Sex voor klusjes kletsnatte kut

sex voor klusjes kletsnatte kut

.

Erotisch masseur sex massage gelderland

Misschien wel een beetje te leuk, want tot zijn schrik merkte hij dat hij opgewonden raakte. Mirjam en Evelien hadden de grootste lol. Natuurlijk hadden ze het uitgebreid over John gehad toen deze aan het werk was en wisten ze dat hij hen beiden na had gestaard. Maar nu was het hun beurt en keken ze naar het lekkere achterwerk van de halfnaakte adonis.

Toen hij zich weer omdraaide zag Mirjam meteen dat hij een enorme bobbel in zijn shorts had. Mijn god, die jonge knullen werden ook bij het minste of geringste opgewonden, dacht ze. Ze stootte Evelien aan, die hetzelfde zag. Mirjam kon het niet helpen, ze wist dat hij het zeker door zou hebben als ze te opvallend naar zijn kruis staarde, maar haar blik werd er ongewild naar toe getrokken. Evelien zette de kraan uit en Mirjam pakte snel twee handdoeken die ze klaar hadden gelegd.

De twee dames begonnen John samen af te drogen. Vol zorg wreven ze met de zachte stof over zijn gladde huid. Om zijn benen af te kunnen drogen zakten beide vrouwen op hun knieën, waardoor hun hoofd ter hoogte van John zijn kruis kwam. Hij was nog steeds opgewonden en zag dat zijn tante en haar vriendin wederom naar zijn kruis staarden.

Dat je zo snel opgewonden wordt? Ik kom niks tekort, maar als twee mooie vrouwen me ongeveer met hun ogen uitkleden, dan heeft dat zo zijn uitwerking. Wat denk je, zouden we hem tevoorschijn mogen halen? Evelien twijfelde een seconde. Ze besefte wel dat het de zoon van haar broer was, die ze hier zat te plagen. Maar ja, aan de andere kant, wat maakte dat eigenlijk uit? Hij was volwassen en gaf hen niet het idee dat hij het vervelend vond.

Sterker nog, hij was begonnen met staren. En dus haakte ze een vinger achter de rand van de boxershort en trok hem naar beneden. Mirjam volgde snel haar voorbeeld en samen trokken de twee vrouwen de onderbroek naar beneden.

De stof bleef even haken achter het geslacht van John, dat kort daarna tevoorschijn sprong. John keek even om zich heen en was blij dat er een hoge heg om de tuin van zijn tante stond, want hij stond nu wel in zijn blote kont. Hij kon nauwelijks geloven waar de twee vrouwen mee bezig waren, maar hij hield ze niet tegen. Als die twee sexy, oudere dames met hem wilden spelen, dan was hij meer dan bereid om mee te doen. De twee vriendinnen steunden nu allebei met een hand op zijn schouder en keken naar zijn geslacht.

Mirjam stak als eerst haar hand uit en aaide zachtjes over zijn erectie. John voelde dat zijn lul nog stijver wilde worden, maar dat ging niet, hij was al keihard. Dit was verreweg het geilste wat hem ooit was overkomen. Dat het zijn tante was, die naast hem stond, maakte eigenlijk niet uit. Het feit dat twee aantrekkelijke, rijpe hobby sletten op zijn pik stonden te soppen, was gewoon te geil voor worden. Nu stak ook Evelien haar hand uit en voelde het warme vlees van haar neef. Samen met Mirjam begon ze de pik en ballen van John te masseren.

Het was alweer een tijdje geleden dat ze met een man naar bed was geweest en het gevoel van de jonge, viriele paal in haar handen maakte haar bloedgeil. Het feit dat het haar eigen neef was die ze met soepele handbewegingen begon af te trekken, maakte het geheel nog eens extra opwindend.

De jongen vond het zelf al blijkbaar net zo lekker als de twee gretige vrouwen, want hij begon hevig te kreunen. Zonder verder een woord te zeggen, liepen ze alle drie naar binnen, waar Evelien hen meenam naar haar slaapkamer. Daar zakte ze spontaan op haar knieën en voor John het wist zat zijn tante op zijn pik te zuigen.

Mirjam zonk ook neer en sloot haar mond teder om zijn ballen. Samen zogen de twee mooie vrouwen op zijn pik. John legde zijn handen op hun hoofd en waande zich in de zevende hemel. Hij keek toe hoe de dames samen zijn eikel likten, waarna zijn tante zijn pik diep naar binnen zoog en Mirjam weer op zijn ballen begon te sabbelen.

God wat konden die vrouwen geil en lekker pijpen! Daar kon menig studentje nog wat van leren. Na een tijdje duwde Evelien haar neef op bed, waar hij op zijn gemak op zijn rug ging liggen. Ze kroop tussen zijn benen en ging verder waar ze gebleven was.

Ze was dol op pijpen en gleed met haar volle lippen op en neer over zijn hete paal, terwijl ze de meest gevoelige plekjes met haar tong masseerde. Naast het bed stond Mirjam zich uit te kleden. John keek toe hoe ze haar BH uittrok en haar mooie borsten aan hem toonde. Hij schatte in dat ze cup C had, niet te groot maar ze waren wel prachtig rond en hingen totaal niet, zoals hij eigenlijk had verwacht bij een vrouw van haar leeftijd.

Mirjam keerde zich expres met haar rug naar hem toe, terwijl ze diep voorover boog en haar slipje uit trok. Nu mocht hij naar haar achterwerk kijken zoveel hij wilde en liet ze hem met plezier de schat tussen haar benen zien. Ze legde haar kleding weg en kroop naakt op bed. Ze drukte haar mond op de zijne en begon hem heftig te tongen.

John was verbaasd over de gretigheid waarmee de vrouwen hem aanvielen. Als hongerige wolven, storten ze zich op hem. Mirjam zoende hem alsof haar leven er vanaf hing en hij vroeg zich af of de twee vriendinnen dit plannetje van tevoren bedacht hadden of dat het gewoon een samenloop van omstandigheden was.

Eigenlijk boeide het hem ook niet zo, hij had seks met twee opwindende, rijpe vrouwen en was in de zevende hemel. Mirjam stopte met zoenen en kwam overeind, ze sloeg haar linkerbeen over hem heen en ging boven zijn gezicht zitten. Hij keek nu recht tegen de kale spleet van Mirjam aan en rook haar zoete opwinding, wat zijn lusten nog verder aanwakkerde.

De vriendin van zijn tante zakte nog iets verder naar benden, zodat hij met zijn tong haar schaamlippen kon beroeren. Kreunend van genot, omdat zijn tante hem nog steeds godsgruwelijk lekker aan het pijpen was, begon John de warme natte kut van Mirjam te likken. Zijn tong gleed tussen haar natte lippen door naar haar harde klitje, wat een kreetje van opwinding bij haar ontlokte. Hij hoopte maar dat hij haar voldoende kon bevredigen, want ze was natuurlijk veel oudere mannen gewent, die meer ervaring hadden.

Maar aan haar gekreun te horen deed hij wel wat goed. John ging zo op in het beffen van Mirjam, dat hij in eerste instantie niet eens merkte dat zijn tante was gestopt met pijpen. Hij bewonderde de sappige spleet van zijn tante, die tot zijn verbazing een ringetje door haar klit had, wat er behoorlijk geil uitzag. Evelien sidderde van genot toen haar neef haar schaamlippen beroerde met zijn tong. Zijn neus glinsterde nog van het geil van Mirjam en nu drukte ook zij haar natte spleet in zijn gezicht.

Ze bewoog haar heupen heen en weer en wreef haar kut over zijn gezicht, waardoor zijn neus en tong door haar spleet gleden. God, ze kon John wel opvreten, zo lekker was het jonge ding. Mirjam had haar een paar maanden geleden verteld dat ze met een jongen van achttien naar bed was geweest, het was een jongen die deze zomer een bijbaantje had bij haar op kantoor en ze had hem verleid en na werktijd een hotel in gesleurd. Daar had ze beestachtig wilde seks met hem gehad. Haar enthousiasme was zo aanstekelijk dat er al snel een plannetje in Evelien haar hoofd was ontstaan om haar favoriete neef te verleiden.

Genereus als ze was, had ze Mirjam hier ook voor uitgenodigd. Nu het zover was genoot ze met volle teugen en liet zich naar een zalig hoogtepunt likken door haar neef. Ondertussen lag Mirjam te genieten van de heerlijke, stijve lul van de jonge knul.

Vol lust pijpte ze John en liet zijn lange paal tot aan zijn zak in haar keel glijden. Deep throat was een trucje dat ze al in haar jonge jaren had geleerd en ze wist dat ze mannen er helemaal gek mee kreeg. Na een tijdje wilde ze die heerlijke fallus echter liever ergens anders in laten glijden dan in haar keel. Ze kroop over John heen en pakte zijn lul beet, bedreven stuurde ze hem in de juiste richting en zakte er even later met haar natte spleet overheen.

Ze liet het harde ding volledig bij zich naar binnen glijden en begon met haar bekken te draaien. John had moeite om niet direct klaar te komen toen hij voelde hoe zijn pik de hete spleet van Mirjam binnen gleed. De vrouw begon hem te bereiden terwijl hij nog steeds de natte spleet van zijn tante aan het likken was. Na een tijdje wisselden de vrouwen elkaar af en liet zijn tante zich kreunend over zijn pik zakken, terwijl Mirjam hem eerst kwam zoenen en daarna haar kut weer in zijn gezicht drukte.

Ergens voelde het een beetje alsof hij zich door de twee vrouwen liet gebruiken, maar dat kon hem geen reet schelen. Die heerlijke schepsels mochten met hem doen wat ze wilden. Hij lag prinsheerlijk op zijn rug en liet ze met liefde door hen neuken. Zijn bloedmooie tante sopte als een wilde met haar natte spleet over zijn glanzende paal, hoe geil kon je het krijgen?

Toen John aangaf dat hij klaar ging komen, stapte zijn tante snel van hem af, nam zijn pik in haar mond en begon hem te pijpen, terwijl ze hem tegelijk aftrok. Niet lang daarna ontplofte John en spoot zijn zak leeg. Evelien voelde hoe de hete stralen haar mond vulden en slikte het zaad gelukzalig door. Ze was dol op sperma, het was een tikkeltje pervers om het zaad van een man te drinken, maar dat maakte het nou net lekker geil en opwindend. Ze zoog de pik van haar neef schoon en sabbelde nog even op zijn ballen.

Daarna ging ze naast hem liggen uithijgen. Drie bezwete mensen lagen op de warme slaapkamer uit te hijgen. John in het midden, met aan elke zij een aantrekkelijke, naakte vrouw. Er werd niet veel gezegd, maar na een tijdje begon Evelien rustig weer een beetje met het lid van haar neef te spelen, terwijl deze zich naar Mirjam draaide en de mooie vrouw een zoen gaf.

Al snel lagen de twee innig te tongen en boog Evelien zich over de jonge student heen om zijn snel groeiende lid in haar mond te nemen. Teder begon ze hem te pijpen, haar mond langzaam op en neer bewegend over zijn steeds groter wordende lul, die enige tijd later weer hard als beton was. Genietend likte ze zijn eikel, rondjes draaiend met haar tong over de gehele top.

John kon nauwelijks geloven dat zijn tante en haar vriendin voor een tweede ronde gingen. Die twee waren onverzadigbaar en hij hoefde nog lang niet naar huis. Seks met twee geile, knappe, volwassen vrouwen, dat wilde hij de hele dag wel! Zijn tante en haar vriendin gingen op handen en knieën zitten, draaiden hun achterwerk naar hem toe en kwamen naast elkaar naar de rand van het bed.

Jezus, meenden ze dat nou? Alsof hij droomde, stond John voor twee heerlijke vrouwen, die hem spontaan hun kutje aanboden en vroegen of hij hen zou willen neuken. Als hij dit aan zijn vrienden zou vertellen, zouden ze hem nooit geloven.

Haar kut stond letterlijk wijd open, smekend om geneukt te worden. Tot genoegen van Evelien werd zij als eerste genomen door haar neef. God, wat had die jongen toch een lekkere pik. En hij wist er goed mee om te gaan ook. Luid kreunend liet ze zich neuken, terwijl Mirjam naast haar met haar kontje naar achteren haar beurt afwachtte.

Kom, ram hem maar eens lekker diep in mijn kut. Laat je tante maar eens zien hoe goed je kunt neuken. Ze voelde dat hij een stijve kreeg en met een rood hoofd rende hij dan naar de logeerkamer en deed de deur op slot. Jeanette wist dan precies wat hij ging doen en ze moest zich inhouden om niet door het sleutelgat te gaan kijken hoe hij aan het masturberen was, want ze kreeg een nat kutje bij het idee dat hij zich op haar aan het aftrekken was.

Nu hij net in de twintig was, leek het haar een goed moment om te testen of hij nog steeds seks met haar wilde hebben. Ze kon een grote pik in haar natte kut goed gebruiken, want dat was het enige dat ze miste sinds haar ex-man was vertrokken.

Ze haalde nog een biertje voor Daniel en ze deed in de keuken nog een paar knoopjes van haar blouse open, zodat haar grote tieten goed in beeld waren.

Jeanette had eerder al haar bh uitgetrokken en dat kon Daniel zeker niet ontgaan zijn. Hij probeerde niet naar haar decolleté te staren, maar dat was onbegonnen werk. Zeker omdat zijn tante zich zoveel mogelijk vooroverboog en hij wel moest kijken.

Nadat Jeanette hem lang genoeg geplaagd had, besloot ze tot actie over te gaan en drukte middenin het gesprek haar mond vol op die van hem. Daniel was even van slag, maar al snel begonnen elkaar te zoenen en vanaf dat moment wist ze zeker dat hij nog steeds hetzelfde voor haar voelde als vroeger.

Ze deed haar tieten bloot en Daniel kon zijn geluk niet op. Hij had zich suf getrokken op de grote memmen van zijn tante en nu kreeg hij ze eindelijk in het echt te zien. Jeanette vond het supergeil dat ze haar neef, een knappe jongeman, zo opgewonden kon krijgen en ze kreeg een eerste orgasme toen hij een paar vingers in haar kletsnatte kut stopte.

Haar neef gaf gehoor aan haar verzoek en was haar keihard met zijn vingers aan het neuken. Nadat ze voor de tweede keer was klaargekomen werd het de hoogste tijd om haar neef ook een orgasme te bezorgen. Ze kwam overeind en Daniel maakte gelijk van de mogelijkheid gebruik en begon aan haar grote tieten te zuigen.

Ondertussen haalde Jeanette zijn grote pik uit zijn broek en zei dat hij moest gaan staan. Ze had het nog niet gezegd of hij stond al naast de bank en hij hoefde nooit meer te fantaseren over hoe het zou voelen als zijn tante hem zou gaan pijpen. Jeanette was op haar knieën voor hem gaan zitten en begon aan zijn harde pik te zuigen. Dat deed ze blijkbaar naar wens, want Daniel begon hard te kreunen en Jeanette voelde zijn eikel opzwellen.

Ze wilde zijn zaad proeven, maar Daniel had een ander plan. Voordat ze het doorhad had hij haar op de bank geposteerd op haar handen en knieën. Haar grote kont stak de lucht in en hij begon haar keihard van achteren te neuken.

Jeanette raakte in extase en ze vroeg zich af waarom ze haar neef niet veel eerder versierd had. Zo was ze nog nooit geneukt, en hij had geen enkele moeite om het harde tempo vol te houden. Nadat hij haar een tijdje van achteren in haar kut gebeukt had, draaide ze zich om, want ze wist dat hij het heel geil zou vinden om naar haar grote tieten te kijken terwijl hij haar aan het neuken was.

Ze kon ondertussen de orgasmes die ze kreeg niet meer bijhouden en ze schreeuwde bijna tegen hem dat hij haar geile kut helemaal vol moest spuiten. Ze had het nog niet geroepen of ze voelde de warme stralen sperma in haar kut en ze kreeg spontaan nog een orgasme.

Ze genoot van het vertrokken gezicht van Daniel die haar vol bleef pompen. Er leek geen einde te komen aan de stralen sperma. Elke keer als hij zijn pik weer helemaal in haar beukte nam haar multipele orgasme in alle hevigheid toe.
sex voor klusjes kletsnatte kut

.
Mega kut ero hengelo

  • Slavin ontvangt sex vleuten
  • Gedwongen geneukt gay sex standjes
  • Lekker tiener kutje nuru massage almere
  • 973

Latex kut geile homos


Jessica, zo heet mijn buurvrouw, begon echter niet te klagen. Hoi Peter, zei ze, kan ik van jou even een waterpomp tang lenen want mijn kraan lekt. Gelukkig dacht ik want ik had geen zin in gezeik over geluidsoverlast. Ik schatte jessica op ongeveer 40 jaar en ze zag er heerlijk uit voor haar leeftijd. Ik haar bikini zaten 2 heerlijke meloenen, Cup DD, waar ik best eens mijn tampeloeris tussen zou willen steken. Goh Peter, zei ze, wat is het heet vandaag he, kun je het een beetje oud houden in de garage met die hitte.

Terwijl ze dit zei keek ze even snel naar mijn bijna naakte lichaam. Ja, buurvrouw, ze ik, het is niet mijn hobby maar ik moet mijn motor repareeren want ik ben onderuit gegaan. Goh Peet, zei Jessica, ik heb nog nooit op een motor gereden mag ik eens een keer een stukje met je mee? Ik had daar geen bezwaar tegen maar zei: Mij best, alleen dat kan nog even duren, ik moet hem eerst even aan de praat krijgen.

Blijkbaar duurde jessica dat te lang want plotseling deed zij de garagedeur achter haar op dicht en op slot. Volgens mij hoef ik daar niet op te wachten want ook op een kapotte motor kun volgens mij wel rijden. Voor ik het in de gaten had trok zij het bovenstukje van haar bikini uit en zag ik twee heerlijke tieten met grote harde punten. Peter, zei ze, ik ben geil en ik wil dat je me neukt. Bijgekomen van de verbazing liept ik naar haar toe en begon haar tieten te likken.

Hierbij begon ze heerlijk te kreunen. Ondertussen begon Jessica naar mijn pik te zoeken. Dit was niet zo moelijk want deze was ook al behoorlijk stijf geworden.

Mmmmm, kreunde Jessica, want een lekkere paal heb je. Langzaam dirigeerde zij mij naar de buddyzit van mijn motor en gebaarde dat ik daar op moest gaan zitten. Vervolgens begon zij mij heerlijk te pijpen.

Jezes, dacht ik, dit is voor het eerste dat ik gepijp wordt en nogwel door mijn buurvrouw. Alhoewel jessica nooit getrouwd was geweest had ze blijkbaar wel de nodige ervaring want voor ik het wist voelde ik mijn zaad op komen borrelen. Jes pas ok ik ga komen zij ik. Jessica ging echter door met mij met lange halen te pijpen en voordat ik het wist spuitte ik haar hele mond vol. Gulzig slikte ze alles door. Voordat ik weer bij mijn positieven was, had buurvrouw mijn lul weer stijfgepijpt.

Maar eerst dook ik tussen haar benen om haar lekkere natte klitje verder opte geilen. Dit beviel haar zeer goed want ze werd zeik en zeiknat van onderen. Plotseling begon ze te schokken en kwam ze schreeuwend klaar. Inmiddels was mijn pik ook weer aanvalsgereed en begin ik haar tussen haar tieten te rijden.

Eerst langzaam maar toen steeds sneller. Toen ik bijna op het punt stond om klaar te komen, trok ze mij weg en zei met een geile stem: Als ik mijn tong diep in haar kut steek en ondertussen met mijn vinger het kontgaatje van Gerrie masseer komt Gerrie spuitend klaar.

Zij heeft dat nooit eerder ervaren, zegt ze en is er ontdaan over. Ik heb dit weleens op filmpjes gezien maar wist niet dat ik dat ook kon. Gerrie heeft de smaak nu echt te pakken en wil meer. Ik ga nu op de bank liggen en vraag Gerrie met haar kut boven mijn gezicht te gaan zitten. Vol overgave begin ik weer aan haar kut te likken. Gerrie drukt haar sappige kut met kracht op mijn mond. Om haar nog geiler te maken reik ik met de ene hand omhoog om haar tieten vast te pakken en de andere hand verplaatst ik tussen haar billen om haar kontgaatje weer te masseren.

Ze vindt dit duidelijk lekker en daardoor aangemoedigd steek ik er eerst mijn wijsvinger, daarna mijn middelvinger en tenslotte allebei in. Mijn lul staat intussen pijnlijk rechtop in mijn boxershort. Dit is ook Gerrie niet ontgaan en ze bevrijd hem uit de benarde positie en begint hem heerlijk af te trekken. Het duurt niet lang of we komen beiden luid schreeuwend en schokkend klaar.

Weer spuit Gerrie haar geile sap uit haar kut en ik probeer de goddelijke drank zoveel mogelijk door te slikken.

Mijn zaad is vooral in en op Gerrie hand terechtgekomen en ze zit dit verlekkerd eraf te likken. We moeten nu eerst even op krachten komen en Gerrie haalt wat te drinken en te eten.

We zitten naast elkaar op de bank en kijken elkaar voortdurend geil aan. We kunnen ook moeilijk van elkaar afblijven, moeten elkaar steeds even aanraken. Ook tongen we regelmatig hartstochtelijk. Ik wil nu toch eindelijk die lekkere tieten van Gerrie wel eens zien. Ik heb ze wel gevoeld en dat was heerlijk.

Gerrie vindt dit geen probleem en ontdoet zich van haar laatste kledingstuk. De tieten van Gerrie zijn precies zo als ik ze het liefste zie. Een forse F cup, geil hangend, met grote tepelhoven en vette tepels. Ik kan niet anders dan die tieten meteen beetpakken, erin knijpen en er mijn hoofd tussen steken.

Als ik op de dikke tepels begin te sabbelen en zuigen is aan de ademhaling van Gerrie te merken dat ze dit erg lekker vindt. Gerrie speelt intussen met mijn lul, die al weer forse afmetingen aanneemt. Mag ik er aan zuigen Bert, vraagt ze. Als ik instemmend knik laat ze de eikel meteen in haar geile pijpmondje verdwijnen. Met haar tong likt ze heerlijk mijn eikel en mijn toompje. Dan neemt ze mijn hele lul in haar mond tot diep in haar keeltje. Tjonge, dat doet ze heerlijk en heeft ze goed afgekeken van die pornofilmpjes.

Ze laat mijn pik uit haar mond glijden en begint vol overgave de schacht en mijn ballen te likken. Voorzichtig neemt ze mijn ballen in haar mond. Ik wil nog wel even haar kutje likken dus ik ga op de bank liggen en plaats haar weer met haar kut boven mijn gezicht, maar nu andersom zodat Gerrie mij tegelijkertijd kan pijpen. Ik voel haar dikke tieten lekker op mijn buik kletsen. Als ik voel dat ik bijna klaar ga komen, zeg ik tegen Gerrie dat we nu echt gaan neuken.

Ik leg haar eerst met haar benen wijd en hoog in de lucht op de bank. Plagerig strijk ik met mijn dikke lul langs haar schaamlippen en haar klitje. Dan zet ik mijn eikel voor haar kut en laat haar eerst wennen aan de dikke eikel. Haar kut voelt heerlijk warm en vertrouwd aan. Steeds verder verdwijnt mijn harde paal in haar soppende kut. Zo diep heb ik nog nooit een lul in mijn kut gehad, geile neukbeer, zegt Gerrie. Al snel is aan de ademhaling van haar te merken dat ze weer klaar gaat komen en het is een sensationele gewaarwording als dat uiteindelijk gebeurt.

Heerlijk voel ik de krampen van haar klaarkomen mijn lul afknijpen. Als ze weer bij zinnen is gekomen laat ik mijn lul uit haar natte kut glijden en ga naast haar zitten op de bank.

Zij geeft snel een paar lieve kusjes op mijn eikel en streelt mijn ballen. Ik vraag haar schrijlings met haar gezicht naar me toe op mijn schoot te komen zitten.

Ze heeft de bedoeling meteen door en laat haar kut in een keer over mijn lul zakken en begint geil te bewegen, omhoog, omlaag, naar voren en naar achteren. Ondertussen bungelen haar dikke tieten geil voor mijn gezicht en kan ik het niet laten ze beet te pakken en de dikke tepels in mijn mond te steken. Dit gaat een tijdje zo door. Gerrie komt regelmatig klaar. Dan vraag ik Gerrie andersom te gaan zitten en ook zo neuken we een tijdje door.

Steeds als ik voel dat mijn zaad begint te borrelen veranderen we van standje. Dan vraag ik haar op te staan en voorover te buigen met de benen uit elkaar. Ik stoot mijn harde lul, nog nat van haar sappen, in een keer weer diep in haar kut en neuk haar terwijl ik haar afwisselend beetpak bij haar halflange haar, haar volle kont en haar hangtieten.

Ik doe haar billen wat uit elkaar en vinger met twee vingers haar kontje, wat me goedkeurend gegrom oplevert. Ik rek haar kontgaatje wat uit, laat mijn lul uit haar kut glijden en zet hem voor haar sterretje. Ik doe er wat spuug op en druk voorzichtig door. Ga door, ga door, schreeuwde Gerrie geil en ik laat mijn hele pik in haar kont verdwijnen en begin haar als een bezetene te neuken.

Gerrie wrijft met haar ene hand over haar dikke tepels en met haar andere hand grijpt ze afwisselend liefkozend naar mijn ballen en wrijft ze geil over haar kut en haar klit.

Het duurt niet lang of Gerrie komt voor de zoveelste keer deze dag klaar. En meteen spuit ik haar darmen vol met klodders heet zaad. We zijn allebei uitgeput en voldaan. We gaan naar boven en onder de douche zepen we elkaar in met onze handen, spoelen elkaar af en drogen elkaar af.

Gerrie neemt me mee naar haar slaapkamer en innig ineen gestrengeld vallen we allebei in slaap. Ik zie op de klokradio dat het een uur is. Tegen vier uur wordt ik wakker. Gerrie wurmt zich van mij los. Ik loop achter haar aan naar de badkamer. Je hoeft niet op de wc te plassen, Gerrie, zeg ik. Maar ik moet zo nodig zegt ze.

Plas maar onder de douche over mijn pik zeg ik. Ik ben inmiddels al weer behoorlijk geil geworden en mijn lul is al weer keihard.

sex voor klusjes kletsnatte kut