Op zijn grieks doen heftig neuken

op zijn grieks doen heftig neuken

Vervolgens maakte hij zijn broek los en liet zijn broek en zijn onderbroek op zijn enkels zakken. Ik keek tussen zijn benen, en aanschouwde eindelijk het voorwerp van mijn dromen. Ik bestudeerde hem zo goed mogelijk, bekeek hem vanuit elke hoek.

Ik strekte mijn arm om hem aan te raken, maar hield me in en keek Alex aan, alsof ik om toestemming vroeg. Hij knikte en ik greep zijn pik stevig beet.

Hij was duidelijk niet stijf, maar zeker ook niet helemaal slap. Ik bewonderde zijn lul, en zijn harige ballen. Ik streelde en masseerde hem. Zijn ballen hingen opvallend laag en leken mij vol sperma te zitten. Ik kon voelen dat zijn lul op mijn liefkozingen begon te reageren. Ik voelde hem kloppen in mijn hand. Zijn lul begon zich te vullen met bloed en werd stijf, maar toen trok Alex zich terug en greep hij naar zijn broek. Ik vroeg hem wat er mis was.

We moeten dit niet doen. Blijf gewoon stokstijf staan en geniet ervan. Zijn lul was weer slapper geworden, maar het kostte me niet veel tijd om daar verandering in te brengen. Toen zijn lul flink stijf geworden was, opende ik mijn mond en nam hem helemaal in me! Hij nam een hap lucht en probeerde zich terug te trekken, maar ik pakte zijn kont beet en trok hem weer naar me toe, elke centimeter van zijn lul in mijn mond nemend.

Ik voelde dat zijn pik nog steeds stijver werd. Ik haalde hem langzaam uit mijn mond en aanschouwde zijn enorme lul. Het was enorm geil. Dikke aders liepen over zijn lul. Ik begon te likken en te zuigen, slikte hem beurtelings helemaal in om vervolgens alleen zijn eikel te liefkozen. Ik likte zijn ballen, en van zijn ballen weer naar zijn eikel. Met mijn ene hand bewerkte ik zijn enorme paal en met mijn andere hand kneep ik in zijn kont.

Toen nam ik een beslissing. Ik dacht dat ik het nu echt verbruid had. Hij pakte me bij mijn kin om me goed aan te kunnen kijken. Want dat zou ik graag eens proberen. Van mijn vriendin mag ik niet in haar kontje.

Ik greep mijn enkels met mijn handen. Met wat spuug probeerde ik mijn kont enigszins te smeren. Hij ging achter me staan en stootte zijn lul in een keer naar binnen.

Het deed enorm pijn. Ik was nog maar één keer in mijn kont geneukt, en dat was alweer bijna een jaar geleden. Hij merkte dat ik pijn had en trok zich langzaam terug. Ga maar gewoon door. Toen ik aangaf dat ik er klaar voor was, begon hij me langzaam te neuken. Langzaam gleed zijn lul naar achteren tot hij bijna uit mijn kont schoot en vervolgens begon hij hem er weer langzaam in te duwen. Al snel voerde Alex het tempo op. Hij neukte gestaag door, afwisselend langzaam over de volle lengte van zijn pik en vervolgens korte krachtige stoten.

Het leek uren te duren. Mijn rug en benen begonnen te verkrampen, maar ik genoot er teveel van om hem te vragen of hij wilde stoppen. Toen stopte hij uit zichzelf en haalde zijn lul uit mijn kont. Ik dacht dat hij klaar zou komen, maar in plaats daarvan hoorde ik hem rommelen met de kleren achter me.

Ik ging rechtop staan en ik zag dat hij zijn badlaken klaarlegde. Hij trok zijn schoenen, sokken, broek en onderbroek uit. Hij zei dat ik op het badlaken moest gaan liggen. Ik ging op mijn buik liggen, maar ik moest van hem op mijn rug gaan liggen: Betekende dit dat hij me echt neukte, zowel lichamelijk als geestelijk? Ik ging meteen op mijn rug liggen.

Hij gleed tussen mijn benen. Mijn kont stond nog steeds flink wijd open, niet in staat zich weer helemaal te sluiten na zo lang en heftig geneukt te zijn. Hij schoof zijn lid weer in mijn hongerige hol en begon me langzaam maar intens te neuken. Het duurde lang voor hij riep: Hij dumpte een enorme lading sperma in mijn kont.

Het gevoel van zijn hete sperma in mijn kont, en de stimulans die hij met het stoten tegen mijn prostaat had gegeven eisten hun tol, en ik spoot mijn sperma over mijn borst en buik. Zonder mijn lul zelfs maar aan te raken. Terwijl ik lag bij te komen van mijn orgasme, keek ik naar zijn bezwete, prachtige gezicht.

Hij verraste me volkomen door me vol op mijn lippen te kussen. Verbaasd beantwoorde ik zijn kus met volle overgave. Wat ik me daarna pas weer herinnerde is dat hij mijn kont schoon veegde met zijn badlaken en dat hij me hielp mijn kleren weer aan te trekken. Al die tijd bleef hij zelf naakt. Uiteindelijk had ik mijn verstand weer genoeg bij elkaar geraapt om hem te vragen, "Waarom kuste je me? Ik dacht dat je geen homo was?

Sterker nog, dit was een van mijn beste sekservaringen die ik ooit heb gehad. En ik vond dat dat wel een kus als beloning waard was. Hij had maar aan één persoon verteld wat wij samen gedaan hadden, en dat was zijn broer. Hij was net 18 geworden en werkte als stagiaire bij ons op het kantoor. Ze waren overduidelijk broers, en de beste overeenkomst was wel de bobbel in hun broek. Dat kon nog wel eens interessant worden Klein blond meisje geneukt door een grote lul Met veel plezier kom hij in der mondje klaar Na het neuken van haar kutje spuit zijn zaad in haar gezicht Zijn grote lul neukt haar keel word gepijpt en spuit sperma Roodharige kan goed pijpen Mooie meid wordt geneukt en ontvangt zijn cumshot Doe maar lekker neuken met het tiener meisje Door een inheemse homo in zijn kont geneukt Kerel spuit vriendin onder in buitenlucht Terwijl de ene ligt te vingeren wordt de ander vanachter geneukt Langzaam vingert hij de natte kut waarna hij haar vuist neukt In standje 69 ligt de vette teef met haar kut op zijn gezicht Roze sexy lingerie en een roze dildo waarmee ze mastubeerd Met een grote siliconen pik neukt ze haar geile kont Geile jonge knullen verliezen zich in de gay sex Donkere meid duwt dildo in haar kutje Twee geile tiener meisjes zwemmen naakt in hun prive zwembad Bejaarde sex slavin pijpt vanuit de auto Met een schrep mes mastubeerd ze haar natte kaal geschoren kut Als ontgroening een gay trio Extreme fisting aars boksen De lesbische Ebony mastubeerd de vagina van haar blanke vriendin Na het neuken van haar mond neukt hij haar anal Studente stiekem gefilmd tijdens het douchen en masturberen Milf tijdens thuisbezoek dubbel geneukt door grote lullen De oudere lesbo pikt een graantje mee bij de tiener lesbos Wat een lekker meisje rijd op zijn grote lul De geile wolf neukt rood sletje op Halloween avond

.

Neuken met een pop tienerop zijn grieks doen heftig neuken

Vervolgens maakte hij zijn broek los en liet zijn broek en zijn onderbroek op zijn enkels zakken. Ik keek tussen zijn benen, en aanschouwde eindelijk het voorwerp van mijn dromen. Ik bestudeerde hem zo goed mogelijk, bekeek hem vanuit elke hoek. Ik strekte mijn arm om hem aan te raken, maar hield me in en keek Alex aan, alsof ik om toestemming vroeg. Hij knikte en ik greep zijn pik stevig beet. Hij was duidelijk niet stijf, maar zeker ook niet helemaal slap. Ik bewonderde zijn lul, en zijn harige ballen.

Ik streelde en masseerde hem. Zijn ballen hingen opvallend laag en leken mij vol sperma te zitten. Ik kon voelen dat zijn lul op mijn liefkozingen begon te reageren. Ik voelde hem kloppen in mijn hand. Zijn lul begon zich te vullen met bloed en werd stijf, maar toen trok Alex zich terug en greep hij naar zijn broek. Ik vroeg hem wat er mis was. We moeten dit niet doen. Blijf gewoon stokstijf staan en geniet ervan.

Zijn lul was weer slapper geworden, maar het kostte me niet veel tijd om daar verandering in te brengen. Toen zijn lul flink stijf geworden was, opende ik mijn mond en nam hem helemaal in me!

Hij nam een hap lucht en probeerde zich terug te trekken, maar ik pakte zijn kont beet en trok hem weer naar me toe, elke centimeter van zijn lul in mijn mond nemend. Ik voelde dat zijn pik nog steeds stijver werd. Ik haalde hem langzaam uit mijn mond en aanschouwde zijn enorme lul. Het was enorm geil. Dikke aders liepen over zijn lul. Ik begon te likken en te zuigen, slikte hem beurtelings helemaal in om vervolgens alleen zijn eikel te liefkozen.

Ik likte zijn ballen, en van zijn ballen weer naar zijn eikel. Met mijn ene hand bewerkte ik zijn enorme paal en met mijn andere hand kneep ik in zijn kont. Toen nam ik een beslissing. Ik dacht dat ik het nu echt verbruid had. Hij pakte me bij mijn kin om me goed aan te kunnen kijken. Want dat zou ik graag eens proberen. Van mijn vriendin mag ik niet in haar kontje. Ik greep mijn enkels met mijn handen.

Met wat spuug probeerde ik mijn kont enigszins te smeren. Hij ging achter me staan en stootte zijn lul in een keer naar binnen. Het deed enorm pijn. Ik was nog maar één keer in mijn kont geneukt, en dat was alweer bijna een jaar geleden. Hij merkte dat ik pijn had en trok zich langzaam terug. Ga maar gewoon door. Toen ik aangaf dat ik er klaar voor was, begon hij me langzaam te neuken.

Langzaam gleed zijn lul naar achteren tot hij bijna uit mijn kont schoot en vervolgens begon hij hem er weer langzaam in te duwen. Al snel voerde Alex het tempo op. Hij neukte gestaag door, afwisselend langzaam over de volle lengte van zijn pik en vervolgens korte krachtige stoten.

Het leek uren te duren. Mijn rug en benen begonnen te verkrampen, maar ik genoot er teveel van om hem te vragen of hij wilde stoppen. Toen stopte hij uit zichzelf en haalde zijn lul uit mijn kont. Ik dacht dat hij klaar zou komen, maar in plaats daarvan hoorde ik hem rommelen met de kleren achter me. Ik ging rechtop staan en ik zag dat hij zijn badlaken klaarlegde. Hij trok zijn schoenen, sokken, broek en onderbroek uit. Hij zei dat ik op het badlaken moest gaan liggen. Ik ging op mijn buik liggen, maar ik moest van hem op mijn rug gaan liggen: Betekende dit dat hij me echt neukte, zowel lichamelijk als geestelijk?

Ik ging meteen op mijn rug liggen. Hij gleed tussen mijn benen. Mijn kont stond nog steeds flink wijd open, niet in staat zich weer helemaal te sluiten na zo lang en heftig geneukt te zijn.

Hij schoof zijn lid weer in mijn hongerige hol en begon me langzaam maar intens te neuken. Het duurde lang voor hij riep: Hij dumpte een enorme lading sperma in mijn kont. Het gevoel van zijn hete sperma in mijn kont, en de stimulans die hij met het stoten tegen mijn prostaat had gegeven eisten hun tol, en ik spoot mijn sperma over mijn borst en buik.

Zonder mijn lul zelfs maar aan te raken. Terwijl ik lag bij te komen van mijn orgasme, keek ik naar zijn bezwete, prachtige gezicht. Hij verraste me volkomen door me vol op mijn lippen te kussen. Verbaasd beantwoorde ik zijn kus met volle overgave. Wat ik me daarna pas weer herinnerde is dat hij mijn kont schoon veegde met zijn badlaken en dat hij me hielp mijn kleren weer aan te trekken. Al die tijd bleef hij zelf naakt. Uiteindelijk had ik mijn verstand weer genoeg bij elkaar geraapt om hem te vragen, "Waarom kuste je me?

Ik dacht dat je geen homo was? Sterker nog, dit was een van mijn beste sekservaringen die ik ooit heb gehad. En ik vond dat dat wel een kus als beloning waard was. Hij had maar aan één persoon verteld wat wij samen gedaan hadden, en dat was zijn broer. Hij was net 18 geworden en werkte als stagiaire bij ons op het kantoor. Ze waren overduidelijk broers, en de beste overeenkomst was wel de bobbel in hun broek. Dat kon nog wel eens interessant worden Klein blond meisje geneukt door een grote lul Met veel plezier kom hij in der mondje klaar Na het neuken van haar kutje spuit zijn zaad in haar gezicht Zijn grote lul neukt haar keel word gepijpt en spuit sperma Roodharige kan goed pijpen Mooie meid wordt geneukt en ontvangt zijn cumshot Doe maar lekker neuken met het tiener meisje Door een inheemse homo in zijn kont geneukt Kerel spuit vriendin onder in buitenlucht Terwijl de ene ligt te vingeren wordt de ander vanachter geneukt Langzaam vingert hij de natte kut waarna hij haar vuist neukt In standje 69 ligt de vette teef met haar kut op zijn gezicht Roze sexy lingerie en een roze dildo waarmee ze mastubeerd Met een grote siliconen pik neukt ze haar geile kont Geile jonge knullen verliezen zich in de gay sex Donkere meid duwt dildo in haar kutje Twee geile tiener meisjes zwemmen naakt in hun prive zwembad Bejaarde sex slavin pijpt vanuit de auto Met een schrep mes mastubeerd ze haar natte kaal geschoren kut Als ontgroening een gay trio Extreme fisting aars boksen De lesbische Ebony mastubeerd de vagina van haar blanke vriendin Na het neuken van haar mond neukt hij haar anal Studente stiekem gefilmd tijdens het douchen en masturberen Milf tijdens thuisbezoek dubbel geneukt door grote lullen De oudere lesbo pikt een graantje mee bij de tiener lesbos Wat een lekker meisje rijd op zijn grote lul De geile wolf neukt rood sletje op Halloween avond

.

Ik was als aan de grond genageld, niet wetend hoe hij zou reageren. Hij keek me aan en zei, "Oh, hoi, hoe lang sta je daar al? Hij zei dat hij niet aan het slapen was, maar slechts aan het dagdromen. Ik vroeg hem aan welke griet hij lag te denken. Hij lachte en haalde zijn schouders op. Het schouderophalen bracht heel wat spieren in beweging. Mijn pik maakte een sprongetje in mijn broek.

We raakten aan de praat. Ik zat wat lager omhoogkijkend tussen zijn benen door, terwijl hij een paar rijen hoger zat te praten. Zijn eikel was duidelijk zichtbaar terwijl we zo zaten te babbelen, en ik hield het niet meer uit. Ik moest een poging wagen om deze kerel te versieren, ook al zou dat betekenen dat ik een dreun zou krijgen, of dat hij het aan iedereen op kantoor zou vertellen dat ik een avance op hem had gemaakt.

Dus flapte ik eruit: Hij zei, "Dat is omdat zelfs als ik geen erectie heb, mijn pik toch nog een beetje hard is en hij steekt altijd zo naar voren omdat hij op mijn ballen ligt.

Waarom vraag je dat? Daarna bezegelde ik mijn lot door te zeggen: Ik verbrak zijn staren en keek naar mijn schoenen. Ik bleef naar mijn schoenen staren. Toen hij geen antwoord kreeg, kwam hij naast me zitten, sloeg zijn arm om mijn schouder en vroeg het nog een keer.

Uiteindelijk bracht ik uit, "Ja, ik denk het wel. Ik stamelde dat ik het al jaren angstvallig geheim hield. Hij dacht even na en vroeg toen, "Waarom ik? Waarom vraag je aan mij of je mijn pik mag zien.

Ik ben toch geen homo. En dat weet je donders goed. Ik vertelde dat hij me al opwond sinds de eerste dag dat ik hem ontmoette. Met zijn bobbel in zijn broek, en zijn prachtige lichaam en wat leek op een manlijke, harige borst.

Ik vertelde hem maar niet dat ik tot voor kort dacht dat een harige borst het kenmerk was van een echte man. Ik had gemerkt dat dat niet zo was toen een bijna haarloze kerel me voor het eerst neukte. Hij had dingen met zijn lul gedaan die bewezen dat haar geen noodzakelijk goed was om een man te kunnen zijn. Maar ik dwaal af. Hoe dan ook, Alex bleef me een tijdje aan zitten kijken, peinzend, en herhaalde toen, "Maar ik ben toch geen homo?

Hij riep me en zei, "Wacht, wil je alleen kijken? Hij pakte zijn badlaken en T-shirt van de tribune en we liepen naar de bomen. Geen van beiden zei iets.

Toen we bij de bomen kwamen, gooide hij zijn badlaken en T-shirt op de grond. Vervolgens maakte hij zijn broek los en liet zijn broek en zijn onderbroek op zijn enkels zakken.

Ik keek tussen zijn benen, en aanschouwde eindelijk het voorwerp van mijn dromen. Ik bestudeerde hem zo goed mogelijk, bekeek hem vanuit elke hoek. Ik strekte mijn arm om hem aan te raken, maar hield me in en keek Alex aan, alsof ik om toestemming vroeg.

Hij knikte en ik greep zijn pik stevig beet. Hij was duidelijk niet stijf, maar zeker ook niet helemaal slap. Ik bewonderde zijn lul, en zijn harige ballen. Ik streelde en masseerde hem. Zijn ballen hingen opvallend laag en leken mij vol sperma te zitten. Ik kon voelen dat zijn lul op mijn liefkozingen begon te reageren. Ik voelde hem kloppen in mijn hand. Zijn lul begon zich te vullen met bloed en werd stijf, maar toen trok Alex zich terug en greep hij naar zijn broek.

Ik vroeg hem wat er mis was. We moeten dit niet doen. Blijf gewoon stokstijf staan en geniet ervan. Zijn lul was weer slapper geworden, maar het kostte me niet veel tijd om daar verandering in te brengen. Toen zijn lul flink stijf geworden was, opende ik mijn mond en nam hem helemaal in me! Hij nam een hap lucht en probeerde zich terug te trekken, maar ik pakte zijn kont beet en trok hem weer naar me toe, elke centimeter van zijn lul in mijn mond nemend.

Ik voelde dat zijn pik nog steeds stijver werd. Ik haalde hem langzaam uit mijn mond en aanschouwde zijn enorme lul. Het was enorm geil. Dikke aders liepen over zijn lul. Ik begon te likken en te zuigen, slikte hem beurtelings helemaal in om vervolgens alleen zijn eikel te liefkozen.

Ik likte zijn ballen, en van zijn ballen weer naar zijn eikel. Met mijn ene hand bewerkte ik zijn enorme paal en met mijn andere hand kneep ik in zijn kont. Toen nam ik een beslissing. Ik dacht dat ik het nu echt verbruid had. Hij pakte me bij mijn kin om me goed aan te kunnen kijken.

Want dat zou ik graag eens proberen. Van mijn vriendin mag ik niet in haar kontje. Ik greep mijn enkels met mijn handen. Met wat spuug probeerde ik mijn kont enigszins te smeren. Hij ging achter me staan en stootte zijn lul in een keer naar binnen. Het deed enorm pijn. Ik was nog maar één keer in mijn kont geneukt, en dat was alweer bijna een jaar geleden. Hij merkte dat ik pijn had en trok zich langzaam terug.

Haar keel neuken tot je klaar komt en de sperma op haar mond spuiten. Haar keel neuken tot je klaar komt. Geile meid is het niet gewend dat er een dikke lul in haar strakke gaatje geschoven wordt.

Het arme meisje haar kutje wordt flink opgerekt als hij zijn lul steeds een beetje verder erin schuift. Duitse geile slet doet een porno casting couch. En ja ze is heet, heeft lekkere neukgaatjes en ze geniet van sex. Ze drinkt zelfs zijn sperma uit het condoom de vuile slet. Willst du meiner löchen sehen? Your browser does not support HTML5 video. Zou haar bruine ster ook een neukbeurt krijgen Helaas vandaag niet maar ze laat naar het heerlijke neuken haar mondje volspuiten met heerlijk warm mannenpap.

Schattig,lief en verlangend naar zijn harde pik. Harig kutje genomen in doggy style Zijn lange dunne jongeheer verdwijnt diep in dat harige poesje. Zijn stijve lul neukt het blondje in meerdere standjes Zijn stijve lul neukt het blondje in meerdere standjes terwijl zijn vrienden filmen.

Zijn lul nog nat van haar kut glijd diep in haar sterretje Hij kan er maar geen genoeg van krijgen om zijn geile meisje te neuken. Het meisje geilt de verlegen jonegman op en trekt zijn broek uit Het meisje geilt de verlegen jongeman op in haar sexy lingerie en trekt zijn broek uit.

Biertje op laat je lekker rijdend neuken Na wat gezellig wat lekker biertje te hebben genuttigd heeft zij wel zin een goed potje ketsen dus zoeken ze samen snel de slaapkamer op. Schaamhaar scheren Deze man vind het super geil om schaamhaar bij een mooie vrouw te scheren. Zijn donkere lul neukt haar kut en mondje Zie haar genieten van zijn dikke lul, ze smeekt hem harder te neuken en hard krijgt ze hem en ook haar mondje krijgt een neuk beurt.

Nu neuken Na al het pijpwerk is het tijd om geneukt te worden. Zijn harde lul stoot diep in haar geile kut terwijl zijn vriend toekijkt Zijn vriend zit aan zijn stijve pik te trekken. Met de benen wijd Met haar benen wijd toont ze haar ver opengesperde kutje zodat deze klaar is om een lul te ontvangen. Haar keel neuken tot je klaar komt Haar keel neuken tot je klaar komt en de sperma op haar mond spuiten. Dikke lul in strakke gaatje Geile meid is het niet gewend dat er een dikke lul in haar strakke gaatje geschoven wordt.

Sexy bruiloft Zo zorg je ervoor dat de gasten op je bruiloft zich niet gaan vervelen. Porno casting couch Duitse geile slet doet een porno casting couch.

Familie sex lepeltje lepeltje neuken

  • Met een flinke douw, stootte ik mijn staaf in zijn darmen. De kerel bedenkt zich geen moment en ramt zijn lul erin.
  • 27
  • Mijn kont stond nog steeds flink wijd open, niet in staat zich weer helemaal te sluiten na zo lang en heftig geneukt te zijn.
  • Met veel plezier kom hij in der mondje klaar
  • 72
Sex gelderland vingeren onder douche


Met een creme op haar blonde kutje haalt hij het schaamhaar weg. Zie haar genieten van zijn dikke lul, ze smeekt hem harder te neuken en hard krijgt ze hem en ook haar mondje krijgt een neuk beurt. Na al het pijpwerk is het tijd om geneukt te worden. Haar ietwat behaarde kutje krijgt een pik te verduren die voor het harde werk gaat.

Zijn vriend zit aan zijn stijve pik te trekken. En zijn harde lul stoot diep in haar geile kut, extra stijf door het idee dat zijn vriend toekijkt. Met haar benen wijd toont ze haar ver opengesperde kutje zodat deze klaar is om een lul te ontvangen.

De kerel bedenkt zich geen moment en ramt zijn lul erin. Haar keel neuken tot je klaar komt en de sperma op haar mond spuiten. Haar keel neuken tot je klaar komt. Geile meid is het niet gewend dat er een dikke lul in haar strakke gaatje geschoven wordt. Het arme meisje haar kutje wordt flink opgerekt als hij zijn lul steeds een beetje verder erin schuift.

Duitse geile slet doet een porno casting couch. En ja ze is heet, heeft lekkere neukgaatjes en ze geniet van sex. Ze drinkt zelfs zijn sperma uit het condoom de vuile slet. Willst du meiner löchen sehen? Your browser does not support HTML5 video. Zou haar bruine ster ook een neukbeurt krijgen Helaas vandaag niet maar ze laat naar het heerlijke neuken haar mondje volspuiten met heerlijk warm mannenpap. Schattig,lief en verlangend naar zijn harde pik.

Harig kutje genomen in doggy style Zijn lange dunne jongeheer verdwijnt diep in dat harige poesje. Zijn stijve lul neukt het blondje in meerdere standjes Zijn stijve lul neukt het blondje in meerdere standjes terwijl zijn vrienden filmen. Zijn lul nog nat van haar kut glijd diep in haar sterretje Hij kan er maar geen genoeg van krijgen om zijn geile meisje te neuken.

Het meisje geilt de verlegen jonegman op en trekt zijn broek uit Het meisje geilt de verlegen jongeman op in haar sexy lingerie en trekt zijn broek uit. Biertje op laat je lekker rijdend neuken Na wat gezellig wat lekker biertje te hebben genuttigd heeft zij wel zin een goed potje ketsen dus zoeken ze samen snel de slaapkamer op.

Schaamhaar scheren Deze man vind het super geil om schaamhaar bij een mooie vrouw te scheren. Ik dook de zee in en zag paar meter verderop zijn hoofd boven het water uitsteken. We hadden geluk dat de maan scheen, anders waren de lichten van de boulevard niet genoeg geweest om hem te zien.

Hij bleef op een plek staan en ik zwom naar hem toe. De zee was niet diep dus ik wist dat je hier gewoon kon staan. Ik ging op ongeveer een meter van hem af staan, zijn natte knappe gezicht glom in het licht van de boulevard.

Ik dacht na hoe spannend dit was, in zee met deze lekkere gozer die alleen zijn boxer aan heeft, en een gevoel van spanning en geilheid gierde door mijn lichaam. Het liefste zou ik naar hem toe zwemmen en… Opeens werden mijn gedachtes onderbroken door een flats water tegen mijn gezicht. Als een stel kinderen waren we aan het lachen en elkaar aan het nat gooien. Ik begon ook te zwemmen richting de kant maar hij was sneller en hij greep mijn benen vast. Ik wurmde me los en begonnen het water uit te lopen.

Weer was hij sneller en ik hoorde hem vlak achter me rennen door het water. Hij klemde zich vast om me heen, ik probeerde het water uit te komen. Het gevoel dat hij met zijn gladde gespierde lichaam tegen me aan zat, maakte me nog geiler dan ik al was. Toen ik bijna het water uit was, liep ik over een steen die op de bodem lag en ik verloor mijn evenwicht waardoor we op onze zij in het water vielen.

We lagen in branding van de zee en begonnen keihard te lachen. Ik draaide naar hem toe en lag daardoor half op hem. We lagen half in de zee en ik zag hoe de golven iedere keer over zijn buik gingen, zijn mooie wasbord dat doordat die nat was, mooi glom door het licht van de boulevard. Ilias lag nog te lachen van onze actie en stopte toen hij merkte dat ik hem bekeek. Even keken we elkaar diep in de ogen aan, hij legde zijn hand in mijn nek en trok mijn hoofd naar zich toe.

Onze lippen raakten elkaar aan en het was voor ons beiden duidelijk. We begonnen zachtjes te zoenen en langzamer werd het steeds geiler. Zijn hand gleed over mijn rug en trok me nog dichter tegen hem aan. Ik leunde tegen zijn heerlijke natte lijf, de golven die op ons uitdoofden. Het zoenen was zo heerlijk, we bleven zeker wel een aantal minuten daar liggen. Ik was enorm geil en ik voelde hoe mijn pik aardig stijf in mijn kletsnatte boxer zat. Ik kon niet geloven dat dit gebeurde en stopte met zoenen.

Ik keek hem aan en zei: Hij glimlachte en zei: Vanmiddag op het strand. Hij was dus die lekkere gozer vanmiddag! Hij trok mijn hoofd weer naar de zijne en nu begonnen we ontzettend geil te zoenen en te tongen. We waren duidelijk tot elkaar aangetrokken en we wilden elkaar. Dat werd door Ilias nogmaals bevestigd: Ik liet me op zijn lichaam zakken en geile vrijpartij ontstond, ik voelde zijn natte glibberige lijf tegen de mijne, onze monden en tongen gingen wild en geil tekeer, we kreunden beiden zacht van genot.

Ik voelde hoe zijn stijve pik tegen de mijne aanschuurde, zijn handen over mijn rug gleden. Zijn ene hand ging mijn boxer in en streelde mijn bil. Maar ergens was ik verstandig: Hij knikte, ik ging van hem af en we stonden op. We renden verder het strand op richting onze kleren en toen pas viel het me op dat Linda nergens te bekennen was. Ik raapte mijn kleren op en trok ze gewoon aan over mijn natte lijf.

Ilias deed dat ook en toen we klaar waren liepen we snel het strand op richting het hotel. Er was gelukkig een aparte ingang via het zwembad en dan hoefden we niet langs de receptie. We liepen het hotel in en we renden snel de trap op, gedreven door onze lust en geilheid. Ik liep de gang op en met het pasje opende ik de deur van mijn kamer, ik was echt blij dat ik een aparte kamer had. Ik liep de kamer in, Ilias sloot achter me de deur.

Voor een paar seconden bleef hij staan bij de deur en keek me geil aan. Wat zag hij er lekker uit! Het water droop nog van onze gezichten en onze kleren waren nat geworden door onze natte lijven.

Met een snelle pas liep hij op me af en meteen drukten we onze monden op elkaar en onze armen omsloten elkaar. We zoenden erg geil en onze handen gleden over onze natte kleding. Ik pakte zijn polo vast en trok hem met moeite over zijn hoofd uit. Mijn handen streelden zijn gespierde torso en voelde hoe vochtig zijn huid nog was.

Hij zoende me in mijn nek en ik voelde hoe hij langzaam mijn t-shirt optilde. Hij liet zijn hoofd zakken en hij kuste en likte mijn ontblote buik. We keken allebei naar elkaars broek en dan weer naar de opening.

Al meteen begonnen we elkaars broekriem los te maken en toen de knopen. Hij haalde mijn handen weg bij zijn broek en maakte mijn broek nog verder los. Met zijn hand wreef hij over mijn boxer met daarin mijn stijve paal. Hij ging iets door zijn knieën en begon op mijn borst te kussen. Toen nam hij mijn tepel in zijn mond, met mijn hand drukte ik zijn hoofd er tegenaan en ik kreunde zachtjes.

Hij zakte verder naar beneden en kuste weer mijn buik. Hij ging op zijn knieën staan en trok mijn broek naar beneden. Hij kuste nu mijn onderbuik en masseerde in de tussentijd mijn stijve pik. Hij nam de rand van mijn boxer tussen zijn tanden en trok eraan; Ilias keek me ondeugend aan. Hij liet los en begon door de natte stof heen op mijn lul te bijten en te sabbelen.

Hij stopte en met zijn handen trok hij de boxer naar beneden. Mijn paal sprong meteen eruit, Ilias stak meteen zijn tong uit en likte mijn pik. Die begon meteen verder te groeien. Nadat hij hem goed had gelikt, nam hij mijn paal in zijn mond en begon heerlijk erop te zuigen. Ik kreunde van genot! Hij opende zijn mond verder en liet mijn lul in zijn mond gaan en begon mij te pijpen.

Tegelijk keek hij mij geil aan en ik streelde over zijn hoofd. Steeds gulziger nam hij mijn dikke paal tussen zijn lippen, zijn hand streelde mijn buik. Ilias genoot duidelijk van het verwennen van mijn paal en al snel verdween die dieper en dieper in zijn geile bek. Oh wat deed hij dat heerlijk, hoe harder hij aan mijn lul zoog, des te harder ik kreunde! Mijn pik verdween nu volledig in zijn mond, het puntje van zijn neus raakte mijn onderbuik aan.

Mijn vingers gleden nog steeds door zijn haar, zijn hand ging over mijn torso en kneep af en toe lekker in mijn tepels. Met twee handen pakte ik zijn hoofd beet en begon hem in zijn mond te neuken. Eerst langzaam en toen steeds sneller en dieper, waardoor mijn pik weer helemaal in zijn mond ging, ik voelde mijn eikel diep zijn keel gaan. Wat een geil gevoel was dat! Ik stopte met pompen en haalde mijn handen van zijn hoofd af.

Ik wilde Ilias omhoog trekken en dan op een sexy en stoere manier hem op het bed gooien, maar in een flits zette hij zijn handen op mijn blote kont en trok mij steeds richting hem waardoor mijn paal weer diep in zijn mond pompte. Het voelde zo lekker, ik moest oppassen dat ik niet zou klaarkomen, ik wilde dat nu nog niet.

Ik zette mijn handen onder zijn armen bij zijn oksels en trok hem zo omhoog. Ilias schrok en keek me verbaasd aan. Hij wilde gaan staan, maar al voordat hij dat kon, zette ik hem meteen op de rand van het bed wat rechts van ons stond.

Met mijn broek op mijn enkels deed ik een paar stappen richting hem en ging op knieën zitten naast hem. Ik zette mijn hand op zijn borst en duwde hem naar achteren. Hij viel achterover op het bed, ik leunde over hem heen en begon hem op zijn mond te zoenen.

Zijn handen gleden over mijn rug, het zoenen werd al snel heel intens en onze tongen wrongen in elkaar. Ik maakte me los van zijn heerlijke lippen en begon zijn heerlijke en gespierde bovenlijf te kussen. Mijn mond ging van zijn nek naar zijn borsten en tepels, van zijn buik naar zijn navel. Toen kwam ik bij zijn broek, die al open stond en een stuk van zijn blauwe strakke boxer zichtbaar was. Een flinke bult was al voor een stuk te zien, maar wilde natuurlijk alles zien! Ik pakte zijn spijkerbroek bij de rand beet en begon aan te trekken.

Ilias tilde zijn kont op en ik trok zo zijn broek uit. Nu was de bult in zijn broek goed zichtbaar en ik dook er meteen heen. Ik pakte zijn stijve paal beet door zijn boxer en beet er zachtjes op.

Ilias streelde met zijn hand over mijn hoofd en ik hoorde hem zachtjes kreunen. Ik ging weer omhoog terwijl ik zijn paal masseerde en likte over zijn buik naar zijn tepel en zoog en beet erop.

Zijn gekreun werd even wat harder, totdat ik verder omhoog kwam en hem geil op zijn mond zoende. Ik stopte, pakte zijn boxer vast en trok hem uit. Zijn stijve pik was precies zoals ik het had gevoeld en leek nu zelfs dikker! Hij lag heel verleidelijk op zijn gespierde onderbuik en meteen leunde ik eroverheen, greep hem vast en nam die dikke paal in mijn mond. Ik zette mijn lippen stevig eromheen en door zijn dikte was het meteen een mond vol.

Ik pijpte hem heel intens, hij begon geil te kreunen en zijn hand gleed over me heen. Mijn ene hand hield zijn paal vast en de andere streelde zijn gespierde lijf; zijn heerlijke bovenbenen, lekkere sixpack en gespierde borst.

Ik nam zijn lul dieper in mijn mond, Ilias kreunde iets harder. Zijn pik werd verder naar beneden toe steeds dikker, wat bijna niet in mijn mond paste.

Ik haalde hem uit mijn mond, begon aan zijn kale ballen te likken en aan zijn pik te trekken. Ik nam zijn ballen 1 voor 1 in mijn mond en zoog eraan, Ilias genoot ervan zo te horen.

Ik kwam overeind en ging naast hem zitten op de rand van het bed, ik trok mijn broek en boxer verder uit. Hij kwam overeind, we keken elkaar aan en tongzoenden. Hij stopte even en zei: Ik stond op, liep naar mijn toilettas en haalde 2 condooms en glijmiddel eruit. Ik zette 1 condoom op mijn nachtkastje, de ander en het glijmiddel nam ik mee en ging weer naast hem zitten op het bed.

Ik scheurde de verpakking open en rolde zo het rubbertje over mijn stijve paal uit. Ilias nam het glijmiddel en goot een flinke hoeveelheid over mijn pik. Hij smeerde het volledig uit door aan mijn paal te trekken. Hij leunde achterover en deed zijn hand richting zijn kontje. Hij smeerde zijn gaatje goed in en vervolgens liet hij ook zijn vinger naar binnen gaan. Hij stond op en ik ging wat verder op het bed liggen.

Hij klom op het bed en ging met zijn gezicht naar mij toe, op mijn buik zitten. Hij stond op zijn knieën en hing boven mijn paal. Ik pakte mijn stijve dikke pik vast en begeleidde die naar zijn kontje. Hij zakte iets en mijn eikel kwam tegen zijn ster aan. Langzaam zakte hij verder en ik voelde mijn pik in zijn kontje verdwijnen. Wat zat zijn gaatje strak om mijn staaf, maar wat voelde dat ook weer lekker! Ilias en ik kreunden, de pijn was in zijn gezicht af te lezen. Ik liet mijn lul los en pakte zijn lekkere billen vast.

Toen mijn pik halverwege in hem zat, kwam hij weer omhoog. Hij zuchtte van opluchting. Al meteen liet hij zich weer zakken en mijn paal gleed er weer in. Hij bleef dat herhalen en steeds verder, totdat mijn pik er bijna volledig in zat. Hij voerde het tempo op en begon al aardig op me te rijden, zijn stijve pik zag ik flink bewegen. We kreunden beiden aardig hard, zijn gekreun klonk erg geil! In de tussentijd streelde ik zijn onderrug en billen.

In zette mijn handen op zijn schouders en trok hem naar me toe. Onze monden raakten elkaar aan en we zoenden geil. Ik pakte zijn kont stevig vast en begon mijn heupen snel op en neer te bewegen. Ilias kreunde het uit, maar genoot. Na een tijd stopte ik en ging hij verder met het berijden van mijn lul.

De druppels zweet ontstonden al op zijn voorhoofd en hij hijgde. Ik liet hem stoppen en tilde hem van me af. Hij kroop van me af en voordat Ilias wat kon doen, kwam ik snel overeind. Hij stond nog op handen en knieën op het bed en snel kroop ik achter hem. Voordat ie het wist, pakte ik hem vast bij zijn heupen en stak ik mijn lange paal voor een groot deel in zijn kontje. Hij kreunde het uit en riep: Ik liet mijn pik los, zette die hand ook op zijn heup en begon hem hard te douwen.

Zijn kontje voelde soms nog wat strak aan, zeker bij het dikkere gedeelte van mijn lul. Maar een tijdje hem hard te hebben geneukt, voelde het al wijder aan. Bij dat moment, ging ik nog een tandje harder en dieper neuken. Ilias kreunde hard, zijn billen ketsten tegen mij aan en mijn ballen tegen hem. Stop je dikke pik dieper in me!

We gingen flink tekeer, ik voelde het zweet op mijn hoofd en op mijn lijf, het bed kraakte aan alle kanten en bewoog ook aardig heen en weer. Ik voelde dat mijn hoogtepunt niet lang meer ging duren. Kreunend en hijgend, zei ik tegen Ilias:

op zijn grieks doen heftig neuken