Neuken utrecht stiekem mastruberen

neuken utrecht stiekem mastruberen

...

Nl gangbang dikke pik in kut

Van nature Hoi ben kyra,wij zijn een stel voor lekkere sex en massage. Xxx kyra tel Val jij op ouder maar Rijpe dames..?

Ben jij Hetero, gezond, en is jouw pielemuis 'vrij' van ook maar enig risico..? Net Voorkomen Belangstelling voor: Rollenspel, Spannende Panty's, Rollenspel Laatst bewerkt: Ben zelf nogal een uitdagend typje en vind het leuk om s iets heftiger te gaan. Zeg maar met vastbinden enzo.

Heeft iemand hier ervaring mee. Striptease, Panty's, Leer Fetish Laatst bewerkt: Heej ben echt niet desperate ofzo hoor maar vind t gewoon spannend hihi en ow ja k hoop stiekem natuurlijk toch echt wel op reakties he. Rubber, Mastrubatie, Sensuele Massage Laatst bewerkt: Mijn naam is Rashana, ben en kom uit Almere! Discretie Gevraagd En Geboden Belangstelling voor: Wij zoeken niks maar staan open voor een gezellige bi. Mijn vader had zich al op zijn vaste plek voor de tv geïnstalleerd. De koffie was snel klaar en nu liep ik voor hem langs om de koffie op het tafeltje te zetten.

Ik zag mijn vader schrikken toen ik langs hem heen liep. Een beetje wind en iedereen ziet je ondergoed. Hij moest nu mijn billen wel zien. Ik kijk zo tegen je billen. Ik stond nu recht voor hem. Precies genoeg omhoog, zag ik aan de reactie op zijn gezicht. En je kijkt er vast niet alleen maar naar, denk ik. Is het lekker om zo’n meisjeskutje te beffen? En voelt het lekker als je die stijve van je erin steekt?

En blijf op je kamer. Ik wil je niet meer zien. Moest die zich ook aankleden? Of wou je dat ze zich zo snel mogelijk uitkleedde omdat je haar kutje juist wel wou zien? Hij was met stomheid geslagen. Jij was toch in Zandvoort? Ik moest daar werken. Ze belden me toen jij al weg was. En weet je nog dat je mij gebeld had om te vragen welke trein ik nam? Nou begrijp ik waarom je me belde. Je wilde niet het risico lopen dat ik je in de trein zou zien.

En daarna verdween je met haar in het hotel. Ik heb je betrapt, pa! Mijn hele schaamstreek was nu ontbloot. Toen trok ik in een beweging mijn truitje uit. De woede in zijn gezicht maakte langzaam plaats voor iets anders. Ik boog me voorover: Je mag mijn tepeltjes wel in je mond nemen, pa. Mijn vader pakte me vast. Zijn hand gleed over mijn rug, gleed over de ronding van mijn billen. Ik fluisterde in zijn oor: Jij maakte me geil. En vandaag heb ik me nog een keer gevingerd, want ik was nog steeds geil van je.

Ik was doelbewust op zoek naar maar een ding: Die was hard in zijn broek. De handen van mijn vader gleden over mijn venusheuvel. Ik trok zijn pik tevoorschijn. Ongeveer net zo oud als ik, denk ik. Ik wil jou, pa, ik wil jou pik voortaan heel vaak in me voelen.

We tongden elkaar heftig. Ik liep achter hem aan de trap op. Ik keek hoe mijn vader zich snel uitkleedde. Nou pas zag in zijn pik in volle omvang en glorie. Ik keek naar zijn lijf. Zijn pik stond recht omhoog.

Ik kuste zijn eikel even, proefde de druppel die omhoog kwam. Toen kroop ik ook op bed en spreidde mijn benen over hem heen en zakte naar beneden, terwijl ik zijn pik vasthield om hem in mijn neukgaatje te leiden. Zijn eikel zat nu tussen mijn schaamlipjes. Ik ging verder en voelde zijn schacht binnen glijden. Wat een lekkere pik. Groot, stevig en dik! Hij was nu helemaal in me. Ik boog me een beetje voorover, zodat mijn tieten voor zijn gezicht bengelden. Langzaam begon ik te bewegen en hij nam mijn ritme over.

Zijn handen grepen mijn heupen vast. We keken elkaar recht in de ogen. Zijn stoten werden dieper. Zijn vinger gleed naar mijn klit. Mijn hemel, hij vingerde me terwijl hij door bleef stoten. Wat was dit lekker. Ik kwam klaar, zoals ik nog nooit klaargekomen was. Mijn vader bleef me vingeren en stoten. Ik kwam opnieuw klaar. En terwijl ik mijn tweede orgasme kreeg voelde ik zijn zaad bij me binnenkomen. Ik werd vol gespoten met het zaad waarmee hij mij had gemaakt.


neuken utrecht stiekem mastruberen

...