Gijl wijf homo

gijl wijf homo

.

Gratis neuken in eindhoven effe beffengijl wijf homo

.

Sinds ik alleen ben, heb ik ook weinig gene en ik tilde mijn shirt op en liet hem mijn tieten zien. Het ging allemaal heel snel, was ook allemaal bijzonder impulsief, maar dat maakte niet uit. Het was duidelijk dat we beiden enorme zin hadden en terwijl hij aan mijn tepels likte en zoog en mijn tieten streelde, maakte ik zijn broek los.

We draaiden ons om en ik deed de deksel van de wc naar beneden, ging zitten en begon hem heel rustig te pijpen. De film kon ons op dat moment gestolen worden. Mijn vriendin die in de zaal was achtergebleven vertelde mij achteraf dat ze allang in de gaten had wat ik ging doen toen ze zag wanneer ik opstond en ook al keurt ze het niet helemaal goed, ze laat mij mijn gang gaan.

Echt een top wijf! In ieder geval zat ik daar met die best wel lange lul in mijn mond en terwijl ik hem recht in zijn ogen keek, zoog ik die lul helemaal naar binnen. Ik maakte hem goed nat en zoog mij werkelijk een ongeluk. Ik maakte smakkende geluiden, die door het toilet galmden, maar dat maakte mij niets uit.

Hij lette er niet eens zo op, hij was volop aan het genieten. Na een paar minuten stond ik zo goed en zo kwaad als het kon in dat krappe hokje op en liet ik mijn broek en onderbroek zakken.

Ik draaide mij om en boog voorover, leunde met mijn handen tegen de muur en deed mijn benen een stukje van elkaar. Hij greep zijn nog natte lul vast en bukte een klein beetje, deed zijn lul tussen mijn schaamlippen en begon mij met heel veel passie te neuken.

Ik dacht dat hij gewoon langzaam en diep zou gaan stoten, maar het was niet langzaam. Diep was het zeker, ik kon hem tegen mijn baarmoederhals voelen tikken, zo diep zat hij in mijn kut en hij ragde zo hard door dat ik zijn volle zak tegen mijn kutje aan kon voelen slaan.

Ik speelde met mijn klitje en kwam door al dat harde diepe en vooral snelle neuken al snel klaar. Ik wilde gillen, maar in plaats daarvan beet ik op mijn lip en sloot ik mijn ogen, terwijl ik van dat heerlijke gevoel genoot, waar ik inmiddels toch wel redelijk verslaafd aan ben geraakt.

Hij neukte door en door, tot hij zijn vetter pik eindelijk tussen mijn intussen natuurlijk heel erg gevoelige schaamlippen uittrok en zijn pik afkneep. Zo snel en zo goed en kwaad als ik kon, draaide ik mij weer om, ging zitten en zoog hem af, waarna zijn sperma al snel in mijn mond en keel schoot.

Ik slikte alles door en genoot van de smaak. Zijn tamp was heerlijk ik zoog er liefdevol, verliefd haast aan hij was slank en hard met een bocht naar boven. Ik kreunde en maakte smakkende en zuigende geluiden in de hoop dat anderen het zouden horen en kwamen kijken.

Zijn paal was kei en keihard. Al snel kwam zijn beloofde zaad in mijn mond ik slikte alles en likte zijn pik schoon. Hij boog zich voorover kuste me en zei kom naar mijn huis vanavond nadat je bij Saskia bent geweest Ik zal mijn best doen zei ik. Hij ging weg en ik zag dat er twee kerels stonden met hun paal al uit de broek en hard.

Ik likte mijn lippen en deed mijn mond open en ze kwamen dichterbij. Om de beurt zoog ik ze. Wauw wat was pikzuigen toch lekker! Na 5 minuten kwam de jongste klaar en spoot in mijn mond en een paar stralen in mijn gezicht. Daarna kwam de andere hij spoot in mijn mond en ik hield het zaad in mijn mond. Ik bedankte ze hartelijk en gaf mijn nummer. Ze zouden bellen als ze in de buurt waren.

Toen ging ik weg onderweg naar mijn auto zag ik nog een naakte vent met een stijve maar ik moest weg anders zou het veel te laat worden. Na 10 minuten rijden kwam ik bij Saskias voormalige huis, ik stapte ik uit. Ik had mijn broek over mijn panty aan en als je goed keek zag je het glimmende nylon tussen mijn broek en schoen. Ik stapte door de open achterdeur het verlaten huis binnen en hoorde tot mijn verbazing sexgeluiden!

Ik ging er van uit dat Saskia alleen was. Ik sloop naar boven en zag dat Saskia geneukt werd door Bobbie de wat simpele buurjongen. Ondanks dat ik haar in korte tijd met Jan en alleman bedrogen had en zonder enige terughoudendheid elke lul had afgezogen die ik tegen kwam was ik toch boos en jaloers. Bobbie had een grote penis voor zijn leeftijd ik werd er geil van ondanks mijn boosheid, Saskia kwam klaar en zei tegen Bobbie dat hij hierover zijn bek moest houden.

Ze kleedde zich aan trok haar panty omhoog en zag dat er een ladder in zat. Ze trok hem uit en zei tegen Bobbie trek je af met mijn panty en gooide de panty naar hem. Bobbie deed hem om zijn lul en rukte zich langzaam af. Saskia lachte hem uit en liep naar beneden en even later zag ik haar huiswaarts fietsen. Ik wilde Bobbie pijpen. Als wraak vanwege haar vreemdgaan. Ik trok mijn broek uit en liep zo de kamer binnen Bobbie schrok enorm.

Ik zei Bobbie waarom heb je dit gedaan? Hij keek altijd tegen mij op en zei bijna huilend: Ze ging met me spelen en ik werd hard. Je begrijpt dat ik je nu moet straffen. Zei ik ja ja natuurlijk. Sorry sorry Zei hij. Voor straf wil ik je pik zuigen zei ik. Hij was verbaasd wat? Ja 10 x moet je mij je zaad geven, of moet ik je 10 keer neuken! Ik zoende hem en duwde mijn tong naar binnen zijn lul werd harder en hij zoende mij terug. Steeds harder wreef hij zijn lul tegen de mijne en kwam klaar in Saskias panty vlug dook ik naar beneden en nam zijn machtige tamp in mijn mond en kon, nog net twee stralen sperma proeven.

Buiten hoorde ik een autodeur maar ik hoorde de huisdeur niet dus ik zoog door en hij werd weer hard. Na 10 minuten pijpen kwam hij weer klaar.

Enorme krachtige stralen geil spoot hij in mijn bek en gezicht. Hoe meer sperma ik slikte hoe meer homo ik werd leek het wel. Ik wreef het sperma over mijn gezicht en liet het drogen. Bobbie zat in Amsterdam op een of andere lom-school en ik zei kom morgen na schooltijd naar mij toe dan zuig ik je af. Zo vaak je wilt. Je pijpt zo goed, niemand wou ooit mijn piemel afzuigen! Zei de lieverd terwijl hij stralend naar mij keek, hij trok de panty uit en kleedde zich aan.

Hij ging er vandoor en zei tot morgen. Ik trok zijn natte sperma panty aan lekker voelde dat tegen mijn lul. Ik rukte aan mijn harde pik door de panty heen, hij had veel gespoten een goed glijmiddel! Opeens ging de deur open en stond Norman een neef van Saskia met een kloppende keiharde zware tamp voor me met zijn armen in de zij.

Ik schrok maar vond het ook een schitterend gezicht. Wat een lul had hij! Sprak hij agressief en minachtend en stak zijn pik naar voren. Ik nam zijn natte gladde eikel in mijn vochtige mond en gleed met mijn tong over de zachte warme huid, zijn penis smaakte zo subliem lekker en zijn eikel voelde zo heerlijk in mijn mond dat ik in een soort extase raakte. Smakkend kreunde ik ooo mmmh o ja lekker ik hield zijn staaf vast en met mijn rechterhand streelde ik zijn billen.

Zo Edwin je bent homo en houd de schone schijn op met mijn nichtje! Begon ik hij onderbrak me je gaat het nu uitmaken met Saskia en daarna kom je hier terug om me te pijpen vuile homo! Oké zei ik maar ik wilde het al uit maken hoor ik ben nog niet zo lang homo Hij zei Dat zeggen ze allemaal. Ga nu en wees resoluut. Ik wil geen homo in de familie. Kom snel terug want ik wil je in je bek neuken. Wauw dat was een onverwachte wending.

Hij was gedeeltelijk echt boos ik vond hem niet zo aardig zo, maar verlangde toch hevig om hem te behagen en onderdanig te zijn voor hem. Ik reed naar Saskias huis en zij deed verbaasd de deur open wat ben je nu zo laat nog hier? Ja schatje ik zal het uitleggen maar eerst even pissen ik moet nodig Ik ging naar boven en liep naar de slaapkamer van haar ouders.

Uit de kledingkast van haar moeder pakte ik een paar pantys. Martine Saskias moeder was een lekker wijf 44 jaar, een half jaar terug liep ik per ongeluk binnen en zag hoe ze een panty aantrok.

Vlug ging ik de kamer uit en mompelde sorry, dat beeld van haar terwijl ze haar panty hoog optrok bleef me bij. Haar pantys waren een mooi aandenken Ik ging naar beneden naar Saskia toe en meldde dat ik gezien had dat ze met Bobbie neukte. Zulks kan ik niet accepteren. Na wat gemekker en tegenwerpingen van haar kant besloot ik met Het is uit. We kunnen er lang over praten maar zo is het. Huilend en verbouwereerd bleef ze achter. Ik sprong in mijn auto en trok mijn broek uit.

Alleen met een panty aan reed ik terug erop geilend dat iemand me zou zien. Het zou niets uitmaken ik had hier nu toch niets meer te schaften.