Gynaecoloog sex gratis sex dates

gynaecoloog sex gratis sex dates

...

Trio spuitende vagina

Geheel onverwachts kwam mijn zoon met zijn fiets de tuin in rijden en stapte de keuken in,kut school zei hij,weer les uitval en ging zitten precies op de stoel waar ik zojuist mijn natte slipje op had gelegen.

Hij stont snel op met mijn slipje in zijn handen,ik kreeg een kop als vuur voelde ik,wat is dit nou vroeg hij,liet mijn slipje door zijn hand gaan en zei toen ook nog even als of het al niet erg genoeg was dat hij mijn natte slipje daar aantrof,heb je in je broekje geplast ma.

Ik kon niets uitbrengen en schonk de koffie in,wil jij ook koffie was het enigste wat ik kon vragen,ja doe maar zei Leo. Ik stond de koffie in te schenken toen hij zei,je ziet er sexy uit vandaag ma,moest jij niet vandaag naar de gynaecoloog,ja daar kom in net vandan zei ik.

Ohhh vandaar begon hij te lachen,wat vandaar vroeg ik,nou je natte slipje zei hij zonder blikken of blozen. Ik ben niet gek ma,ik zag vanmorgen heus wel in de douche dat je naar mij keek en dat je opgewonden was. Jij ben gek joh reageerde ik, je heb een te levendige fantasie volgens mij zei ik, o ja en je harde tepels dan zei hij die ik zag vanmorgen in de badkamer en nu weer trouwens,ik keek neer over mijn blouse,en inderdaad mijn tepels priemde door de stof heen.

Ja ja lachte hij,u denkt geloof ik dat ik niet weet wanneer een vrouw opgewonden is en bovendien zit je nu zonder slipje hier aan tafel. Doe even normaal Leo probeerde ik hem te temperen,hij is mijn zoon en ik wilde dergelijke gesprekken helemaal niet met hem voeren,ik voelde mij al zo betrapt door hem nu en was bovendien nog steeds heel opgewonden van alle geile spanningen, dit allemaal hier aan de keukentafel met hem maakte mij nu niet echt rustiger.

Hij stopte dus niet,ma je ben nog steeds een aantrekkelijke vrouw en jij zal ook je fantasie nog wel hebben,alhoewel ik die ouwe zijn vader dus nu niet echt zie als een aandachtige minnaar, ik keek hem alleen maar aan,maar hij legde wel een vinger op mijn frustratie over ons huidige seksleven. Mijn zoon stond op om een tweede kopje koffie voor ons in te schenken,toen hij naar de tafel terug kwam lopen schrok ik van wat ik zag, een stijve lul toonde zich af in zijn strakke jeans,ik raakte een beetje in de stress hiervan.

Mijn natte slipje lag nog steeds naast zijn koffie kopje op de tafel. Hij stond ineens naast mij,legde zijn handen op mijn schouders en begon deze een beetje te masseren,je ben gespannen zei hij,zal ik je even goed masseren vroeg hij,ik durfde mijn mond niet meer open te doen.

Kom sta eens op zei hij en tilde mij letterlijk en figuurlijk van de stoel af,ga even op de bank liggen zei Leo en duwde mij gewoon naar de bank in onze woonkamer. Leo dit ken niet stamelde ik, jawel joh zei hij op een rustige toon,dit blijf tussen ons en die ouwe komt dit nooit te weten.

Ik zat nu rechtop op de bank en mijn zoon kwam naast mij zitten,pakte mijn hand en drukte deze op zijn kruis van zijn jeans, voel eens hoe geil ik ook ben ma zei hij. In voelde zijn stijve lul bijna door zijn broek heen in mijn hand,zelf deed hij zijn rits open en deed zijn onderbroekje iets naar beneden waardoor zijn grote paarse gespannen eikel te voorschijn kwam,hij haalde zijn lul nog een stukje verder uit zijn gulp,pijp mij ma zei hij zelf nu toch ook helemaal opgewonden een beetje met hesen stem.

Terwijl ik naar zijn lul keek was mijn twijfel van korte duur,ik boog mij voorover en nam voor het eerst vanaf mijn 18e jaar een andere lul in mijn mond als die van mijn eigen man. Mijn zoon is nu ook 18 en werd gepijpt door zijn geile 40 jarige seksueel gefrustreerd geraakte moeder,ik kan mijn gevoel nauwelijks beschrijven wat er door mijn heen ging toen ik zijn warme grote eikel te mijn gehemelte voelde,heel mijn lichaam begon te trillen van de zenuwen en emotie,mijn tepels deden zeer zo gespannen stonden zij en mijn kutje begon leeg te lopen aan de binnenkant van mijn dijen.

Nu ik zo een paar minuten op zijn eikel en halve lul te hebben gezogen wilde ik ook alles zien proeven van mijn zoon,ik stopte even waardoor hij vroeg waarom stop je nu ma,je pijp mij zo heerlijk. Even je slipje en broek verder uitdoen zei ik geil als ik was,met zijn broek op zijn enkels pijpte ik mijn zoon verder,zag nu pas de volle omvang van zijn grote lul en mooie ballen,ook een flink stuk groter allemaal als van mijn man Hans,zelfs zijn schaamhaar en balzak waren keurig kort geschoren.

Ik likte als een gek over zijn hele lengte,zoog zijn ballen zo goed en geil ik kon mijn mond in,Leo reageerde hier allemaal heel goed op en begon onder het likken en pijpen tegen mij te praten,als iets op die momenten mij nog meer op kan winden is het wel dat er geile taal gesproken word tijdens de seks met elkaar,mijn man deed dit vroeger ook wel maar dat was ik al bijna vergeten zolang had hij dit niet meer gedaan.

Wat kan jij pijpen ma zei mijn zoon,je vreet mijn ballen zowat op. Ohh zuigen sletje ging hij verder, dat kwam toch wel even anders bij mij aan toen hij mij sletje noemde,maar ik ging onverstoord verder. Mijn zoon liet zich nu ook niet mer onbetuigd,ging met zijn hand over mijn blote billen en probeerde met zijn hand naar mijn kutje te komen,je ben bloedgeil slet zei hij,alles is nat en geil bij je.

Ik verzetten mij iets om hem er beter bij te kunnen laten,rap voelde ik zijn vinger in mijn inderdaad zeer natte kutje komen, ohhhhh wat was ik geil. Al dagen liep in rond met veel geile opwinding in mijn lichaam,mijn bezoek aan de gynaecoloog had er ook nog eens een schepje bovenop gedaan en nu lag ik op de bank in mijn eigen huis mijn 18 jarige zoon te pijpen terwijl hij er nog een tweede vinger bij deed in mijn zo geile kutje.

Zo geile kut heb ik nog nooit gevoeld zei Leo,die ga ik zo helemaal uit neuken met mij lul,ik werd bijna krankzinnig van het pijpen van zijn grote lul,zijn geile taalgebruik en zijn tot het uiterste toe neukende twee vingers in mijn kutje.

Het was zeker niet het eerste kutje wat mijn zoon vingerde voelde ik wel,hij wist precies wat hij deed en drukte ook steeds weer met zijn duim op mijn gezwolle klit.

Het resultaat was dan ook op het moment dat ik zijn ballen in mijn mond zoog,mijn zoon mij vingerend naar een hoogtepunt bracht wat ik nog nooit zo lekker had gevoeld,in mijn orgasme verloor ik een beetje mijn concentratie waardoor ik het niet had voelen aankomen tijdens het zuigen op zijn ballen dat ook mijn zoon begon klaar te komen,ik schrok meer op van zijn woorden maar was al te laat om zijn sperma met mijn mond op te vangen en in te slikken.

Jaaaaaa geile slet schreeuwde hij het uit,hier heb je mijn sperma,haal het er aleemaal maar uit. Verschrikt keek ik met een van zijn ballen in mijn mond naar zijn eikel,het was al te laat drie vier grote stralen sperma schoten uit zijn eikel op zijn eigen T.

Ik kwam omhoog en keek verwonderd over de hoeveelheid van zijn uitgespoten sperma op zijn shirt. Wat een geweldige opwindende ervaring,zijn lul bleef ook heel stijf staan.

Zijn hand was inmiddels onder mijn rokje vandaan,hij lachte mij bijna uit toen hij zei,ohhh ma wat ben je vreselijk smerig geil. Nu wil ik ook je geile natte kut neuken zei hij,kom op mij zitten.

Ik stond op van de bank,zijn lul was helemaal nat toen ik hem met mijn rug naar hem gekeerd in mijn hand nam en zijn eikel onder mijn rokje tegen mijn schaamlippen zetten. Mijn voordeel was dat ik nu zelf het moment kon bepalen om voor het eerst de grote lul van mijn eigen kind in mijn kutje op te nemen met zijn lengte en dikte. Ik moet hier voorzichtig aan wennen want had nog nooit zo grote lul in mij gehad.

Ik drukte voorzichtig over zijn eikel,voelde al gelijk het verschil met mijn man want de voor opening van mijn kutje werd al een stuk forse uitgerekt door zijn eikel.

Ik was zo geil dat ik misschien daardoor ook wel niet helemaal goed de puinschutten kon beoordelen toen ik mij verder over zijn lul liet zakken,halve wegen op zijn lul,gesteund aan bijde zijde op de bank op mijn eigen handen begon ik op zijn heerlijk aanvoelende lul te neuken. Zijn dikte deden mijn schaamlippen strak om zijn lul spannen die dan ook telkens mee naar buiten gingen en extra werken opgerekt,dit aleen al voelde zo geil aan voor mij dat ik al wist weer zeer snel klaar te gaan komen.

Leo pakte mijn heupen vast en begon in mijn kutje terug te stoten waardoor hij nog dieper in mijn kut kwam,nu moest ik echt even op mijn lip bijten en om het niet uit te gillen van een korte maar toch heftige pijn schutten in mijn kutje en onderbuik. Mijn zoon had de regie volledig van mij overgenomen,neukte fel in mijn kutje en regelde zelf het ritme,ik kwam geweldig klaar,hij bleef vol doorgaan in tegenstelling tot mijn man die dan altijd even stopte of meestal zelf al was klaargekomen.

Leo neukte mij op zijn schoot fel door,zijn eikel was al vele malen tegen mijn baarmoeder gekomen maar dit kon ik nu goed hebben,ik was kledder nat en helemaal open geneukt door mijn zoon. Hij was al klaar gekomen natuurlijk tijdens het pijpen maar ik kon niet aan hem voelen dat hij weer op het punt stond op het moment dat ik nu voor de tweede keer door hem werd klaar geneukt, stoppen stoppen smeekte,hijgde en gilde ik het uit na mijn orgasme,hij wilde er niets van weten en neukte mijn hard door, ohhhhh gek gilde ik je maak mij gek,dat is ook de bedoeling sletje reageerde hij daarop,ik zal je verslaafd maken op mijn lul zei hij, dat heb je al gedaan gilde ik het uit onder mijn derde orgasme, ik kon echt niet meer,deed ook een uiterste poging om van zijn lul af te komen wat ook lukte,zijn lul floepte uit mijn zeer wijd openstaande kut waardoor ik trillend op mijn benen rechtop kwam te staan voor de bank.

Veel lekkerder dan al mijn gemasturbeer onder de lakens. Hij neukte mij letterlijk in mijn kont. Vervolgens had ik recht op een volledig onderzoek van mijn vagina. Hij concludeerde dat ik gemaakt was om te neuken en kleedde zich uit. Een grote, dikke, behaarde lul kwam tevoorschijn uit zijn onderbroek. Hij bracht hem tussen mijn dijen terwijl hij me bleef masturberen. Zijn pik neukte me wild, maar ik wilde nog steeds meer.

Ik nam zijn kloten met mijn vingers vast en begon die te kneden totdat hij al zijn spieren spande en zijn ballenvrachtje in mijn krampende poesje spoot.

Het was zo lekker dat ik het uitschreeuwde, maar ik kwam wel niet klaar. Ik durfde eigenlijk niet klaar te komen. Toen hij even later weer een beetje op adem gekomen was, boog M. Hij likte mij, zoog aan mijn klitje, liet zijn tong rondjes in mijn schede draaien totdat ik klaarkwam.

Daarna kwam hij languit op mij liggen. Hij zweette, maar hij kreeg alweer een stijve en zei: Ik ga je in je kont neuken, wacht maar! Hij had er verstand van. Zijn dikke eikel gleed als een liefdeszetpil in mijn aars die verwijd was, want ik lag met mijn voeten in de beugels. Zijn dikke vleesmatrak drong in mijn aars en hij sodemieterde mij als een hoer.

Zo, dat wilde ik jullie vertellen. Hij kwam na een paar minuten klaar en ik zal nooit zijn lauwe ontlasting in mijn kont vergeten, noch zijn lippen vol liefdessappen op mijn mond.

Daarna heb ik mij gewassen aan de lavabo. Hij was het die mijn poesje en kontje inzeepte, afspoelde en afdroogde. Hij hielp me zelfs bij het aankleden. Ik voegde mij weer bij mijn moeder alsof er niets gebeurd was Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info!

Verstuur dit verhaal naar een vriend. Er zijn geen reacties gevonden. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Ik zou graag een verhaal willen lezen over een bedrijfsfe Laurake kun je mij een bericht sturen op razpoetin hotma


gynaecoloog sex gratis sex dates

...

Terwijl de dokter de clitoris, schaamlippen en vagina grondig controleert komt hij tot ontdekking dat ook de anus een inwendige onderzoek nodig heeft. Gebruik kortingscode bij tijdens bestelling op Erotiekwinkel. Tiener met mooie tieten heeft zin in hete date Brunette en pornoactrice Connie Carter heeft wat Een brutale leerling lukt een woetsaantrekkelijke juffrouw te verleiden voor een portie hete neukseks in hun Je bent een bouwvakker en komt een huiskamer binnen met drie bloedgeile gewillige dames die hunkeren Populair Tiener Geile zus neukt haar broer om aandacht te krijgen Jong en Oud Oma is geil, speelt met dildo en neukt twee jongens brunette Jackie krijgt twee zaadlozingen van haar date Nieuws Mary Beth Haglin — van juf naar veroordeelde pornoactrice Gluren bij de buren.

Dun blondje gaat naar de gynaecoloog. Geile vrouwen willen sexcontact met jou! Krijg gratis credits na de inschrijving. You may also like Ik ben heel braaf. Ik strekte me erop uit en spreidde mijn dijen nadat ik mijn voeten in de beugels had gestoken. Bepotelde mijn rode poesje dat sterk rook. Mijn poesje opende zich als een portemonnee onder zijn vingers. Mijn clitoris richtte zich op, een heuse mini-pik! Zijn vingers zaten in mij alsof het antennes waren.

Hij masturbeerde mijn klitje, kneep in mijn schaamlippen, kortom, hij bedreef bijna de liefde met mij. Ik vond zijn gehandschoende hand in mij lekker. Ik kronkelde als een echte slet. Tenzij je je vriendelijk en onderdanig gedraagt. Toen smeerde hij mijn aars met vaseline in. Zijn vinger drong in mij en ik voelde dat hij heel diep in mijn aars op verkenning uitging. Ik kronkelde en hijgde. Die anale aanraking was goddelijk.

Veel lekkerder dan al mijn gemasturbeer onder de lakens. Hij neukte mij letterlijk in mijn kont. Vervolgens had ik recht op een volledig onderzoek van mijn vagina.

Hij concludeerde dat ik gemaakt was om te neuken en kleedde zich uit. Een grote, dikke, behaarde lul kwam tevoorschijn uit zijn onderbroek. Hij bracht hem tussen mijn dijen terwijl hij me bleef masturberen. Zijn pik neukte me wild, maar ik wilde nog steeds meer.

Ik nam zijn kloten met mijn vingers vast en begon die te kneden totdat hij al zijn spieren spande en zijn ballenvrachtje in mijn krampende poesje spoot. Het was zo lekker dat ik het uitschreeuwde, maar ik kwam wel niet klaar.

Ik durfde eigenlijk niet klaar te komen. Toen hij even later weer een beetje op adem gekomen was, boog M. Hij likte mij, zoog aan mijn klitje, liet zijn tong rondjes in mijn schede draaien totdat ik klaarkwam. Daarna kwam hij languit op mij liggen. Hij zweette, maar hij kreeg alweer een stijve en zei: Ik ga je in je kont neuken, wacht maar!

Hij had er verstand van.


Prive tantra massage ssex film

  • Discretie Gevraagd En Geboden Belangstelling voor:
  • GEILE BUITEN SEX SPUITEN IN KUT
  • 699
  • Je bent een bouwvakker en komt een huiskamer binnen met drie bloedgeile gewillige dames die hunkeren Doe even normaal Leo probeerde ik hem te temperen,hij is mijn zoon en ik wilde dergelijke gesprekken helemaal niet met hem voeren,ik voelde mij al zo betrapt door hem nu en was bovendien nog steeds heel opgewonden van alle geile spanningen, dit allemaal hier aan de keukentafel met hem maakte mij nu niet echt rustiger.

Stiekem sex seks op zijn hondjes


gynaecoloog sex gratis sex dates