Laat je lul spuiten wie wil mijn vrouw neuken

laat je lul spuiten wie wil mijn vrouw neuken

..

Gangbang in rotterdam amateur escort
laat je lul spuiten wie wil mijn vrouw neuken

..Eromassage nl shemale zoekt jongen


Auw, auw, komt uit mijn mond. Joop fluistert sssst, ik ga je ontmaagden. Joop drukt iets door en zijn eikel is mijn kringspier voorbij. Er ligt een vent op me die zijn lul bijna in me duwt. Met ene hulpeloos gezicht kijkt ik Linda aan voor hulp. Rustig maar schatje, je kan het. Joop stopt even en kijkt Linda aan. Als afgesproken knikt Linda terug en Joop drukt iets door.

Joop trekt iets terug, gelukkig denk ik. Maar dan drukt hij weer zijn lul naar binnen en nog iets verder. Dan voel ik zijn ballen tegen mijn kont aan. Joop zakt met zijn gezicht naast me en fluistert in mijn oor, ik zit helemaal in je maagdenkontje. Met voorzichtige bewegingen begint Joop me te neuken, ik kan geen kant op, Gelukkig doet de baby olie zijn werk en is de pijn weg, mijn lul is gekrompen tot hooguit 5 centimeter, mijn balen zijn weggetrokken en heb ik geen zak meer over zie ik tot mijn schrik.

Mijn fantasie van angst slaat door mijn hoofd, hij neukt me een kut, ik hou geen lul meer over, ik ben geen man meer. Ik lig hier met een lul in mijn kut. Allemaal onzin natuurlijk, totaal onmogelijk, dan kom ik terug in de werkelijkheid omdat Joop me nu volop aan het neuken is, zijn paal gaat in en uit, in en uit, in en uit mijn kont.

Telkens als zijn lul in me dringt sluit mijn anus strak om zijn lul heen. Ik voel het verschil van zijn eikel overgaan in zijn lul, mijn darmen wijken en vult mij helemaal op. Het voelt zelfs vreemd genoeg lekker en ik begin te ontspannen en mee te bewegen. Dit windt Joop meer op, dat zie ik aan zijn gezicht als ik hen strak aankijk. Ik hoor hem fluisteren, ik neuk je maagdenkontje, voel hoe mijn lul in je kont tekeer gaat. Ik neuk je, ik neuk je.

Neuk me dan, neuk me dan zeg ik terug, blijkbaar is dit voor Linda te veel, ik kijk naast me en zie voor het eerst in mijn leven Linda zichzelf klaar vingeren, een heftig orgasme maakt zich van haar meester. Zo heftig heb ik haar nog nooit klaar zien komen. Linda komt weer tot rust en geeft mij een geil knipoog. Ik denk knipoog maar, voorlopig ben ik het die hier ligt met een lul in mijn kont.

Dan zegt Joop, je moet eerst spuiten, ik wil dat je spuit, dat wil ik om mijn lul voelen. Aaawww Joop niet zo diep roep ik, mijn lul hang slap, voor zover er nog sprake is van een lul.

Ik kan niet zeg ik. Je moet zegt Joop en hijgt met elke stoot die hij in me doet. Linda komt van de stoel af en pakt mijn lul en begint me af te trekken, in no time is mijn lul keihard en een heerlijk gevoel warmt mijn buik op.

Joop is even gestopt en geeft mij iets meer ruimte. Linda trekt sneller en sneller aan mijn lul. O wat voelt dit lekker, mijn lul is nog nooit zo hard geweest en ik voel me ontzetten geil. Elke trekbeweging van Linda aan mijn lul trekt mijn darmen en anus stijf om Joop zijn lul heen.

Ik begin te hijgen een teken dat mijn orgasme gaat komen. Joop drukt gelijk weer zijn lul in me en neukt in dezelfde beweging waarmee Linda mij aftrekt mee. Dan hou ik het niet meer, het lekkerste orgasme in mijn leven neemt bezit van me. Grote klodders zaad spuiten ver over mijn buik heen tot op mijn borst. Dikke klodders zaad, gelijktijdig perst mijn anus hard om elke stoot van Joop zijn lul heen. Linda laat los en gaat naar achteren, mijn lul verslapt en zit onder het zaad.

Joop ligt met zijn hoofd naast me en neuk sneller en sneller. Hij hijgt en mompelt ik spuit je maagdenkontje vol met mijn zaad. Vol angst schreeuw ik de slaapkamer vol van NEEE, niet in me spuiten. Dat wil ik niet. Ik verzet me hevig en Linda neemt de druk op mijn polsen over en moedigt Joop aan, spuit hem vol.

Uuhhh, uhhh hoor ik naast me met elke stoot die Joop maakt, elke stoot voel ik zijn lul dikker worden. Mijn verzet is zinloos, hoe weet ik nu dat ik niks oploop, is Joop wel gezond spookt door mijn hoofd. Het heeft geen zin meer, ik voel Joop verkrampen en hij stoot diep in me, dan opeens voel ik iets warms in mijn darmen. Dit kan niet anders zijn dat het zaad is van Joop. Nog een stoot en weer voel ik iets warms, ik weet het zeker, Joop spuit me vol met zijn zaad. Zijn zaad diep in mijn darmen gespoten.

Na nog een stoot voel ik zijn lul verslappen en als zijn lul uit mijn anus floept voel ik zijn zaad uit mijn kont vloeien.

Vermoeid valt Joop naast me en vreemd genoeg lig ik met een gigantische erectie, ik voel me geiler dan geil. De fantasie in mijn hoofd denkt, zou een vrouw hetzelfde voelen als ze zwanger gespoten wordt. Dan draai ik me op mijn zij als Joop van bed stapt, ik trek de deken over me heen van schaamte, ik voel me vies, vernederd, niet meer mezelf. Vol twijfels in mijn hoofd, hoe kan het dat ik dit moest doen, niet wilde en zo ontzettend geil klaarkwam en nu met een stijve lul lig.

Dan hoor ik Linda zeggen, ho Joop euro is het. De afspraak was euro met condoom en als eerste hem ontmaagden en zijn maagdenkontje volspuiten zou extra zijn.

Ik denk tering wijf, je hebt me gewoon met opzet vol laten spuiten. Ik blijf liggen en Joop is al gauw weg. Dan hoor ik Linda de douche ingaan en roept me. Ze zoent me heerlijk en begint me te wassen, de douchestraal doet zijn werk. Ik moet van Linda bukken en de warme straal spoelt mijn kont schoon van Joop zijn zaad. We stappen onder de douche vandaan en komen weer in de slaapkamer. Mijn lul wordt weer stijf en ik ben geil op Linda.

Ik gooi haar op bed en ram mijn lul in haar kut en begint haar als een bezetenen te neuken. Hou op gilt ze. Nee snauw ik haar af, ik ga je neuken. Linda hijgt met elke stoot en al gauw voor het eerst voel ik Linda’s kut om mijn lul zuigen, Gelijktijdig spuit mijn zaad diep in haar kut, samen komen we klaar en door mijn orgasme voel ik iets uit mijn kont komen, nog wat rest zaad van Joop, dat kan niet anders.

We vallen vermoeid naast elkaar en Linda bekent dat ik haar in 10 jaar tijd nu twee keer een echt orgasme heeft bezorgd. Eerst toen ze zag hoe ik geneukt werd door Joop en nu net hoe ik haar ruw pakte. Al die jaren hiervoor had ze elk orgasme gefaket. Neuken zou ik niet toelaten zei ik hem neuken wie weet als mijn grote dikke lul erin zou kunnen.

Enig nadeel zijn lul was een pak kleiner en hij zei dat ook eerlijk in volle ornaat dus klaar voor actie 14cm. Na zeker een week gemaild kwam het tot een echte date en ging ik naar hem. Zoals verwacht klikte het ook face tot face en babbelden we gezellig met en pintje.

Dan deden we ons kleren uit en begonnen we elkaars lul eens te bevoelen en zijn lul kwam direct keihard te staan zo een kleine kromme. Mijn lul is recht en dat vond hij de max. Wat de vorige niet had gedaan deed deze wel mijn ballen likken maar ook mijn kontje en vroeg dan lekker? Ik stond geil en voelde gene pijn.

Mmm zei hij straks toch even proberen of ik je kan neuken als het pijn doet stoppen we. Ik stemde toe en duwde op mijn beurt een vinger in zijn kont waardoor hij begon te kreunen. Ik wil je lul zei hij en nam een condoom van het tafeltje deed die rond mijn lul pijpte hem even maakte hem lekker nat en deed dan wat glijmiddel erop alsook aan zijn kont.

Ik duwde mijn dikke eikel tegen zijn kont en zag die zachtjes verdwijnen en juist toen mijn lul voor de helft in zijn kont zat Ik verschoot en keek opzij en zag daar een meid staan compleet naakt, lekkere tieten met harde toppen en een kaal kutje.

Oja zei de kerel voor mij vergeten te zeggen mijn vrouw toch gene bezwaar dat ze meedoet. Ze kwam dichter en keek hoe mijn lul in zijn kont heen en weer ging. Na een paar keer zei ze ok genoeg ik wil hem ook nog en trok me opzij ze nam de rubber en hup eraf en begon me te pijpen.

De kerel begon haar te beffen en iets later zat mijn lul in ene natte jonge kut te neuken. Ze keek me aan en zei omdat je mag neuken moet je iets doen he je lul diep in mijn kut steken en Frederick zal je kontje vullen.

Ik was zo geil dat ik zei van ok.

laat je lul spuiten wie wil mijn vrouw neuken