Negersex familie

negersex familie

Vlak voor onze ogen wordt Susan, mijn jarige vrouw door Patrick , een jonge neger van 19, gevingerd. Hij knipoogt even naar ons. Dan schuift hij haar strakke jurkje verder omhoog. Met een snelle beweging trekt hij haar jurkje over haar hoofd uit. Voordat ze kan protesteren duwt hij zijn lippen op de hare en tongt haar weer. Ondertussen genieten wij van haar prachtige tieten met mooie stijve tepels. Alsof hij het voor ons doet kneedt hij haar tepels met zijn donkere vingers. Hij duwt haar langzaam naar het bed dat iets achter hen staat.

Dan ligt ze achterover op het bed en ontdoet hij met een snelle beweging haar van de rode string. Hij doet zijn kleren uit en als hij zijn onderbroek naar beneden schuift kreunt Susan: Patrick maakt er meteen gebruik van en duwt haar benen uit elkaar.

Hij duwt zijn hoofd tussen haar benen en hij begint haar te likken. Hij duwt haar benen uit elkaar en likt haar. In het begin kreunt ze nog "nee"?

Patrick hoeft nu haar benen ook niet meer uit elkaar te duwen want ze houdt ze wel gespreid voor hem. We zien hoe haar benen verder uit elkaar gaan om hem meer ruimte te geven. Ze kronkelt nu tegen zijn tong. Zijn donkere handen glijden naar haar tieten en we zien hoe hij ze kneedt. Wat een geil gezicht is dit, mijn vrouw die ligt te kronkelen onder de tong en de donkere handen van Patrick. Zijn donkere handen op haar prachtige blanke borsten. Wat een schitterende vrouw is het en helemaal als ze zo geil is.

Hij likt haar en ze duwt haar heupen omhoog, tegen zijn tong. We zien hoe ze een hand op zijn achterhoofd legt en hem dieper tussen haar benen duwt. Zo likt hij haar. Zijn handen kneden afwisselend haar dijen en haar tieten.

Susan kreunt en kronkelt. Ik heb haar nog nooit zo geil gezien. Ze wordt botergeil van de tong van Patrick. We zien hoe ze kronkelt. Dan zien we hoe ze begint te schokken. Ze probeert het in te houden zodat hij niks merkt, ze houdt zich stil, maar ze komt klaar.

Ze komt schokkend klaar op de tong van Patrick. Als hij voelt dat ze uitgeschokt is stopt hij met likken en schuift over haar lichaam naar boven. Eventjes zuigt hij aan haar tepels en dan zet hij zijn lul tegen haar kutje. Als ik zie hoe groot zijn paal is snap ik de reactie van Susan toen ze hem zojuist voor het eerst zag. Hij is ongeveer 23 cm en erg dik. Patrick pakt zijn lul vast en streelt ermee langs haar kutje.

Dan duwt Patrick zijn lul een klein stukje in haar. Zijn eikel duwt haar schaamlippen uit elkaar. Mijn vrouw kreunt "nee"? Maar hij is veel sterker en het lijkt erop alsof ze ook niet heel erg haar best doet. We zien hoe hij beetje voor beetje zijn grote donkere paal in haar roomblanke lichaam schuift.

Dieper en dieper glijdt hij in haar vakkundig natgelikte kutje. Dan zit hij helemaal in haar. Hij wacht even tot ze wat gewend is aan zijn grootte en dan begint hij langzaam te bewegen. Susan wordt met langzame bewegingen geneukt door die grote donkere paal. Ze bijt op haar onderlip. Met plagerige, langzame bewegingen neukt Patrick mijn vrouw. Hij ziet hoe ze haar best doet om haar kreunen in te houden.

Langzaam neukt hij haar en ziet hij hoe haar weerstand minder en minder wordt. Dan verhoogt hij het tempo. Met stevige stoten neukt hij haar nu. Die 19 jarige jongen neukt mijn 39 jarige blanke vrouw.

Haar mooie blanke tieten dansen op zijn ritme. Ze legt haar handen boven haar hoofd en laat zich neuken. Als Patrick dat ziet stopt hij. Ze doet haar ogen open en kreunt: Hij kijkt haar aan en zegt: Hij grijnst, eerst naar haar en dan in de spiegel.. Met draaiende stoten neukt hij haar weer. Ze draait nu mee met haar heupen in zijn ritme. Zijn paal glijdt in en uit, in en uit, in en uit. We zijn er getuige van hoe mijn vrouw geneukt wordt door Patrick. Hij is de baas, zij laat zich kermend neuken door hem.

Dan draait hij zichzelf op zijn rug, Susan meenemend, zijn lul blijft in haar. Ze ligt nu boven op hem. Hij duwt haar omhoog. Ze zit nu op zijn lul, en kan zichzelf zien in de spiegel. Wij zien datzelfde beeld. We zien haar geile ogen, haar prachtige tieten met keiharde tepels en we zien hoe ze boven op zijn donkere lul zit. Terwijl ze zichzelf bekijkt begint ze langzaam te bewegen.

Ze begint hem te berijden met geile bewegingen. Ze leunt met haar handen op zijn donkere borst. We zien haar draaien met haar kont, dansen op zijn lul. Zijn donkere lul glijdt in en uit haar kutje. Haar borsten deinen op en neer op het ritme waarop ze hem neukt.

Het lijkt alsof ze ons aankijkt als ze dat kreunt. Patrick pakt haar billen en kneedt ze. Hij duwt haar op en neer op zijn lul. Ze kromt haar rug en geeft ons daardoor een nog beter uitzicht op haar mooie borsten. Ze doet wat hij zegt. Geil kreunend en zichzelf bekijkend in de spiegel streelt en kneedt ze haar tieten. Wat een schitterend schouwspel is dit. Het lijkt alsof ze ons aankijkt, een show voor ons geeft, haar tieten voor ons kneedt.

Dan begint Patrick haar harder te neuken. Ze danst nu sneller en harder op en neer op zijn paal. Ze moet stoppen met haar tieten te strelen want anders stoot hij haar van hem af. Ze leunt op zijn borst en ze wordt nu hard geneukt. Hij pakt haar billen en neukt haar richting een orgasme. Hoog veert ze op en neer op zijn donkere paal.

Dan begint ze te schokken.. Kermend en schokkend komt ze klaar voor onze ogen Tegelijk zien we hoe Patrick begint te schokken. Klik hier voor meer webcams!! Hi Allemaal, Ik geniet al een paar jaren van deze site, vandaar dat ik nu zelf ook maar mijn beleving op schrijf. Ik ben Aad 26 jaar en al een paar jaar smoorverliefd op Ellen 29 jaar. Ellen is een blonde stoot met een lekker lichaam intiem geschoren en grote mooie stevige borsten. Lang blond haar en gewoon een geil ding wat je niet zomaar zou verwachten in eerste instantie.

Ellen heeft mij van alles bijgebracht op sexgebied. Ze slikt, laat zich in haar kontje neuken en we zijn heel vrij en open tegenover elkaar. Zo hebben wij al eens sex in de buitenlucht op een spannende plaats mogen beleven, doen aan spelletjes dan weer ik onderdanig en dan weer zij.

Lichte vorm van sm zeg maar. Hebben ook een trio mogen beleven met een knappe vriendin van haar wat ik supergeil vondt. Alle fantasien waren bespreekbaar. En daar schrok ik verleden jaar toch wel even van.

Ellen vertelde mij dat ze wel eens een keer sex wou hebben met een groot geschapen neger. Deze fantasie lag mij nou niet bepaald aangezien zij mij ook vertelde dan sex te hebben terwijl ik toe zou kijken. Als argument had ze dat ik het ook met haar vriendin mocht doen en dit ook wel eens wilde proberen.

Een hele poos had ik het er niet meer over tot Ellen een aantal malen geleden er weer over begon. Uiteindelijk stemde ik toe en ik moest dan maar iemand zoeken. Ik wist alleen niet zo snel waar ik moest zoeken tot ik op internet een site van Black4white tegen kwam. Ik maakte een profiel aan en wachte af wat voor reacties ik zou krijgen. We kregen al snel een aantal reactie van een aantal mannen die mijn vriendin wel eens te pakken wouden nemen.

De meeste antwoorde ik terug helaas al voorzien, maar dit was niet zo. Ik vond deze mannen te goodlooking en bang om mijn vriendin kwijt te raken eventueel. Na een paar weken reageerde John. Ik stuurde John een mailte aangezien ik dacht dat zijn leeftijd wel mooi zou zijn en verder geen relatie of iets wilde.

Ik zag op zijn foto een ontbloot bovenlichaam die er mocht zijn. De volgende dag kregen we een mailtje van John om eens nader kennis te maken op msn, wat we dezelfde avond al deden. Nu ook stuurde we foto‘s van mij en Ellen en John stuurde ook zijn fotos van alles erop en eraan. John zag ons wel zitten en ik zag John ook wel zitten. Aan Ellen had ik nog niets verteld over John dat zou later wel komen. John was inderdaad een lange vent, gespierd en hij vertelde dat zijn pik 23 cm lang was.

Ook had hij zich die week nog laten testen en alles in orde was. John bleek zelfs in dezelfde stad te wonen wat mij dan wel weer een beetje tegen viel omdat ik bang zou zijn dat Ellen misshien wel meer wilde en dit wel makkelijk zou zijn.

Ik besloot de knoop door te hakken de foto‘s uit te printen van zijn lichaam met zijn boxer aan en aan Ellen te overleggen. Ellen was zeer tevreden over John en vroeg mij een afspraak met hem te maken.

De zelfde avond had ik sex met Ellen waar de vonken van af sloegen. Ik vertelde John het hele gebeuren wat de bedoeling zou zijn hij sex met Ellen terwijl ik toe zou kijken. John vondt dit super en vroeg mij een datum te prikken.

Het weekend erop zou hij rond uur bij ons zijn. Nu kreeg ik wel de kriebels aangezien het er nu toch wel van ging komen. Om uur precies belde John aan met een bos bloemen en een fles rosé. Ik deed open en John leek nog groter en imponerender dan op de foto‘s. Hij kwam binnen en gaan Ellen de bloemen en rosé en gaf haar 3 kussen. Ellen gaf mij een knipoog en stak haar duim op ten teken dat hij goedgekeurd was. Ellen had zich sexy gekleed strak wit blousje zonder bh, jarretels kort rokje met hoge hakken.

We dronken eerst wat koffie en praatte over alles en nog wat. John was ook geamuseerd gezelschap wat wel leuk ook was. Nadat ik 3 glazen rosé voor ons had ingeschonken en terug kwam in de woonkamer was Ellen al naast John gaan zitten.

Ellen streelde zijn gespierde bovenbeven door zijn strakke spijkerbroek heen. John zocht met zijn mond de hare en al snel waren te aan het tongzoenen. Dit had ik niet zo voorspeld maar wel kunnen verwachten natuurlijk. Maar nu waren deze 2 daar driftig mee bezig. Mijn hoofd werd rood mijn hart bonkte en mijn lul groeide. Ik keek van de overkant van de stoel toe hoe John Ellen op schoot trok.

.

Goedkope escort rotterdam prive ontvangst haarlemnegersex familie

Vlak voor onze ogen wordt Susan, mijn jarige vrouw door Patrick , een jonge neger van 19, gevingerd. Hij knipoogt even naar ons. Dan schuift hij haar strakke jurkje verder omhoog. Met een snelle beweging trekt hij haar jurkje over haar hoofd uit. Voordat ze kan protesteren duwt hij zijn lippen op de hare en tongt haar weer.

Ondertussen genieten wij van haar prachtige tieten met mooie stijve tepels. Alsof hij het voor ons doet kneedt hij haar tepels met zijn donkere vingers. Hij duwt haar langzaam naar het bed dat iets achter hen staat.

Dan ligt ze achterover op het bed en ontdoet hij met een snelle beweging haar van de rode string. Hij doet zijn kleren uit en als hij zijn onderbroek naar beneden schuift kreunt Susan: Patrick maakt er meteen gebruik van en duwt haar benen uit elkaar. Hij duwt zijn hoofd tussen haar benen en hij begint haar te likken. Hij duwt haar benen uit elkaar en likt haar. In het begin kreunt ze nog "nee"? Patrick hoeft nu haar benen ook niet meer uit elkaar te duwen want ze houdt ze wel gespreid voor hem.

We zien hoe haar benen verder uit elkaar gaan om hem meer ruimte te geven. Ze kronkelt nu tegen zijn tong. Zijn donkere handen glijden naar haar tieten en we zien hoe hij ze kneedt. Wat een geil gezicht is dit, mijn vrouw die ligt te kronkelen onder de tong en de donkere handen van Patrick.

Zijn donkere handen op haar prachtige blanke borsten. Wat een schitterende vrouw is het en helemaal als ze zo geil is.

Hij likt haar en ze duwt haar heupen omhoog, tegen zijn tong. We zien hoe ze een hand op zijn achterhoofd legt en hem dieper tussen haar benen duwt. Zo likt hij haar. Zijn handen kneden afwisselend haar dijen en haar tieten. Susan kreunt en kronkelt. Ik heb haar nog nooit zo geil gezien. Ze wordt botergeil van de tong van Patrick.

We zien hoe ze kronkelt. Dan zien we hoe ze begint te schokken. Ze probeert het in te houden zodat hij niks merkt, ze houdt zich stil, maar ze komt klaar. Ze komt schokkend klaar op de tong van Patrick. Als hij voelt dat ze uitgeschokt is stopt hij met likken en schuift over haar lichaam naar boven.

Eventjes zuigt hij aan haar tepels en dan zet hij zijn lul tegen haar kutje. Als ik zie hoe groot zijn paal is snap ik de reactie van Susan toen ze hem zojuist voor het eerst zag.

Hij is ongeveer 23 cm en erg dik. Patrick pakt zijn lul vast en streelt ermee langs haar kutje. Dan duwt Patrick zijn lul een klein stukje in haar. Zijn eikel duwt haar schaamlippen uit elkaar. Mijn vrouw kreunt "nee"?

Maar hij is veel sterker en het lijkt erop alsof ze ook niet heel erg haar best doet. We zien hoe hij beetje voor beetje zijn grote donkere paal in haar roomblanke lichaam schuift.

Dieper en dieper glijdt hij in haar vakkundig natgelikte kutje. Dan zit hij helemaal in haar. Hij wacht even tot ze wat gewend is aan zijn grootte en dan begint hij langzaam te bewegen.

Susan wordt met langzame bewegingen geneukt door die grote donkere paal. Ze bijt op haar onderlip. Met plagerige, langzame bewegingen neukt Patrick mijn vrouw.

Hij ziet hoe ze haar best doet om haar kreunen in te houden. Langzaam neukt hij haar en ziet hij hoe haar weerstand minder en minder wordt. Dan verhoogt hij het tempo. Met stevige stoten neukt hij haar nu. Die 19 jarige jongen neukt mijn 39 jarige blanke vrouw. Haar mooie blanke tieten dansen op zijn ritme. Ze legt haar handen boven haar hoofd en laat zich neuken.

Als Patrick dat ziet stopt hij. Ze doet haar ogen open en kreunt: Hij kijkt haar aan en zegt: Hij grijnst, eerst naar haar en dan in de spiegel.. Met draaiende stoten neukt hij haar weer. Ze draait nu mee met haar heupen in zijn ritme. Zijn paal glijdt in en uit, in en uit, in en uit. We zijn er getuige van hoe mijn vrouw geneukt wordt door Patrick. Hij is de baas, zij laat zich kermend neuken door hem.

Dan draait hij zichzelf op zijn rug, Susan meenemend, zijn lul blijft in haar. Ze ligt nu boven op hem. Hij duwt haar omhoog. Ze zit nu op zijn lul, en kan zichzelf zien in de spiegel.

Wij zien datzelfde beeld. We zien haar geile ogen, haar prachtige tieten met keiharde tepels en we zien hoe ze boven op zijn donkere lul zit. Terwijl ze zichzelf bekijkt begint ze langzaam te bewegen. Ze begint hem te berijden met geile bewegingen. Ze leunt met haar handen op zijn donkere borst. We zien haar draaien met haar kont, dansen op zijn lul. Zijn donkere lul glijdt in en uit haar kutje. Haar borsten deinen op en neer op het ritme waarop ze hem neukt. Het lijkt alsof ze ons aankijkt als ze dat kreunt.

Patrick pakt haar billen en kneedt ze. Hij duwt haar op en neer op zijn lul. Ze kromt haar rug en geeft ons daardoor een nog beter uitzicht op haar mooie borsten. Ze doet wat hij zegt. Geil kreunend en zichzelf bekijkend in de spiegel streelt en kneedt ze haar tieten. Wat een schitterend schouwspel is dit. Het lijkt alsof ze ons aankijkt, een show voor ons geeft, haar tieten voor ons kneedt. Dan begint Patrick haar harder te neuken.

Ze danst nu sneller en harder op en neer op zijn paal. Ze moet stoppen met haar tieten te strelen want anders stoot hij haar van hem af. Ze leunt op zijn borst en ze wordt nu hard geneukt. Hij pakt haar billen en neukt haar richting een orgasme. Hoog veert ze op en neer op zijn donkere paal. Dan begint ze te schokken.. Kermend en schokkend komt ze klaar voor onze ogen Tegelijk zien we hoe Patrick begint te schokken.

Klik hier voor meer webcams!! Hi Allemaal, Ik geniet al een paar jaren van deze site, vandaar dat ik nu zelf ook maar mijn beleving op schrijf. Ik ben Aad 26 jaar en al een paar jaar smoorverliefd op Ellen 29 jaar. Ellen is een blonde stoot met een lekker lichaam intiem geschoren en grote mooie stevige borsten. Lang blond haar en gewoon een geil ding wat je niet zomaar zou verwachten in eerste instantie. Ellen heeft mij van alles bijgebracht op sexgebied.

Ze slikt, laat zich in haar kontje neuken en we zijn heel vrij en open tegenover elkaar. Zo hebben wij al eens sex in de buitenlucht op een spannende plaats mogen beleven, doen aan spelletjes dan weer ik onderdanig en dan weer zij.

Lichte vorm van sm zeg maar. Hebben ook een trio mogen beleven met een knappe vriendin van haar wat ik supergeil vondt. Alle fantasien waren bespreekbaar. En daar schrok ik verleden jaar toch wel even van.

Ellen vertelde mij dat ze wel eens een keer sex wou hebben met een groot geschapen neger. Deze fantasie lag mij nou niet bepaald aangezien zij mij ook vertelde dan sex te hebben terwijl ik toe zou kijken.

Als argument had ze dat ik het ook met haar vriendin mocht doen en dit ook wel eens wilde proberen. Een hele poos had ik het er niet meer over tot Ellen een aantal malen geleden er weer over begon. Uiteindelijk stemde ik toe en ik moest dan maar iemand zoeken.

Ik wist alleen niet zo snel waar ik moest zoeken tot ik op internet een site van Black4white tegen kwam. Ik maakte een profiel aan en wachte af wat voor reacties ik zou krijgen.

We kregen al snel een aantal reactie van een aantal mannen die mijn vriendin wel eens te pakken wouden nemen. De meeste antwoorde ik terug helaas al voorzien, maar dit was niet zo.

Ik vond deze mannen te goodlooking en bang om mijn vriendin kwijt te raken eventueel. Na een paar weken reageerde John. Ik stuurde John een mailte aangezien ik dacht dat zijn leeftijd wel mooi zou zijn en verder geen relatie of iets wilde. Ik zag op zijn foto een ontbloot bovenlichaam die er mocht zijn. De volgende dag kregen we een mailtje van John om eens nader kennis te maken op msn, wat we dezelfde avond al deden. Nu ook stuurde we foto‘s van mij en Ellen en John stuurde ook zijn fotos van alles erop en eraan.

John zag ons wel zitten en ik zag John ook wel zitten. Aan Ellen had ik nog niets verteld over John dat zou later wel komen. John was inderdaad een lange vent, gespierd en hij vertelde dat zijn pik 23 cm lang was. Ook had hij zich die week nog laten testen en alles in orde was.

John bleek zelfs in dezelfde stad te wonen wat mij dan wel weer een beetje tegen viel omdat ik bang zou zijn dat Ellen misshien wel meer wilde en dit wel makkelijk zou zijn.

Ik besloot de knoop door te hakken de foto‘s uit te printen van zijn lichaam met zijn boxer aan en aan Ellen te overleggen. Ellen was zeer tevreden over John en vroeg mij een afspraak met hem te maken. De zelfde avond had ik sex met Ellen waar de vonken van af sloegen. Ik vertelde John het hele gebeuren wat de bedoeling zou zijn hij sex met Ellen terwijl ik toe zou kijken. John vondt dit super en vroeg mij een datum te prikken. Het weekend erop zou hij rond uur bij ons zijn. Nu kreeg ik wel de kriebels aangezien het er nu toch wel van ging komen.

Om uur precies belde John aan met een bos bloemen en een fles rosé. Ik deed open en John leek nog groter en imponerender dan op de foto‘s. Hij kwam binnen en gaan Ellen de bloemen en rosé en gaf haar 3 kussen. Ellen gaf mij een knipoog en stak haar duim op ten teken dat hij goedgekeurd was. Ellen had zich sexy gekleed strak wit blousje zonder bh, jarretels kort rokje met hoge hakken. We dronken eerst wat koffie en praatte over alles en nog wat. John was ook geamuseerd gezelschap wat wel leuk ook was.

Nadat ik 3 glazen rosé voor ons had ingeschonken en terug kwam in de woonkamer was Ellen al naast John gaan zitten. Ellen streelde zijn gespierde bovenbeven door zijn strakke spijkerbroek heen. John zocht met zijn mond de hare en al snel waren te aan het tongzoenen. Dit had ik niet zo voorspeld maar wel kunnen verwachten natuurlijk.

Maar nu waren deze 2 daar driftig mee bezig. Mijn hoofd werd rood mijn hart bonkte en mijn lul groeide. Ik keek van de overkant van de stoel toe hoe John Ellen op schoot trok.

.
2 lullen in kont sperma slikkende meiden

  • SEX MASSAGE TILBURG SEX MASSAGE ZAANDAM
  • Negersex familie
  • Negersex familie
  • Negersex familie

Goedkope escort utrecht gratis neuk films


Alsof hij het voor ons doet kneedt hij haar tepels met zijn donkere vingers. Hij duwt haar langzaam naar het bed dat iets achter hen staat.

Dan ligt ze achterover op het bed en ontdoet hij met een snelle beweging haar van de rode string. Hij doet zijn kleren uit en als hij zijn onderbroek naar beneden schuift kreunt Susan: Patrick maakt er meteen gebruik van en duwt haar benen uit elkaar.

Hij duwt zijn hoofd tussen haar benen en hij begint haar te likken. Hij duwt haar benen uit elkaar en likt haar. In het begin kreunt ze nog "nee"? Patrick hoeft nu haar benen ook niet meer uit elkaar te duwen want ze houdt ze wel gespreid voor hem. We zien hoe haar benen verder uit elkaar gaan om hem meer ruimte te geven. Ze kronkelt nu tegen zijn tong. Zijn donkere handen glijden naar haar tieten en we zien hoe hij ze kneedt. Wat een geil gezicht is dit, mijn vrouw die ligt te kronkelen onder de tong en de donkere handen van Patrick.

Zijn donkere handen op haar prachtige blanke borsten. Wat een schitterende vrouw is het en helemaal als ze zo geil is. Hij likt haar en ze duwt haar heupen omhoog, tegen zijn tong. We zien hoe ze een hand op zijn achterhoofd legt en hem dieper tussen haar benen duwt.

Zo likt hij haar. Zijn handen kneden afwisselend haar dijen en haar tieten. Susan kreunt en kronkelt. Ik heb haar nog nooit zo geil gezien. Ze wordt botergeil van de tong van Patrick. We zien hoe ze kronkelt. Dan zien we hoe ze begint te schokken. Ze probeert het in te houden zodat hij niks merkt, ze houdt zich stil, maar ze komt klaar.

Ze komt schokkend klaar op de tong van Patrick. Als hij voelt dat ze uitgeschokt is stopt hij met likken en schuift over haar lichaam naar boven. Eventjes zuigt hij aan haar tepels en dan zet hij zijn lul tegen haar kutje. Als ik zie hoe groot zijn paal is snap ik de reactie van Susan toen ze hem zojuist voor het eerst zag. Hij is ongeveer 23 cm en erg dik.

Patrick pakt zijn lul vast en streelt ermee langs haar kutje. Dan duwt Patrick zijn lul een klein stukje in haar. Zijn eikel duwt haar schaamlippen uit elkaar. Mijn vrouw kreunt "nee"? Maar hij is veel sterker en het lijkt erop alsof ze ook niet heel erg haar best doet. We zien hoe hij beetje voor beetje zijn grote donkere paal in haar roomblanke lichaam schuift.

Dieper en dieper glijdt hij in haar vakkundig natgelikte kutje. Dan zit hij helemaal in haar. Hij wacht even tot ze wat gewend is aan zijn grootte en dan begint hij langzaam te bewegen. Susan wordt met langzame bewegingen geneukt door die grote donkere paal. Ze bijt op haar onderlip. Met plagerige, langzame bewegingen neukt Patrick mijn vrouw. Hij ziet hoe ze haar best doet om haar kreunen in te houden. Langzaam neukt hij haar en ziet hij hoe haar weerstand minder en minder wordt.

Dan verhoogt hij het tempo. Met stevige stoten neukt hij haar nu. Die 19 jarige jongen neukt mijn 39 jarige blanke vrouw. Haar mooie blanke tieten dansen op zijn ritme. Ze legt haar handen boven haar hoofd en laat zich neuken. Als Patrick dat ziet stopt hij. Ze doet haar ogen open en kreunt: Hij kijkt haar aan en zegt: Hij grijnst, eerst naar haar en dan in de spiegel..

Met draaiende stoten neukt hij haar weer. Ze draait nu mee met haar heupen in zijn ritme. Zijn paal glijdt in en uit, in en uit, in en uit. We zijn er getuige van hoe mijn vrouw geneukt wordt door Patrick. Hij is de baas, zij laat zich kermend neuken door hem.

Dan draait hij zichzelf op zijn rug, Susan meenemend, zijn lul blijft in haar. Ze ligt nu boven op hem. Hij duwt haar omhoog. Ze zit nu op zijn lul, en kan zichzelf zien in de spiegel. Wij zien datzelfde beeld. We zien haar geile ogen, haar prachtige tieten met keiharde tepels en we zien hoe ze boven op zijn donkere lul zit. Terwijl ze zichzelf bekijkt begint ze langzaam te bewegen.

Ze begint hem te berijden met geile bewegingen. Ze leunt met haar handen op zijn donkere borst. We zien haar draaien met haar kont, dansen op zijn lul. Zijn donkere lul glijdt in en uit haar kutje. Haar borsten deinen op en neer op het ritme waarop ze hem neukt. Het lijkt alsof ze ons aankijkt als ze dat kreunt. Patrick pakt haar billen en kneedt ze. Hij duwt haar op en neer op zijn lul. Ze kromt haar rug en geeft ons daardoor een nog beter uitzicht op haar mooie borsten. Ze doet wat hij zegt.

Geil kreunend en zichzelf bekijkend in de spiegel streelt en kneedt ze haar tieten. Wat een schitterend schouwspel is dit. Het lijkt alsof ze ons aankijkt, een show voor ons geeft, haar tieten voor ons kneedt.

Dan begint Patrick haar harder te neuken. Ze danst nu sneller en harder op en neer op zijn paal. Ze moet stoppen met haar tieten te strelen want anders stoot hij haar van hem af.

Ze leunt op zijn borst en ze wordt nu hard geneukt. Hij pakt haar billen en neukt haar richting een orgasme. Hoog veert ze op en neer op zijn donkere paal.

Dan begint ze te schokken.. Kermend en schokkend komt ze klaar voor onze ogen Tegelijk zien we hoe Patrick begint te schokken. Hij gaat zijn zaad diep in Susan spuiten. Bijna tegelijk komen ze klaar. Patrick komt diep in haar klaar terwijl ze schokkend en klaarkomend bovenop hem zit.. Als ze uitgeschokt zijn en weer wat bij hun positieven komen stapt Susan van hem af.

Mijn vrouw kust hem in zijn nek en doet haar jurkje aan. Wij verdwijnen snel naar de inmiddels lege feestzaal. Lang blond haar en gewoon een geil ding wat je niet zomaar zou verwachten in eerste instantie. Ellen heeft mij van alles bijgebracht op sexgebied. Ze slikt, laat zich in haar kontje neuken en we zijn heel vrij en open tegenover elkaar. Zo hebben wij al eens sex in de buitenlucht op een spannende plaats mogen beleven, doen aan spelletjes dan weer ik onderdanig en dan weer zij.

Lichte vorm van sm zeg maar. Hebben ook een trio mogen beleven met een knappe vriendin van haar wat ik supergeil vondt. Alle fantasien waren bespreekbaar. En daar schrok ik verleden jaar toch wel even van. Ellen vertelde mij dat ze wel eens een keer sex wou hebben met een groot geschapen neger.

Deze fantasie lag mij nou niet bepaald aangezien zij mij ook vertelde dan sex te hebben terwijl ik toe zou kijken. Als argument had ze dat ik het ook met haar vriendin mocht doen en dit ook wel eens wilde proberen. Een hele poos had ik het er niet meer over tot Ellen een aantal malen geleden er weer over begon.

Uiteindelijk stemde ik toe en ik moest dan maar iemand zoeken. Ik wist alleen niet zo snel waar ik moest zoeken tot ik op internet een site van Black4white tegen kwam. Ik maakte een profiel aan en wachte af wat voor reacties ik zou krijgen. We kregen al snel een aantal reactie van een aantal mannen die mijn vriendin wel eens te pakken wouden nemen. De meeste antwoorde ik terug helaas al voorzien, maar dit was niet zo.

Ik vond deze mannen te goodlooking en bang om mijn vriendin kwijt te raken eventueel. Na een paar weken reageerde John. Ik stuurde John een mailte aangezien ik dacht dat zijn leeftijd wel mooi zou zijn en verder geen relatie of iets wilde.

Ik zag op zijn foto een ontbloot bovenlichaam die er mocht zijn. De volgende dag kregen we een mailtje van John om eens nader kennis te maken op msn, wat we dezelfde avond al deden. Nu ook stuurde we foto‘s van mij en Ellen en John stuurde ook zijn fotos van alles erop en eraan.

John zag ons wel zitten en ik zag John ook wel zitten. Aan Ellen had ik nog niets verteld over John dat zou later wel komen. John was inderdaad een lange vent, gespierd en hij vertelde dat zijn pik 23 cm lang was. Ook had hij zich die week nog laten testen en alles in orde was. John bleek zelfs in dezelfde stad te wonen wat mij dan wel weer een beetje tegen viel omdat ik bang zou zijn dat Ellen misshien wel meer wilde en dit wel makkelijk zou zijn.

Ik besloot de knoop door te hakken de foto‘s uit te printen van zijn lichaam met zijn boxer aan en aan Ellen te overleggen. Ellen was zeer tevreden over John en vroeg mij een afspraak met hem te maken. De zelfde avond had ik sex met Ellen waar de vonken van af sloegen.

Ik vertelde John het hele gebeuren wat de bedoeling zou zijn hij sex met Ellen terwijl ik toe zou kijken. John vondt dit super en vroeg mij een datum te prikken. Het weekend erop zou hij rond uur bij ons zijn. Nu kreeg ik wel de kriebels aangezien het er nu toch wel van ging komen. Om uur precies belde John aan met een bos bloemen en een fles rosé. Ik deed open en John leek nog groter en imponerender dan op de foto‘s. Hij kwam binnen en gaan Ellen de bloemen en rosé en gaf haar 3 kussen.

Ellen gaf mij een knipoog en stak haar duim op ten teken dat hij goedgekeurd was. Ellen had zich sexy gekleed strak wit blousje zonder bh, jarretels kort rokje met hoge hakken. We dronken eerst wat koffie en praatte over alles en nog wat. John was ook geamuseerd gezelschap wat wel leuk ook was. Nadat ik 3 glazen rosé voor ons had ingeschonken en terug kwam in de woonkamer was Ellen al naast John gaan zitten.

Ellen streelde zijn gespierde bovenbeven door zijn strakke spijkerbroek heen. John zocht met zijn mond de hare en al snel waren te aan het tongzoenen. Dit had ik niet zo voorspeld maar wel kunnen verwachten natuurlijk.

Maar nu waren deze 2 daar driftig mee bezig. Mijn hoofd werd rood mijn hart bonkte en mijn lul groeide. Ik keek van de overkant van de stoel toe hoe John Ellen op schoot trok.

John trok al snel haar blouse uit, en haar grote tieten vol oornaat sprongen de vrijheid in. John keek zijn ogen uit zijn grote handen omvatte haar stevige tieten die hij lustig masseerde.

Hij trok zachtjes aan haar tepels die op een gegeven moment keihard op haar rondingen stonden. Een voor een nam John haar tepels tussen zijn tanden en beet er zachtjes op.

negersex familie