 is groot zat. Je kan altijd naar de dokter, maar of die er veel aan kan doen, weet ik niet.

Toen ik een jaar of 16 was, ben ik om dezelfde reden ook naar de dokter gegaan, schoot niet echt op. Misschien heeft iemand hier een andere ervaring. Heel erg is het ook niet als hij nog groter wordt. Ik vind het wel stoer en soms ook irritant. Bij mij gaat het nog wel in een speedo waterpolo o.

Volgens mij is 20 slap wel extreem groot, denk ik tenminste. Weet jij misschien beter dan ik. Jij hebt wel het voordeel dat de jouwe eigenlijk naar beneden hangt als ie stijf is. Bij mij recht naar voren. Ik bedoel bij jou valt het niet eens op als ie stijf is, lijkt me. Hij zal wel dikker worden dan die 14 cm. Het komt heel erg overeen met wat ik meemaakte in mijn pubertijd en eigenlijk nog steeds.

Op m'n 16e had ik al een erg grote en vond dat vervelend. Ik vind dat jij er beter mee omging en mee omgaat dan ik. Wou dat ik er wat makkelijker in was, als je snapt wat ik bedoel. Misschien moet ik ook maar n's in mijn kruis grijpen als er zo gestaard wordt. Alleen onder de douche werkt dat niet of doe je het daar ook? Miischien een rare vraag, mar wat zijn jouw afmetingen, dan weet ik een beetje waar je het over hebt.

Eigenlijk wel stoer, maar ik kreeg voortdurend opmerkingen tijdens het dochen enzo. Ik moest toen nog met mijn ouders mee naar naturistencampings, best leuk maar ik viel altijd zo op.

Tenminste dat gevoel had ik. Nu nog steeds bij het douchen na het sporten bijvoorbeeld, krijg ik veel opmerkingen naar m'n kop. Het is echt niet zo dat je als homo een monstercock moet hebben om een jongen te kunnen neuken. Ik vind het ook cool om een grote penis te hebben. De mijne is zowel slap als stijf erg groot. Het is erg vervelend met neuken, ik heb sex met jongens trouwens.

Vind het heerlijk om gepijpt te worden, maar helaas gaat dat vaak niet. Dus best wel irritant omdat ik niet alles kan wat ik graag wil. Maar ja ik ben in iedergeval niet onzeker erover! Alleen het kan wel vervelend zijn met neuken, mijn vriendin vind  het heerlijk maar sommige standjes doen gewoon pijn omdat ik tegen haar baarmoeder aan stoot..

Er zit toch best veel verschil in afmetingen, als ik het zie met douchen bijvoorbeeld. Een maatje van mij heeft een beetje dezelfde afmetingen als jij, bij hem wordt ie ook bijna niet groter als  ie stijf is. Wel veel dikker en harder.

Zal jij ook wel hebben. Bij hem staat ie dan recht vooruit. Best wel mooi om te zien. Staat stoer vind ik. Wees blij, zou ik zeggen dat de jouwe niet groter wordt dan 20cm. Hoe groot is jouw omtrek eigenlijk? Ben gewoon een beetje nieuwsgierig. Ik draag met zwemmen een speedo, ben ik gewend van waterpolo namelijk.

Natuurlijk heb ik best een grote bobbel, dat vind ik wel vervelend als je ook slap zo'n grote hebt. Met douchen wordt er altijd gestaard, niet dat ik me schaam, maar het valt altijd op. Hey nou mijn piemel is slap niet 20 cm maar wel bijna, hij is net geen 19 cm..

Bij mij maken ze ook de hele tijd opmerkingen, zal bij jou nog wel meer gebeuren want 20 cm slap, dat zie je echt niet vaak. Mijn 17 cm ook niet volgens mij. Soms word ik er opgewonden van en dan is het helemaal feest in de tent. Vast wel herkenbaar voor jou. Heb jij trouwens al n's een speedo geprobeerd? De jouwe is slap ook 20 cm, als ik het goed begrijp, dat lijkt me vrij zeldzaam.

Vooral met gezamenlijk douchen, al die blikken die je krijgt. Heb jij denk ik ook wel?! Ik vind het al lastig om mijn 17 cm een beetje normaal weg te werken in m'n broek, voor jou lijkt me dat nog moeilijker.

Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur.

Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Hallo allemaal,   Ik heb een vraag over de penis, zijn er veel jongens die een grote penis hebben, de penis van mij is 20 cm lang en 14 cm in omtrek. Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 09 juni   [ Mijn penis is slap ong 14 cm en ik draag gwn zwembroeken geen speedos enzo als je dan een.

Ik heb een pik van 17cm die erg dik is, nl. Ik vind het lekker om met een speeds of strakke broek aan te lopen maar hij moet niet half stijf worden Met het neuken heb ik ondanks het formaat nog geen problemen gehad anders dan dat mijn voorhuid wel eens een beetje pijn doet.

Slap is hij 5cm, stijf 16cm en omtrek 12cm en een klein strak zakje. Slap een goeie 14 cm. Val zowel op jongens als meisjes. Zit ook op zwemclub en draag steeds nauwe zwemslips en daarin valt m'n piemel goed op , en aangezien ik een gevoelige piemel heb wordt hij rap stijf soms wel vervelend alhoewel om hem in slipje te houden. Ben eraan gewoon dat ze kijken alle heb dat gevoel wel. Maar m'n ouders hebben me opgevoed met naturisme dus schaamte rond m'n lichaam heb ik wel niet.

Seks wel veel alle denk dat toch , soms tot 6 keer per week in zomermaanden soms nog meer. Date wel veel en rap. Als ik iemand leer kennen ga ik er rap mee in bed. Eergisteren zelfs m'n eerste trio gedaan met koppel jongen en meisje beiden Wil ook effe reageren op de topicstarter; Ik heb dat ook, mijn penis is slap bijna net zo groot als stijf. Scheelt twee centimeter ongeveer.

Als ie stijf wordt dan wordt ie wel wat dikker. Op mijn 16e stopte hij met groeien, dus je zou zeggen dat ik er nou wel aan gewend zou zijn.

Een beetje wel, maar met bijv, sporten wordt er nog steeds verbaasd op gereageerd. Misschien ook omdat ik niet zo lang ben 1. Kan niet zeggen dat ik er altijd zo blij mee ben, ook lastig met zwem kleding enzo. Als er meer jongens zijn hier die dit ook hebben, wat is jullie ervaring en hoe gaan jullie ermee om? Valt mij ook op, omdat de jongens met wie ik sex heb, zeggen dat ze door de grote dikte sneller klaarkomen. Ben ook homo trouwnens. Merk het bij mezelf ook als ik geneukt wordt door een gast met een dikke penis.

Wat bedoel je met , snap ik niet helemaal. Ik ga ook graag naar het naaktstrand. Ik vind het er meer ontspannen en relaxed. Er wordt niet zo op elkaar gelet, is mijn ervaring. Lijkt of de spanning eraf is omdat iedereen bloot is. Krijg wel eens blikken door de afmetingen van mijn penis, maar eigenlijk nooit storend. Ben benieuwd of jij die ervaring ook hebt. Thuis loop ik soms in m'n nakie. Mijn ouders zijn naturisten, dus ik ben er mee opgegroeid.

Ik ben niet zo'n versierder, niet dat ik verlegen ben maar ik ben er meestal niet echt op uit om te versieren. Meestal gaat het vanzelf. Of ik word versierd. Ben vaak toch een beetje bang om afgewezen te worden als we in bed belanden, vanwege de afmetingen van mijn lul. Vaak schrikreacties gehad, wat ik erg vervelend vond. Ik val op jongens die heel slank zijn of juist heel dik. Weet ook niet waarom. Ik ben ook homo en het valt mij ook op dat als ik seks heb dat ZE sneller klaarkomen door mijn dikke lul.

In de zomer lig ik heel graag op een naaktstrand. Thuis loop ik ook vaak naakt rond. Ik heb gewoon niet graag kleren aan. Als ik war verder ben ga ik meestal tegen ze aan staan zodat ze hen ook voelen danis het fformaat geen verrassing meer. Verder draag ik strakke overhemden die ik half open laat staan waardoor je mn goed getrainde en behaarde borst goed kan zien en omdat het shirt strak zit zie je mn tepelpiering ook duidelijk.

Voor al bij homo mannen werkt dit goed ik heb ook het liefst seks met een brede behaarde gast. Ik heb idd weinig moeite om iemand te versieren. Heb je moeite met versieren? Op wat voor een types val jij? Ik val op types die er net als ik uitzien hoe zie jij er uit.

Wat voor een kleren draag je. Hoi Ik ben de 20 jarige bi ik heb best vaak seks wel vaker met meisjes dan met jongens. Ik ga meestal met de zelfde mensen naar bed en die zijn gewend aan mn dikke lul. Als ik iemand versier schrikken ze wel van t formaat soms blijft het dan bij trekken en pijpen.

Ik scaam me niet voor mn grote dikke bult en draag alleen strakke broeken zonder onderbroek zodat hij goed opval en met versieren heb ik meestal een stijve dus de meeste zie het formaat al voor ik mn broek uit heb en anders voelen ze hem wel.

Wel hoor ik regelmatig dat meisjes klaarkomen door mn dikke terwijl ze dat niet hebben bij jongens met een normale diikte ook merk ik dat als je anaal gaat bij jongens deze heftiger klaarkomen of zelfs spontaan beginnen te spuiten Jongen 22 wat zijn jou ervaringen?

Ben je ook bi? Net als jij draag ik ook het liefst een speedo, hou niet van die grote zwembroeken. Dat je daardoor opvalt vind ik niet echt een probleem. Ik heb al sinds mijn 15e een erg grote penis. Slap toen al 17cm. Er werd de hele tijd naar gekeken met douchen bijv. Ik ben zelf niet zo lang en dan lijkt ie nog groter, in verhouding dan Lastig soms met neuken en gepijpt worden, door de dikte voornamelijk. Hoe gaan andere jongens die een erg grote hebben, hier mee om? Ik heb een slappe lul van 13cm en een stijve van Opzich wel redelijk toch?

Vraag me dat altijd af. Maar als ik in de kleedkamer sta en alle jongens staan daar in een strakke boxer is dat gewoon goed mooi rond gevuld, terwijl bij mij lijkt alsof het niet zo veel is.

Maar toch hebben ze de ongeveer de zelfde afmetingen als mij. Komt dit misschien door hoe je je lul in de boxer legt hoe moet het dan? Hoor geen gasten klagen als ik met hun seks en date laatste tijd wel meerdere keren per week , als ik ga zwemmen draag ik steeds nauwzittende speedo , met heel nauwe bandtjes en klopt wel dat daarin je piemel en ballen hoe opvallen en als hem stijf komt en zeker als er schone gasten in zwembad zitten gebeurd da wel meer moeilijk in slipje te houden , erg vind ik het persoonlijk nie , want zou liever zwemmen zonder iet aan , op stranden loop ik ook liefst naakt , geeft super gevoel van vrijheid toch.

Ik vind het heerlijk om gepijpt te worden, maar jammer genoeg kunnen ze ook bij mij meestal alleen m'n eikel in hun mond nemen. Ik heb ook een speedo, gewoon omdat ik dat lekker vind zitten. Natuurlijk zie je een bult, komt vooral omdat de mijn ook behoorlijk dik is als tie slap is. Wat zijn jouw afmetingen eigenlijk als de jouw slap is? Poeh man, dat is wel extreem groot zèg!! Sinds wanneer kun jij jezelf pijpen.

Ik ben het met je eens, het is echt super lekker!! Zou het leuk vinden als je reageert! Ik vroeg Me af of er nog mensen zijn die zichzelf kunnen pijpen eb dat leuk vinden. Het is al heel lang geleden dat ik nog gerukt heb sinds ik mezelf kan pijpen. Heb je ook wel eens sex met een jongen? Ik vraag je dat omdat mijn penis ook 20 cm dik is en daardoor vaak anale sex niet lukt, omdat ik hem er niet in krijg. Datzelfde heb ik ook met gepijpt worden.

Heb trouwens eerlijk gezegd nog nooit een andere jongen gezien met onze dikte, jij wel? Ik zit er best een beetje mee, omdat ik me zo beperkt voel. Hoe is dat voor jou?? Bedankt als je antwoord geeft Hoi jongen van 15, je vraagt je af of jouw penis te groot is. Met is ie wel erg groot, zeker omdat je 15 bent.

Ikzelf heb ongeveer dezelfde maten en dat was bij mij al zo op m'n 16e. Ik vond het maar lastig, ook omdat er zo gekeken werd en ik er veel opmerkingen over kreeg.

Heb jij dat ook? Ik sport nog steeds, wat jou gebeurde herken ik zeker. Gelukkig vind ik het niet heel erg. Hoe is dat voor jou? Ben benieuwd naar je reactie! Hallo ik heb een peis van 18 centimeter niet in erectie en 24 centimeter wel in erectie. Ik had turnen en mijn penis kwam langs onderen uit mijn boxer. Ik had het niet door en nu vroeg ik mij af of mijn penis te groot is. Je kan je pik niet veranderen. Ik heb wel al gelezen dat de dikte voor vrouwen belangrijk is.

Mijn vriendin waar ik mee experimenteer zegt dat ook. N paar centimeters Gaat niet lukken! Je moet blij zijn met wat je hebt. Wil grotere Mijn lul is slap 12 cm en stijf 17 cm, ik wil graag wat centimeters meer. Voelt het klaarkomen van haar ook apart voor jou jongen van 16, harde spuiter? Ik word best wel jaloers op gozers met zoon apparaat. Ik heb van meisjes wel gehoord dat de dikte van de pik vooral veel uitmaakt voor hun genot.

Hij moet dik zijn. Het leek wel op zo hevig maar zoveel water dat eruikomt! Nee dat had heeft ze niet. Ze zegt dat mijn pik haar een ander gevoel geef dan met andere jongens! Komt dat echt door mijn grote? Dus, is dat een voordeel. Google weet meestal het antwoord: Ik dacht dat hij lek was! Ik herken wat je zegt jongen Zij zegt dat het enorm heftig was en dat het komt door de grote van mijn piemel! Zou het van mijn gespuit kome?

Wat is dat, gesquirt? Ik experimenteer met een vrouw die ik ken van sporten. Het blijkt dat de grote van mjn penis haar extra bevrediging schenkt. Ik heb nu 2x meegemakt dat zij erg hevig klaarkomt, er helemaal van gaat schokken en trillen. Na het neuken zag ik een vochtplek op bed van bijna een A-4 blaadje groot. Zij zegt dat het door mijn grote komt. Eerst geloofde ik dat het mijn sperma is, maar het ruikt er niet naar!

Wees maar blij dat je je nu niet hoeft te scheren, want ik vind er niks aan. Loop daarom vaak met een kleine baard. Scheer 1 of 2 keer per week. Ik had die pik van jongen 16 hierboven wel willen hebben zeg! Zou ik misschien al lang seks hebben gehad en lijkt me geweldig om een meid vaginaal klaar te kunnen laten komen. Ik was er onzeker over of ik wel normaal seks kon hebben met die grote. Ik was toen nog Ik moest hem stijf maken voor hem mocht helemaal knalstijf Hij meette toen 19 cm en ruim 16 cm omtrek!

Ik moest ook n paar vragen over klaarkomen beantwoorden. Nu is hij stijf 20,5 cm lang soms 21 cm. De eikel heeft bijna 16 cm omtrek. Zij zegt dat ze van mijn grote vaginaal klaar kan komen.

Dat heeft ze niet eerder gehad. Er gebeurt ook nog meer. Maar dat is nog te experimenteel. Volle bevrediging voor beide! Bij mij heeft de dokter niet zoveel gezegd, behalve dan dat de mijne bovengemiddeld is, ik was toen Wat zei jouw dokter tegen je?

Met elkaar vergelijken heb ik ook vaak gedaan, meestal omdat andere jongens het vroegen. Met sporten gebeurt het soms nog. De schaamte ben ik wel voorbij nu, al vind ik het nog steeds vervelend om zo in het middelpunt te staan, eigenlijk alleen maar omdat ik zo'n grote heb. Gekke vraag misschien, maar wat zijn jouw afmetingen dan?

Fijn trouwens dat je geen problemen hebt bij de sex met je vriendin. Vaar wordt ik gevraagd. Mijne is erg groot en dik, ook de eikel. Wat ik heb komt niet zo veel voor, heeft de dokter gezegd. Maar onder de andere jongens zijn ook verschillen: En ook het klaarkomen is verschillend.

Ik heb jonge jongens hevig klaar zien komen en ook heel makkelijk. Sommige jonges kunnen snel achter elkaar een paar keer klaarkomen. Ik ben wel onzeker geweest over mn maat, maar ik experimenteer met mn vriendin en het gaat prima!

Ik ben trots op mn eigen pik! Maar wees blij met wat je hebt, je kan het toch niet veranderen. Mijn is nouw 16cm stijf en 5cm breed kan die nog groter word. Die van mijn is ook 17 cm btw Voor iemand van 13 jaar vindt ik 17 cm groot. Heb al jaren een vriendin maar als ik dit les wordt ik onzeker. Die van mij is maar 11 cm stijf. Er zullen er vast een paar bij zitten met echt een grote maar er zullen nog wel veel meer praatjes tussen zitten.

Niet lullig bedoelt naar iemand maar dat is nou eenmaal wat gebeurd op plekken als deze. Trouwens ik vind 13cm niet klein hoor, ts iets ondergemiddeld maar het lijkt me normale maat. Ik wou dat ik het had: En ik denk ook wel dat jongeren steeds vroeger "volwassen" worden of iig eerder puberen. Toen ik twaalf was was ik daar echt nog niet mee bezig en op mn 15de zou ik me eerder als kind dan als jongvolwassene omschrijven.

Eigelijk is niemand blij Iemand die en hele lange heeft wil een kortere en iemand met een kortere wil een langere. Waarom zijn we niet gewoon blij met wat we hebben? Ik heb ook een lul van 15 cm stijf. Prima Ik vind mijn penis prima op lengte voor mijn leeftijd. Ik hoop dat 'ie nog wel wat doorgroeit, want hij is wel onder Nederlands gemiddelde. Ik hoop op 18cm. Alleen bij het douchen zat ik wekelijks tientallen,maar mijn ervaring is dat er niet zoveel verschil in zat,wat dikte en grote betreft,alleen sommige jongens hebben een hangzak en anderen een ronde bolle,zoals ik zelf ook.

En heb het dan over blanke en gekleurde mensen,dik,of dun maakt niet uit,alleen bij dikke jongens lijkt het kleiner,maar is vaak niet zo. Natuurlijk heb ik weleens een groot formaat gezien,maar niet echt vaak,maar weet wel uit ervaring dat veel jongens zich wel bezig hielden met de grootte ervan,zovan groeit hij nog,of is dit het nu,wat meestal zo was,want iedereen was vaak boven de En ik zat nog in de groei,mijn ouders maakten zich zorgen en gingen met me naar de dokter,die me dor me verwees naar een internist,kwam bij een proffessor terecht,gesprekken,en zou over de 2 meter worden en zoals wrd gezegd zouden mijn geslachtskenmerken flink doorgroeien nog,terwijl alles al fors was,mijn ouders en ikzelf wilde dit niet.

Kreeg hormoonspuiten,pillen,en kwam dus vervroegd in de pubertijd,razendsnel,en hield op met groeien,zodat ik nu tissen en zit en mijn penis is niet meer gegroeid,toch vraag ik me soms nu weleens af hoe groot zou ik geworden zijn en hoe groot de omvang van mijn penis,echt leuk was het niet die versnelde pubertijd,werd ook extra breed, beetje onnatuurlijk brede schouders,maar vind het nu wel prima. Hangt er een beetje van af waar je precies naar verlangt. We komen heel goed overeen we hebben een soort open relatie , we hebben afgesproken om met elkaar seks te hebben maar ook nog met anderen ,.

Hebben jullie ook vaste vriend.? Uit mijn eigen ervaring zeg ik, ga ook vooral op je gevoel af!! Dit is wat me nu te binnen schiet, ik hoop dat er meer gereageerd wordt op je vraag. Hoe die invulling geven aan een relatie. Waarom draag je liever een zwemslip? In zwemslip zie je alles toch heel goed en heb in zwembad best veel aandacht van zowel jongens als meisjes.

Soms wordt hij er stijf door en valt nog beter op. Heb best ook redelijk veel seks al , en hij valt zeker in de smaak , heb ook al zaad sedert een jaar.

Jullie bedankt voor het reageren,jongen 20 breed en behaard, nu, mijn vriend is wel breed maar niet behaard,ik ook niet,dan jongen 22,wat is dik,we zijn alle twee boven de 90 kilo,en kleiner dan Zelf vind ik dikke jongens best aantrekkelijk, maar ja wat vindt  jij dik?

Maak er wat moois van samen en als je weer n's wilt schrijven hier; Leuk!! Hey jonge van Footbal trainer test geile cheerleader. Op vakantie gepijpt door zijn vriendin. De sperma druipt langs zijn lul uit haar mond. Tiener krijgt beurt van twee geile mannen. Haar zwarte handje past maar net om zijn blanke lul. Tiener meisje voor het eerst anal geneukt.

Filmend spuit hij haar tiener tietjes vol zaad. Zij betaald de loodgieter in natura. De grote zwarte en blanke lul nemen de tiener in elk gat. De ebony neuken en onder tussen haar dikke billen masseren. Heerlijk zo'n tiener sletje neuken.

Met zijn vuist en lul tegelijk in haar kut. Een jong pijpend beffend mastuberend en neukend stel. Heerlijk die slappe blanke lul pijpen tot hij hard is. Haar zwarte kut neemt de blanke lul diep. Aziatisch geil sletje geneukt. Tot kotsend toe in haar keel geneukt. Twee ebony sletjes laten zich neuken in de sexcabine.

Zijn vrouw schuift haar hele kut over zijn lange lul. Als zijn stijve lul in haar kut zit laat hij haar het werk doen. Super heet privè filmpje!

...

Oudevrouwneuken erotic massage dedikke lul in strak kutje slappe lul aftrekken

Heb jij al wel een baard in je keel ,ik wel en dan horen ze echt wel dat je een jongen bent maar ik heb wel kort opgeschoren haar en dat is wel mannelijker dan lang. Zou jij ook kunnen doen dan lijkt je gezicht minder meisjesachtig. Lijkt me ciool om zo mee te praten. Iikheb zo'n klein pikkie,dat ik me daar soms rot bij voel.. Lijkt mij strak om ook in zo'n zwembroek te lopen,maar 'n bobbel ze ik in m'n onderbroerk,met veel pijn en moeite.

Ik vol me da zo klein. Ik ben bi en wil nog geen relatie ik vind het lekker om af tewisselen  met mn fuckbuddies gaan we binnenkort een weekend weg en willen dan gewoon seks metv elkaar  iin een kamer  ik hoop ook op trio s  of echte groepseks dat lijkt me hartstikke geil.

Jullie hebben allebei geen ervaring met sex en een relatie, snap ik dat goed? Experimenten is leuk en geil, sowieso moet je elkaar in je waarde laten Ik bedoel aleen dingen met elkaar doen als jullie het allebei willen en niks forceren. Als je mekaar beter leert kennen weet je ook stedds beter wat de ander fijn vindt.

Het is ook een gevoelskwestie natuurlijk. Ik heb bij mijn eerste vriendje een beetje te snel gewild, ook omdat ik toen zo geil was. Het is ook mekaar aanvoelen en aftasten. Dat maakt het ook spannend en leuk. GrtzR, ik ben  breed,  behaard en 2meter lang van je eerste bericht.

Leuk om te horen dat het zo goed gaat tussen jullie en dat ook jullie ouders er positief op reageren. Wil ik dat hij zo min mogelijk opvalt dan laat ik hem omhoog staan  het nadeel dan is alleen als je een stijve krijg met het nodige voorvocht wat bij mij best veel is je stijve boven je broek uitsteek en je eikel tegen je overhemd aankomt, en flinke natte plekken veroorzaakt. Deze stevig gebouwde gayboy heeft ook een dikke penis,ook meer dik dan lang,denk dat het voor een gayboy wel fijn is ondanks ik ook heel weinig ervaring heb.

Komt wel goed Knoert. Mensen kunnen zo meedogenloos zijn, soms misschien wel zonder dat ze zelf doorhebben hoe hard bepaalde opmerkingen kunnen aankomen. Alleen al dat "hééé hóóómóóó", ik stoor me daar vreselijk aan. Lijkt wel geaccepteerd als normaal. Is het dus absoluut niet in mijn ogen. Inderdaad, laat je niet opjutten. Je bepaalt zelf aan wie je wát vertelt.

Jongen van 16 zegt het goed; jij bepaalt over je eigen leven. Wil trouwens graag jouw verhaal lezen op homoverhalen, wil je ff laten weten hoe dat is te vinden? Ik heb respect voor je en bewondering dat je de knoop hebt doorgehakt en dat je vanaf nu jezelf kunt zijn.

Dat gejen en getreiter op school heb ik ook meegemaakt, was toen ook nogal dik en ook homo. Of ze het aanvoelen gewoon. Wees wel een beetje voorzichtig aan wie je het wilt vertellen, ik kon het wel van de daken schreeuwen, maar gelukkig ben ik toch een beetje voorzichtig geweest.

Het liefste zou je natuurlijk gelijk een vriendje willen. Mijneigen ervaring is, dat wanneer je krampachtig op zoek gaat, het vaak niet lukt. Terwijl als je het laat gaan, denkt , ik kom heus wel een leuke jongen tegen, dat het dan gemakkelijker gaat. Tenminste zo was het bij mij. Ik ben heel erg blij voor je en ik hoop dat jouw vrienden en ouders er op een goeie manier mee omgaan. Met plassen bij zo'n pisbak moet ik er wat verder vanaf staan, merk wel dat er soms verbaasd wordt gekeken.

Vroeger op school en nu soms nog bij sporten wordt er naar gestaard, wat een jongen hier al zei, soms zonder dat ze het zelf door hebben dat ze kijken. Komt wel voor dat ze hem aan willen raken, soms laat ik het maar toe. Ik schaam me er niet meer voor, had ik toen ik 15 of 16 was nog wel. Bij het kopen van jeans is het lastig, ik houd van strakke broeken en dan valt het blijkbaar nogal op.

Als ik een jongen versier of andersom, dan is er natuurlijk een moment dat je je uitkleedt, heb al van allerlei reacties gehad, van schrik tot verbazing, apart maar wel leuk op zich.

Ben er wel aan gewend inmiddels, alvind ik het soms vervelend. Hangt er denk ik ook van af in wat voor stemming ik ben. Gek genoeg heb ik op het naaktstrand bijvoorbeeld de ervaring dat er veel minder echt naar gekeken wordt, wel erg prettig.

Help dat niet jammer jij heb iets waar heel veel meiden graag mee zouden spelen en als je homo bent sowhat. Heb al bijnamen genoeg, van vrienden,mijn broer, school, tijdens douchen altijd opmerkingen,ho,wat heeft die dikke een dikke,ook mijn broer pest me dat ik geen meisje heb,of niet kan krijgen,anderen ook,vaak jennen,en dan ,opmerkingen over mijn lijf,of ,hij wil geen meisje maar een vriendje,mijn pa zegt ook weleens,of ben je gay en wordt ik hier ook al weer gebombadeerd,zovan wat is hij,weet het soms zelf niet meer.

Uit interesse heb ik het internet wel eens afgespeurd om te kijken of er manieren zijn om je penis te vergroten, als je googelt kom je van alles tegen. Maar of het echt werkt, dat betwijfel ik. Jelquen helpt wel een beetje, als je geduld hebt en het lang volhoudt. Een vriendje van mij heeft dat gedaan en zijn lul leek wat langer te worden. En 13cm stijf, daar kun je alles mee doen. Weet ik uit ervaring met een jongen die ook zoiets heeft.

Ik vind het triest dat jouw lief jou verlaten heeft, als dat ermee te maken heeft dat zij jouw penis niet grot genoeg vond, dan zegt dat meer over haar dan over jou. Die tights waar jij het over hebt, zijn inderdaad een goeie oplossing met sporten. Ik vind het veel comfortabeler dan het geslinger en tegen je benen kletsen. Ik heb ook en paar zwarte, waar je meer doorheen ziet, maar je draagt er toch altijd een broekje overheen?

Dat klaarkomen heb ik ook af en toe, eigenlijk sinds de mijne zo groot is, begon op mijn 15e. Zoals jij al zegt, meestal met mensen om je heen. Zouden anderen het aan je kunnen zien, wat denk jij.

Omdat het zo heftig is, bedoel ik. Je hebt het goed omschreven, dat het treiterig langzaam op gang komt. Je kan niks anders doen dan het maar laten komen, jij zegt dat je niks meer kan als je komt. Bij mij is het ook heftig, maar niet zo erg. Hoe doe jij dat dan, als je niks meer kunt en je bent ergens mee bezig, lijkt me erg lastig om het dan voor anderen te verbergen. Over ver en hard spuiten, heb ik ook, maar een jongen bij mij op sporten heeft een veel kleinere en bij hem gaat het ook hard en ver.

We doen wel n's een wedstrijdje in de doucheruimte en hij en ik winnen altijd. Een beetje saai maar wel leuk. Al die opmerkingen vind ik wel een beetje vervelend. Al die bijnamen ook eigenlijk. Heb jij dat ook en hoe ga jij daar mee om? Verder ben ik  wel blij dat ik een grote heb, al is het soms lastig. Weet je echt het verschil niet,tussen boys and girls,ha ha,meent je pa dat echt,of denkt hij ergens die jongen is gay,heb ook een korte dikke en een dikke bolle kont maar veel meiden vinden dit wel lekker.

Ik heb zelf wel wat ervaring met jongens, in bed omdat ik homo ben maar bijvoorbeeld ook op het naaktstrand of tijdens naaktzwemmen in een zwembad. Lang niet alle jongens met een donkere huidskleur hebben een grote, alhoewel ik denk dat zij in het algemeen wel groter gechapen zijn. Ligt er ook aan waar ze van oorsprong vandaan komen, geloof ik.

Maar vergis je niet, té groot kan erg lastig zijn. Die twee jongens in Noorwegen hadden 20cm zei je. Dat zal dan wel slap geweest zijn,toch? Natuurlijk speelt een soort jaloezie ook mee. Maar je kunt van me aannemen dat er jongens zijn die een echt grote hebben en die een maatje kleiner alleen maar fijner zouden vinden, ik ben er eentje van.

Voor mij heeft het niet te maken met zaad sparen,  want ik trek iedere dag als ik geen seks heb. Ik kan me voorstellen dat die andere gasten kijken en het geweldig interessant vinden. Naar mekaar kijken doen alle jongens wel, is mijn ervaring. Bij mij is dat nog steeds zo op sporten. Vind het soms wel vervelend om zo bekeken te worden, alleen omdat m'n pik zo groot is. Dat is al zo sinds m'n 15e ongeveer.

Met een paar jongens ook wel eens een wedstrijdje verspuiten gedaan, meestal won ik, maar er zat bij mij op school een jongen, die echt niet zo een grote had en die spoot ook mega ver. Dus of het van de grootte van je pik afhangt, denk ik niet.

Ze hebben mij ook wel gevraagd of ik mezelf kan pijpen, ik heb toen ja gezegd. Daarna bleven ze maar aandringen om dat ook te laten zien. Uiteindelijk dacht ik, wat kan mij het ook schelen en heb mezelf gepijpt in de doucheruimte. Eerlijk gezegd vond ik het megageil! Die van mij valt altijd op omdat hij slap ook zo lang is, datzelfde zal jij ook wel hebben.

Ik ben er wel aan gewend, ik schaam me er ook niet voor. Al vind ik het vaak wel erg lastig. Vooral met broeken kopen en met zwemkleding. Je pik is niet lang 16cm,maar 18 cm dik is wel dik,geeft niet als je dik bent,mijn broer is homo en zegt altijd dat hij op jongens met een dikke kont valt. Weet jijwat je ben? Homo, hetro of bi?

Bedankt dat je me stoer vind ik vind mezelf er ook stoer en ruig er uitzien , ik denk dat dat ook een rede is waarom ik makkelijk seks heb ik wil voorlopig ook geen verkering  ik vind het lekker om seks met verschillende mensen te hebben. Ik kan makkelijk praten en maak makkelijk contact met mensen dus versieren is voor ons  niet zo moeilijk, zeker als je ons lichaam er bij ziet groot,  breed en borsthaar.

Mn broer is 22 we wonen nog thuis en studeren en hebben een baantje in de horeca. Mijn vrienden kies ik niet uit om hun uiterlijk maar om wie ze zijn. Net als onze pa. Ik denk dat we door ons lichaam brede en behaarde lichaam vaak succes hebben met versieren. Mn broer en ik dragen altijd overhemden die halfopen staan dan zie je onze behaarde bast en het lijkt of we nog breder zijn hierdoor kijken ze het eerst naar onze behaarde en gespierde bast en valt de enorme bult in onze jeans niet zo snel op.

Onze pa is ook heel breed en behaard en sinds mn broer en ik halfopen staande overhemden dragen laat mn pa zijn overhemd ook net zover openstaan als hij vrij is soms is het net of we dan een oudere broer hebben  mn beide ouders gaan chill om over seks ze zeggen eerlijk dat ze regelmatig naar parenclubs gaan  en wij passen dan wel eens op ons zusje als de aupair er niet is , beste wel leuk! En ja ik ga best makkelijk om met mn grote lul ik denk dat dat kom omdat mn vader en mn oudere broer ook een hele grote hebben.

En er gewoon met onze pa er over kunnen praten mn vader gaat er ook makkelijk mee om  ook dat ik bi ben we mogen gewoon sekspartners mee naar huis nemen. Alleen met de voorwaarden dat we het safe doen en ons kleine zusje er niks van merkt zij is nog maar 8. Mn pa is zo chill toen ik 15 was kwam hij met een grotere maat condooms naar me toe en zei ik was ook 15 toen ik begon,  maar gewone condooms waren te klein!

En eindigde met de zin als je er meer of een grotere maat nodig heb zeg het maar ik zorg dat ze voor jou en je broer in de badkamer liggen. Ik denk dat de grote van je lul afhankelijk is van je familie ik weet niet beter dat mn pa ook zo'n enorm ding hééft ik heb hem alleen maar slap gezien naakt en een enorme bult in zn broek toen hij aan mn moeder  zat en ik perongeluk binnen kwam. Die van mn broer is net zoiets als die van mij dat zie ik als we samen porno kijken,  en ons aftrekken.

Hebben jullie familie ook zo'n grote? Of ben jij de enigste? Is jullie lichaam ook veel meer ontwikkeld dan andere mannen en jongens? Bij mij wel hoe dat vertel ik nog wel. R, ik herken wat je zegt over gepijpt worden. Bij mij hetzelfde als bij jou. Ik vind het zo frustrerend dat ik niet echt gepijpt kan worden terwijl ik m'n sexmaatjes meestal wel kan pijpen.

Het is geen ramp, maar ik voel me wel erg beperkt tijdens sex. Lijkt of jij er minder last mee hebt, ik ben trouwens niet zo'n goeie versierder. Ben een beetje schuchter omdat ik toch wel vaak schrikreacties had. Bijna alle jongens vinden een grote lul inderdaad supergeil, dat is wel weer een voordeel.

Sex komt vanzelf wel, daar zou ik me geen zorgen over maken. Die opmerkingen over dikke knoert kreeg ik op school ook voortdurend. Zou wel jalousie kunnen zijn, dat denk ik. Wat is eigenlijk de omtrek van de jouwe, als ik vragen mag.

Als ik je goed begrijp is hij slap ook zo dik. Mn eikel is iets dunner dan de rest voor mij is pijpen al dat er gelikt wordt aan mn eikel en langs mn lul en da edat ze zuigen aan de top van mn eikel ik kan zo goed klaarkomen ik heb ook een paar vaste fuckbuddys  , jongens en meisjes,  waar ik regelmatig me neuk en die mn grote lul bloedgeil vinden.

Heb eigenlijk alleen maar ervaring met jongens en ik merk ook dat ze een grote penis wel geil vinden. Ik draag het liefste ook strakke spijkerbroeken, maar ik krijg 'm er echt moeilijk in, hoe groot is die van jou dan als hij slap is.

Ik vind die schrikreacties bij het uitkleden echt zó vervelend, jij gaat er volgens mij beter mee om dan ik. Heb je misschien tips voor me. In het cafe waar ik vaak kom en waar ik vaak iemand versier noemen ze mij dikkie en gaan vaak mannen of vrouwen daarom met me mee. Ik draag alleen strakke spijkerbroeken dus hij valt eel op zeker als hij hard is dan is het ook niet zo'n verassing met uitkleden. Toen ik voor de laatste keer naar de schoolarts ging, was mijn lul al groter dan gemiddeld, hij zei alleen dat hij erg groot was en dat hij nog groter zou kunnen worden.

Hoe doe jij dat met kleding bijvoorbeeld en als je wel n's samen doucht, krijg jij dan oo zoveel commentaar? Dat is effe groter dan mijn omtrek. Lijkt me bijna onmogelijk groot! Ik heb problemen met gepijpt worden, jongens die mij willen pijpen krijgen meestal mijn eikel niet eens in hun mond, ik snap niet hoe jij dat dan wel voor elkaar krijgt. Ik heb alleen ervaring met jongens, neuken gaat soms wel, inderdaad na oprekken.

Hoop dat jij nog tips voor mij en anderen hebt. Ik hoop voor jou dat jouw penis niet nog dikker wordt, al denk jij zelf dat ie nog wel dikker wordt. Ikzelf heb niet zoveel problemen met de lengte, als ik maar voorzichtig ben.

De dikte maakt het zo lastig. Jongen van 17 -lengte-: Als jij al eens sex hebt gehad zul je wel gemerkt hebben dat een grote omvang lastig kan zijn. Mijn condooms koop ik op internet via my size deze gaan tot een doorsnee van 6, 9 cm deze maat zit strak maar voelt toch wel lekker aan mn lul. Jullie hebben het vaak over de lengte, maar bij mij iets anders,de lengte is 16 cm stijf,dus normaal, maar heel erg dik, tijdens douchen,op school,altijd ,wat een dikke knoert,zelf de schoolarts ,een jonge vent,maakte deze opmerking,vroeg ,ben toch niet niet de enigste, neen zei hij,maar je bent wel erg fors geschapen wat je dikte betreft,dit zie je niet zo vaak.

Allereerst gelukkig nieuwjaar iedereen! Ik kan ook wel bevestigen wat de mensen hierboven zeggen. Toen mijn vorige vriendin hem voor het eerst zag schrok ze zich ook echt dood en zei ook een paar keer omg.. Denk dat het een beetje te maken heeft met met wie je verkering krijgt of zoiets, zullen ook wel genoeg vrouwen zijn die een langere veel fijner vinden: Het staat gaaf zo'n grote,  dikke ik vind mn seksleven top maar moet me met meisjes inhouden dat ik niet te wild ben en niet te hard en te diep stoot, met jongens lang oprekken  en als ik gepijpt wordt kan alleen mn eikel in de mond  ik koop altijd grote condooms maar die zitten nog strak  gebruik jij condooms?

Zo ja welke, ik gebruik my size 6, 9. Ik kan alleen maar uit eigen ervaring spreken, maar ik vind het toch wel uitmaken hoe groot je piemel is. Ik heb hier ervaringen gelezen van jongens die een kleintje hebben en er onzeker over zijn, begrijpelijk. Jongens die een grote hebben zijn dáár weer onzeker over, bijvoorbeeld met douchen. Ikzelf heb een erg grote peiemel en dat levert niet alleen altijd gestaar en opmerkingen op, hoe voorzichtig ik ook doe met neuken.

Dus ja, ik vind het wel uitmaken, maar het is geen drama, al is het niet leuk. Ik weet ik heb makkelijk praten met een grote maar meisjes vallen meer op die brede behaarde bast van je.

Als je met  een aantal meisjes naar bed ben geweest en meer ervaring heb zal je merken dat de lengte er niets toe doet maar wat je er mee kan  mijn ervaring is dat de meeste meisjes beter klaar kunnen komen door je vingers of tong dan door je lul succes en laat het ons weten als je  je eerste keer gehad heb. Wees gelukkig om wie je bent, meisjes die alleen maar interesse hebben in een jongen die een grote heeft, nou vergeet het maar! Als het daar alleen om gaat, ik zou niet eens willen.

Mijn vriendje heeft ook een kleine penis, zo'n beetje als die van jou. Maar ik ben gek op hem omdat ie hartstikke lief is. Ik weet wel zeker dat jij ook de "ware" tegen zal komen. Heel veel succes en laat je niet leiden door dat obsessieve "groot is beter" verhaal!!

Ik snap niet waarom sommige zo onzeker zijn over de afmeting van hun penis? Het maakt mijzelf echt niet uit hoor. Mijne is ongeveer 15cm en ik ben er zeer tevreden mee en al was hij nog kleiner zou het me ook niks kunnen schelen.

De afmeting ervan is inderdaad erfelijk bepaald, maar het wil niet zeggen als je oudere broer een grote heeft dat jij dat later automatisch ook krijgt. Misschien heb je broer de genen van je vaders kant en jij die van je moeder. Bedoel je nou dat hij slap 18cm is? Of is dit een erg domme vraag. Je moet er eigenlijk ook gewoon schijt aan hebben wat mensen zeggen, smoezen of wijzen.

Zeker als je ze toch niet kent. Dat probeer ik ook. Je kunt er inderdaad niks aan doen dat ie zo groot is. Hoop dat het bij jou ook zo is. Ik ging altijd met mijn ouders naar naturistencampngs en stranden en schaamde me altijd omdat ik zo opviel. Dat zal je wel herkennen. Kom nog steeds wel op naturistenstranden, zit ook op sporten en met douchen krijg ik altijd weer opmerkingen. Gewoon als ik loop al, ik vind het irritant dat hij zo tussen mijn benen slingert.

Zal voor jou ook wel herkenbaar zijn, denk ik. Vind het goed van je dat jij je er niks van aan trekt. Ik probeer dat ook. Niet dat het me de hele dag bezig houdt, maar met douchen bijvoorbeeld, wordt je er toch weer aan herinnerd. Ik hoop dan maar dat ik geen stijve krijg. Soms gebeurt dat toch, niet dat ik me dan schaam, ik voel me dan ongemakkelijk.

Zit op waterpolo trouwens, speedo verplicht. Je kunt je wel voorstellen dat ik mijn penis er niet goed inkrijg, ik kan er ook niks aan doen. Mijn broer heeft ook zo'n grote. Zal dus wel in de genen zitten bij mij.

Zou ook logisch zijn en de verhoudingen kloppen dan ook. Ik ben zelf het bewijs dat dit niet altijd opgaat. Slap is de mijn ook veel groter dan die van andere jongens. Ik denk dat bij jou de verhoudingen veel beter kloppen dan bij mij. Zelf vind ik het vervelend om zo'n lange penis te hebben. Ik heb het gevoel dat 't bij mij meer opvalt dan bij jou. Ik denk dat de lengte van je lul afhangt van je lichaam. Ik ben met een normaal-stevig postuur. In vergelijking met andere jongens heb ik grote ballen en een lul van 22 cm.

Toen ik in de pubertijd kwam was die mij al veel groter dan jongens van mijn leeftijd. Met 2 vrienden hebben we een keer onze pikken vergeleken.

De een is cm en 17 cm de andere en 18 cm. Ik weet niet beter dan dat ik een grote lul heb en dat die soms opvalt. Heb dezelfde ervaring als jij, ik kwam ook vroeg in de puberteit en na  mijn 15e is mijn penis niet meer gegroeid.

Had toen 19 cm slap en zo is het nog steeds. Ik heb er nog steeds wel problemen mee dat ik zo opval, inderdaad met douchen, strand, naturistencampings. Het is wel leuk om veel aandacht te krijgen, maar de reden dat mensen zo staren vind ik minder grappig. Ik vind het nog steeds wel lastig. Hoe heb jij je er overheen gezet? Misschien een rare vraag, maar wat zijn jouw afmetingen?

En we zijn net als onze vader breed en veel borsthaar en behaarde benen en armen mn vaders lul heb ik nooit gezien maar de bult in zn broek of wetsuit is niet mis het kan dus best wel erfelijk zijn. Ik heb ook de ervaring dat jongens niet zoveel moeite hebben met een penis die erg dik is. Met neuken bedoel ik. Ben die jongen met 25cm. Jij vertelt dat de jouwe 20cm omtrek heeft, man dat is zo dik als een bierflesje, klopt dat?

Niet gek dat pijpen moeilijk gaat. Is toch eigenlijk wel gruwelijk dik, ik heb een omtrek van 17 en dat vind ik eerlijk gezegd al veel te groot. Ik heb vaak toch te kleine condooms, merk ik.

Wat voor condooms bestel jij en waar? Ik wil graag wat meer weten over zo'n Prince Albert. Heb er over gedacht om er ook eentje te nemen, hoe gaat dat, waar laat je dat doen, hoe plas je ermee, dat soort vragen. Misschien kun je wat meer vertellen?! Mijne is ruim 20cm lang en 20 dik, condooms moet ik via internet bestellen  pijpen lukt wel maar alleen kunnen de meeste alleen de eikel in hun mond nemen soms hebben meisjes moeite met het formaat als je neuk. En bij anale seks vaak landurig oprekken jongens hebben er vaak minder moeite mee is mijn ervaring ik ben bi.

Is ook een hartstikke mooie maat, groter hoeft echt niet. Ben trouwens die jongen met 25cm. Wat ik al eerder schreef: Ben eigenlijk best nieuwsgierig of er nog meer jongens zijn met zo'n erg grote en hoe zij daar mee omgaan enzo. Ben best een beetje jaloers op jouw, ook omdat jij je voorhuid nog hebt ik ben besneden, te nauw.

Je kunt inderdaad lekker spelen met je voorhuid, is tich ook een groot voordeel!! Hallo jongen van 23 met die grote van 25cm je zegt je valt op jongens en dat ze problemen hebben als ze je willen pijpen. Nou meisje vinden niet allemaal een grote leuk en lekker het doet vaak ook pijn bij ze en soms kunnen ze zelf door de spanning niet klaar komen.

Zou best kunnen dat jouw vrienden gelijk hebben en dat jouw lul nog groter wordt. Hoop het eerlijk gezegd niet voor je, 18 is groot zat. Je kan altijd naar de dokter, maar of die er veel aan kan doen, weet ik niet. Toen ik een jaar of 16 was, ben ik om dezelfde reden ook naar de dokter gegaan, schoot niet echt op. Misschien heeft iemand hier een andere ervaring. Heel erg is het ook niet als hij nog groter wordt. Ik vind het wel stoer en soms ook irritant. Bij mij gaat het nog wel in een speedo waterpolo o.

Volgens mij is 20 slap wel extreem groot, denk ik tenminste. Weet jij misschien beter dan ik. Jij hebt wel het voordeel dat de jouwe eigenlijk naar beneden hangt als ie stijf is. Bij mij recht naar voren. Ik bedoel bij jou valt het niet eens op als ie stijf is, lijkt me. Hij zal wel dikker worden dan die 14 cm. Het komt heel erg overeen met wat ik meemaakte in mijn pubertijd en eigenlijk nog steeds. Op m'n 16e had ik al een erg grote en vond dat vervelend.

Ik vind dat jij er beter mee omging en mee omgaat dan ik. Wou dat ik er wat makkelijker in was, als je snapt wat ik bedoel. Misschien moet ik ook maar n's in mijn kruis grijpen als er zo gestaard wordt. Alleen onder de douche werkt dat niet of doe je het daar ook?

Miischien een rare vraag, mar wat zijn jouw afmetingen, dan weet ik een beetje waar je het over hebt. Eigenlijk wel stoer, maar ik kreeg voortdurend opmerkingen tijdens het dochen enzo. Ik moest toen nog met mijn ouders mee naar naturistencampings, best leuk maar ik viel altijd zo op. Tenminste dat gevoel had ik. Nu nog steeds bij het douchen na het sporten bijvoorbeeld, krijg ik veel opmerkingen naar m'n kop.

Het is echt niet zo dat je als homo een monstercock moet hebben om een jongen te kunnen neuken. Ik vind het ook cool om een grote penis te hebben. De mijne is zowel slap als stijf erg groot. Het is erg vervelend met neuken, ik heb sex met jongens trouwens. Vind het heerlijk om gepijpt te worden, maar helaas gaat dat vaak niet. Dus best wel irritant omdat ik niet alles kan wat ik graag wil. Maar ja ik ben in iedergeval niet onzeker erover!

Alleen het kan wel vervelend zijn met neuken, mijn vriendin vind  het heerlijk maar sommige standjes doen gewoon pijn omdat ik tegen haar baarmoeder aan stoot.. Er zit toch best veel verschil in afmetingen, als ik het zie met douchen bijvoorbeeld. Een maatje van mij heeft een beetje dezelfde afmetingen als jij, bij hem wordt ie ook bijna niet groter als  ie stijf is.

Wel veel dikker en harder. Zal jij ook wel hebben. Bij hem staat ie dan recht vooruit. Best wel mooi om te zien. Staat stoer vind ik. Wees blij, zou ik zeggen dat de jouwe niet groter wordt dan 20cm.

Hoe groot is jouw omtrek eigenlijk? Ben gewoon een beetje nieuwsgierig. Ik draag met zwemmen een speedo, ben ik gewend van waterpolo namelijk. Natuurlijk heb ik best een grote bobbel, dat vind ik wel vervelend als je ook slap zo'n grote hebt.

Met douchen wordt er altijd gestaard, niet dat ik me schaam, maar het valt altijd op. Hey nou mijn piemel is slap niet 20 cm maar wel bijna, hij is net geen 19 cm.. Bij mij maken ze ook de hele tijd opmerkingen, zal bij jou nog wel meer gebeuren want 20 cm slap, dat zie je echt niet vaak. Mijn 17 cm ook niet volgens mij. Soms word ik er opgewonden van en dan is het helemaal feest in de tent. Vast wel herkenbaar voor jou. Heb jij trouwens al n's een speedo geprobeerd? De jouwe is slap ook 20 cm, als ik het goed begrijp, dat lijkt me vrij zeldzaam.

Vooral met gezamenlijk douchen, al die blikken die je krijgt. Heb jij denk ik ook wel?! Ik vind het al lastig om mijn 17 cm een beetje normaal weg te werken in m'n broek, voor jou lijkt me dat nog moeilijker. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders.

Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Hallo allemaal,   Ik heb een vraag over de penis, zijn er veel jongens die een grote penis hebben, de penis van mij is 20 cm lang en 14 cm in omtrek.

Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 09 juni   [ Mijn penis is slap ong 14 cm en ik draag gwn zwembroeken geen speedos enzo als je dan een. Ik heb een pik van 17cm die erg dik is, nl. Ik vind het lekker om met een speeds of strakke broek aan te lopen maar hij moet niet half stijf worden Met het neuken heb ik ondanks het formaat nog geen problemen gehad anders dan dat mijn voorhuid wel eens een beetje pijn doet. Slap is hij 5cm, stijf 16cm en omtrek 12cm en een klein strak zakje.

Slap een goeie 14 cm. Val zowel op jongens als meisjes. Zit ook op zwemclub en draag steeds nauwe zwemslips en daarin valt m'n piemel goed op , en aangezien ik een gevoelige piemel heb wordt hij rap stijf soms wel vervelend alhoewel om hem in slipje te houden. Ben eraan gewoon dat ze kijken alle heb dat gevoel wel. Maar m'n ouders hebben me opgevoed met naturisme dus schaamte rond m'n lichaam heb ik wel niet. Seks wel veel alle denk dat toch , soms tot 6 keer per week in zomermaanden soms nog meer.

Date wel veel en rap. Als ik iemand leer kennen ga ik er rap mee in bed. Eergisteren zelfs m'n eerste trio gedaan met koppel jongen en meisje beiden Wil ook effe reageren op de topicstarter; Ik heb dat ook, mijn penis is slap bijna net zo groot als stijf. Scheelt twee centimeter ongeveer. Als ie stijf wordt dan wordt ie wel wat dikker. Op mijn 16e stopte hij met groeien, dus je zou zeggen dat ik er nou wel aan gewend zou zijn. Een beetje wel, maar met bijv, sporten wordt er nog steeds verbaasd op gereageerd.

Misschien ook omdat ik niet zo lang ben 1. Kan niet zeggen dat ik er altijd zo blij mee ben, ook lastig met zwem kleding enzo. Als er meer jongens zijn hier die dit ook hebben, wat is jullie ervaring en hoe gaan jullie ermee om?

Valt mij ook op, omdat de jongens met wie ik sex heb, zeggen dat ze door de grote dikte sneller klaarkomen. Ben ook homo trouwnens. Merk het bij mezelf ook als ik geneukt wordt door een gast met een dikke penis. Wat bedoel je met , snap ik niet helemaal. Ik ga ook graag naar het naaktstrand.

Ik vind het er meer ontspannen en relaxed. Er wordt niet zo op elkaar gelet, is mijn ervaring. Lijkt of de spanning eraf is omdat iedereen bloot is. Krijg wel eens blikken door de afmetingen van mijn penis, maar eigenlijk nooit storend. Ben benieuwd of jij die ervaring ook hebt. Thuis loop ik soms in m'n nakie. Mijn ouders zijn naturisten, dus ik ben er mee opgegroeid. Ik ben niet zo'n versierder, niet dat ik verlegen ben maar ik ben er meestal niet echt op uit om te versieren.

Meestal gaat het vanzelf. Of ik word versierd. Ben vaak toch een beetje bang om afgewezen te worden als we in bed belanden, vanwege de afmetingen van mijn lul. Vaak schrikreacties gehad, wat ik erg vervelend vond.

Ik val op jongens die heel slank zijn of juist heel dik. Weet ook niet waarom. Ik ben ook homo en het valt mij ook op dat als ik seks heb dat ZE sneller klaarkomen door mijn dikke lul. In de zomer lig ik heel graag op een naaktstrand. Thuis loop ik ook vaak naakt rond. Ik heb gewoon niet graag kleren aan. Als ik war verder ben ga ik meestal tegen ze aan staan zodat ze hen ook voelen danis het fformaat geen verrassing meer. Verder draag ik strakke overhemden die ik half open laat staan waardoor je mn goed getrainde en behaarde borst goed kan zien en omdat het shirt strak zit zie je mn tepelpiering ook duidelijk.

Voor al bij homo mannen werkt dit goed ik heb ook het liefst seks met een brede behaarde gast. Ik heb idd weinig moeite om iemand te versieren. Heb je moeite met versieren? Op wat voor een types val jij? Ik val op types die er net als ik uitzien hoe zie jij er uit. Wat voor een kleren draag je. Hoi Ik ben de 20 jarige bi ik heb best vaak seks wel vaker met meisjes dan met jongens. Ik ga meestal met de zelfde mensen naar bed en die zijn gewend aan mn dikke lul. Als ik iemand versier schrikken ze wel van t formaat soms blijft het dan bij trekken en pijpen.

Ik scaam me niet voor mn grote dikke bult en draag alleen strakke broeken zonder onderbroek zodat hij goed opval en met versieren heb ik meestal een stijve dus de meeste zie het formaat al voor ik mn broek uit heb en anders voelen ze hem wel.

Wel hoor ik regelmatig dat meisjes klaarkomen door mn dikke terwijl ze dat niet hebben bij jongens met een normale diikte ook merk ik dat als je anaal gaat bij jongens deze heftiger klaarkomen of zelfs spontaan beginnen te spuiten Jongen 22 wat zijn jou ervaringen? Ben je ook bi? Net als jij draag ik ook het liefst een speedo, hou niet van die grote zwembroeken. Dat je daardoor opvalt vind ik niet echt een probleem. Ik heb al sinds mijn 15e een erg grote penis. Slap toen al 17cm. Er werd de hele tijd naar gekeken met douchen bijv.

Ik ben zelf niet zo lang en dan lijkt ie nog groter, in verhouding dan Lastig soms met neuken en gepijpt worden, door de dikte voornamelijk. Hoe gaan andere jongens die een erg grote hebben, hier mee om? Ik heb een slappe lul van 13cm en een stijve van Opzich wel redelijk toch? Vraag me dat altijd af. Maar als ik in de kleedkamer sta en alle jongens staan daar in een strakke boxer is dat gewoon goed mooi rond gevuld, terwijl bij mij lijkt alsof het niet zo veel is.

Maar toch hebben ze de ongeveer de zelfde afmetingen als mij. Komt dit misschien door hoe je je lul in de boxer legt hoe moet het dan? Hoor geen gasten klagen als ik met hun seks en date laatste tijd wel meerdere keren per week , als ik ga zwemmen draag ik steeds nauwzittende speedo , met heel nauwe bandtjes en klopt wel dat daarin je piemel en ballen hoe opvallen en als hem stijf komt en zeker als er schone gasten in zwembad zitten gebeurd da wel meer moeilijk in slipje te houden , erg vind ik het persoonlijk nie , want zou liever zwemmen zonder iet aan , op stranden loop ik ook liefst naakt , geeft super gevoel van vrijheid toch.

Ik vind het heerlijk om gepijpt te worden, maar jammer genoeg kunnen ze ook bij mij meestal alleen m'n eikel in hun mond nemen. Ik heb ook een speedo, gewoon omdat ik dat lekker vind zitten. Natuurlijk zie je een bult, komt vooral omdat de mijn ook behoorlijk dik is als tie slap is. Wat zijn jouw afmetingen eigenlijk als de jouw slap is? Poeh man, dat is wel extreem groot zèg!! Sinds wanneer kun jij jezelf pijpen.

Ik ben het met je eens, het is echt super lekker!! Zou het leuk vinden als je reageert! Ik vroeg Me af of er nog mensen zijn die zichzelf kunnen pijpen eb dat leuk vinden. Het is al heel lang geleden dat ik nog gerukt heb sinds ik mezelf kan pijpen. Heb je ook wel eens sex met een jongen? Ik vraag je dat omdat mijn penis ook 20 cm dik is en daardoor vaak anale sex niet lukt, omdat ik hem er niet in krijg.

Datzelfde heb ik ook met gepijpt worden. Heb trouwens eerlijk gezegd nog nooit een andere jongen gezien met onze dikte, jij wel? Ik zit er best een beetje mee, omdat ik me zo beperkt voel. Hoe is dat voor jou?? Bedankt als je antwoord geeft Hoi jongen van 15, je vraagt je af of jouw penis te groot is. Met is ie wel erg groot, zeker omdat je 15 bent. Ikzelf heb ongeveer dezelfde maten en dat was bij mij al zo op m'n 16e. Ik vond het maar lastig, ook omdat er zo gekeken werd en ik er veel opmerkingen over kreeg.

Heb jij dat ook? Ik sport nog steeds, wat jou gebeurde herken ik zeker. Gelukkig vind ik het niet heel erg. Hoe is dat voor jou? Ben benieuwd naar je reactie! Hallo ik heb een peis van 18 centimeter niet in erectie en 24 centimeter wel in erectie.

Ik had turnen en mijn penis kwam langs onderen uit mijn boxer. Ik had het niet door en nu vroeg ik mij af of mijn penis te groot is. Je kan je pik niet veranderen. Ik heb wel al gelezen dat de dikte voor vrouwen belangrijk is. Mijn vriendin waar ik mee experimenteer zegt dat ook. N paar centimeters Gaat niet lukken! Je moet blij zijn met wat je hebt. Wil grotere Mijn lul is slap 12 cm en stijf 17 cm, ik wil graag wat centimeters meer.

Voelt het klaarkomen van haar ook apart voor jou jongen van 16, harde spuiter? Ik word best wel jaloers op gozers met zoon apparaat. Ik heb van meisjes wel gehoord dat de dikte van de pik vooral veel uitmaakt voor hun genot. Hij moet dik zijn. Het leek wel op zo hevig maar zoveel water dat eruikomt!

Nee dat had heeft ze niet. Ze zegt dat mijn pik haar een ander gevoel geef dan met andere jongens! Komt dat echt door mijn grote? Dus, is dat een voordeel. Google weet meestal het antwoord: Ik dacht dat hij lek was! Ik herken wat je zegt jongen Zij zegt dat het enorm heftig was en dat het komt door de grote van mijn piemel!

Zou het van mijn gespuit kome? Wat is dat, gesquirt? Ik experimenteer met een vrouw die ik ken van sporten. Het blijkt dat de grote van mjn penis haar extra bevrediging schenkt.

Ik heb nu 2x meegemakt dat zij erg hevig klaarkomt, er helemaal van gaat schokken en trillen. Na het neuken zag ik een vochtplek op bed van bijna een A-4 blaadje groot. Zij zegt dat het door mijn grote komt. Eerst geloofde ik dat het mijn sperma is, maar het ruikt er niet naar!

Wees maar blij dat je je nu niet hoeft te scheren, want ik vind er niks aan. Loop daarom vaak met een kleine baard. Scheer 1 of 2 keer per week. Ik had die pik van jongen 16 hierboven wel willen hebben zeg! Zou ik misschien al lang seks hebben gehad en lijkt me geweldig om een meid vaginaal klaar te kunnen laten komen.

Ik was er onzeker over of ik wel normaal seks kon hebben met die grote. Ik was toen nog Ik moest hem stijf maken voor hem mocht helemaal knalstijf Hij meette toen 19 cm en ruim 16 cm omtrek! Ik moest ook n paar vragen over klaarkomen beantwoorden.

Nu is hij stijf 20,5 cm lang soms 21 cm. De eikel heeft bijna 16 cm omtrek. Zij zegt dat ze van mijn grote vaginaal klaar kan komen. Dat heeft ze niet eerder gehad. Er gebeurt ook nog meer. Maar dat is nog te experimenteel. Volle bevrediging voor beide! Bij mij heeft de dokter niet zoveel gezegd, behalve dan dat de mijne bovengemiddeld is, ik was toen Wat zei jouw dokter tegen je?

Met elkaar vergelijken heb ik ook vaak gedaan, meestal omdat andere jongens het vroegen. Met sporten gebeurt het soms nog. De schaamte ben ik wel voorbij nu, al vind ik het nog steeds vervelend om zo in het middelpunt te staan, eigenlijk alleen maar omdat ik zo'n grote heb.

Gekke vraag misschien, maar wat zijn jouw afmetingen dan? Fijn trouwens dat je geen problemen hebt bij de sex met je vriendin.

Vaar wordt ik gevraagd. Mijne is erg groot en dik, ook de eikel. Wat ik heb komt niet zo veel voor, heeft de dokter gezegd. Maar onder de andere jongens zijn ook verschillen: En ook het klaarkomen is verschillend. Ik heb jonge jongens hevig klaar zien komen en ook heel makkelijk.

Sommige jonges kunnen snel achter elkaar een paar keer klaarkomen. Ik ben wel onzeker geweest over mn maat, maar ik experimenteer met mn vriendin en het gaat prima! Ik ben trots op mn eigen pik! Maar wees blij met wat je hebt, je kan het toch niet veranderen. Mijn is nouw 16cm stijf en 5cm breed kan die nog groter word.

Die van mijn is ook 17 cm btw Voor iemand van 13 jaar vindt ik 17 cm groot. Heb al jaren een vriendin maar als ik dit les wordt ik onzeker. Die van mij is maar 11 cm stijf. Er zullen er vast een paar bij zitten met echt een grote maar er zullen nog wel veel meer praatjes tussen zitten.

Niet lullig bedoelt naar iemand maar dat is nou eenmaal wat gebeurd op plekken als deze. Trouwens ik vind 13cm niet klein hoor, ts iets ondergemiddeld maar het lijkt me normale maat.

Ik wou dat ik het had: En ik denk ook wel dat jongeren steeds vroeger "volwassen" worden of iig eerder puberen. Toen ik twaalf was was ik daar echt nog niet mee bezig en op mn 15de zou ik me eerder als kind dan als jongvolwassene omschrijven. Eigelijk is niemand blij Iemand die en hele lange heeft wil een kortere en iemand met een kortere wil een langere.

Waarom zijn we niet gewoon blij met wat we hebben? Ik heb ook een lul van 15 cm stijf. Prima Ik vind mijn penis prima op lengte voor mijn leeftijd. Ik hoop dat 'ie nog wel wat doorgroeit, want hij is wel onder Nederlands gemiddelde.

Ik hoop op 18cm. Alleen bij het douchen zat ik wekelijks tientallen,maar mijn ervaring is dat er niet zoveel verschil in zat,wat dikte en grote betreft,alleen sommige jongens hebben een hangzak en anderen een ronde bolle,zoals ik zelf ook. En heb het dan over blanke en gekleurde mensen,dik,of dun maakt niet uit,alleen bij dikke jongens lijkt het kleiner,maar is vaak niet zo.

Natuurlijk heb ik weleens een groot formaat gezien,maar niet echt vaak,maar weet wel uit ervaring dat veel jongens zich wel bezig hielden met de grootte ervan,zovan groeit hij nog,of is dit het nu,wat meestal zo was,want iedereen was vaak boven de En ik zat nog in de groei,mijn ouders maakten zich zorgen en gingen met me naar de dokter,die me dor me verwees naar een internist,kwam bij een proffessor terecht,gesprekken,en zou over de 2 meter worden en zoals wrd gezegd zouden mijn geslachtskenmerken flink doorgroeien nog,terwijl alles al fors was,mijn ouders en ikzelf wilde dit niet.

Kreeg hormoonspuiten,pillen,en kwam dus vervroegd in de pubertijd,razendsnel,en hield op met groeien,zodat ik nu tissen en zit en mijn penis is niet meer gegroeid,toch vraag ik me soms nu weleens af hoe groot zou ik geworden zijn en hoe groot de omvang van mijn penis,echt leuk was het niet die versnelde pubertijd,werd ook extra breed, beetje onnatuurlijk brede schouders,maar vind het nu wel prima.

Hangt er een beetje van af waar je precies naar verlangt. We komen heel goed overeen we hebben een soort open relatie , we hebben afgesproken om met elkaar seks te hebben maar ook nog met anderen ,.

Hebben jullie ook vaste vriend.? Uit mijn eigen ervaring zeg ik, ga ook vooral op je gevoel af!! Dit is wat me nu te binnen schiet, ik hoop dat er meer gereageerd wordt op je vraag. Hoe die invulling geven aan een relatie. Waarom draag je liever een zwemslip? In zwemslip zie je alles toch heel goed en heb in zwembad best veel aandacht van zowel jongens als meisjes. Soms wordt hij er stijf door en valt nog beter op. Heb best ook redelijk veel seks al , en hij valt zeker in de smaak , heb ook al zaad sedert een jaar.

Jullie bedankt voor het reageren,jongen 20 breed en behaard, nu, mijn vriend is wel breed maar niet behaard,ik ook niet,dan jongen 22,wat is dik,we zijn alle twee boven de 90 kilo,en kleiner dan Zelf vind ik dikke jongens best aantrekkelijk, maar ja wat vindt  jij dik?

Maak er wat moois van samen en als je weer n's wilt schrijven hier; Leuk!! Hey jonge van Footbal trainer test geile cheerleader. Op vakantie gepijpt door zijn vriendin. De sperma druipt langs zijn lul uit haar mond. Tiener krijgt beurt van twee geile mannen. Haar zwarte handje past maar net om zijn blanke lul. Tiener meisje voor het eerst anal geneukt. Filmend spuit hij haar tiener tietjes vol zaad. Zij betaald de loodgieter in natura. De grote zwarte en blanke lul nemen de tiener in elk gat.

De ebony neuken en onder tussen haar dikke billen masseren. Heerlijk zo'n tiener sletje neuken. Met zijn vuist en lul tegelijk in haar kut.

Een jong pijpend beffend mastuberend en neukend stel. Heerlijk die slappe blanke lul pijpen tot hij hard is. Haar zwarte kut neemt de blanke lul diep.

Aziatisch geil sletje geneukt. Tot kotsend toe in haar keel geneukt. Twee ebony sletjes laten zich neuken in de sexcabine. Zijn vrouw schuift haar hele kut over zijn lange lul. Als zijn stijve lul in haar kut zit laat hij haar het werk doen. Super heet privè filmpje!

...