Slavin gezocht kut kaalscheren

slavin gezocht kut kaalscheren

Toen kwam ze weer met een pak met ijsklontjes en legde die op mijn pik. In een mum van tijd was er niets meer van over. Toen maakte ze me eindelijk los. De anderen komen zo, we gaan barbecuen, we hebben Rik en Joost ook uitgenodigd. Maar we willen niet de hele tijd tegen dat kleine slurfje van je aankijken. Ik kreeg een roze string toegeworpen, deze deed ik aan en daar stond ik echt vernederend. Even later kwamen de rest ook binnen. Ik moest mee helpen ze hadden vlees gehaald en de koelkast moest ik vullen.

We hebben nog een regel, je zegt niets, je mag alleen wat zeggen als wij je daar toestemming voor geven. Wil je wat vragen dan steek je je hand maar op, net zoals vroeger op school. De dames gingen douchen en ik moest de bikini's ophangen. Ze waren Laura en Marion waren nog niet klaar toen de bel ging. Jolanda schreeuwde direct tempo sletje laat onze gasten niet wachten, ik deed de deur open en Rik en Joost kwamen binnen, staat je goed sletje dat roze.

Rik zei direct ik moet naar de wc en aangezien jij het wc papier bent meekomen. Ik moest naast de wc gaan zitten en zijn pik vasthouden en richten, laat er niets naast komen, want dan kun je het oplikken. Tuurlijk ging er iets naast, daar zorgde Rik wel voor.

Hij was klaar en moest eerst zijn pik schoon likken en even zuigen totdat hij een stijve had. Toen vond hij het goed deed zijn broek dicht en ik moest op de knieen een paar drupjes pis van hem oplikken. Ik liep naar de kamer en moest eerst iedereen wat inschenken de dames allemaal wijn en Rik en Joost een biertje, ik kreeg een glas water.

Nou sletje begin maar eens met barbecuen, ik moest de BBQ verzorgen zodat zij lekker met elkaar konden kletsen en genieten.

Ik had net het eerste vlees er op liggen toen de bel weer ging. Kom sletje doe de deur open. Ik twijfelde, maar ging toch, ik deed deur open en er stonden 4 oudere vrouwen van half 40 voor de deur. Jij bent het sletje, nou laat ons eens binnen! In de tuin aangekomen moest ik mij door hen 4 laten keuren. Doe je string eens uit en kom hier staan.

Daar stond ik, wat een klein wormpje heb je daar, daar hebben we wel wat voor. Ik kreeg een blauw pilletje en naar later bleek was dat een erectiepil, een goed half uur later had ik een stijve. Ik moest me 1 voor 1 voorstellen als sletje. Zij stelden zich ook voor, Ria een kleine vrouw blond haar blauwe ogen en lekker bruin, iets steviger maar niet te. Ik moest me omdraaien voor over buigen en me billen uit elkaar trekken, voor ik het wist gleed er een vinger in.

Jij hebt daar nog niet veel ervaring voel ik. Toen Mariska, zij was een negerin, ook iets steviger lang zwart haar, gigantisch borsten en ze had een strak kort jurkje aan. Sabine was lang kort blond haar en slank, kleine borsten. Ellen was normale lengte vrij lange benen lang krullend rood haar. Zo stelde ik mij aan alle vier voor. Ellen zij was als laatste en drukte zelfs 2 vingers in mijn sterretje en vingerde me zo even. Ik moest voor hen ook wat inschenken en toen weer bij de BBQ het vlees draaien.

Het gesprek ging over mij en Ria zij op een gegeven moment ik heb een sexshop het wordt tijd dat jullie wat uitzoeken wat je bij jullie sletje kunt gebruiken. Zullen we morgen gaan. Is goed zeiden ze, hoor je dat sletje we gaan morgen wat lekker speelgoed voor jou uitzoeken. Joost en Rik direct, maar als jullie er niet zijn kunnen wij het sletje wel gebruiken toch, er moet nog aardig wat schoongemaakt worden bij ons.

Iedereen had al wat gegeten behalve ik, Sabine vroeg mij of ik ook wat wilde, tuurlijk ik had ook wel honger gekregen. Oke maak maar een worstje voor je klaar, wil je er saus bij. Ik moest een condoom om doen en me in de condoom aftrekken. Ik spoot de condoom vol, ging snel aangezien ik geil was. Toen moest ik de condoom af doen en om de worst heen doen. Dit is jouw saus, geniet er maar van sletje, ik at het worstje met saus op. Stiekem probeerde ik onder het jurkje van Mariska te kijken, het was zo kort.

Mariska zag het, wat is er sletje jij wilt onder mijn jurkje kijken he. Ik knikte van ja. Mag dat, nee Meesteres Mariska, dat weet je dus wel, het wordt tijd dat ik je straf. Of beter gezegd je gaat zorgen dat ik heerlijk klaar kom. Ik moest op het gras gaan liggen op mijn rug.

Mariska kwam bovenop mij zitten en drukte haar poesje op mijn mond likken slet. Zij schoor zich niet, het was een wilde haar bos. Ze duwde mijn hoofd hard in haar kruis, ze ging op en neer ik voelde haar geil over mijn hele gezicht. Toen kwam ze klaar, er kwam veel vocht vrij ik slikte zoveel mogelijk door. Ze klemde me vast tussen haar dijen. Zo dat was lekker, dat mag je straks nog een keer doen wanneer wij weggaan.

Iedereen was geil geworden en kleedde zich uit. Joost en Rik hadden een gigantische stijve. Ria zag dit en vroeg of ze haar niet wilden sandwichen. Aangezien ze vroeger wel eens wat met een vrouw hadden gehad en ze beide zeer geil waren vonden ze het goed.

Ze mochten alleen niet in Ria spuiten. Spuit het maar in het mondje van dit sletje. Joost ging liggen Ria liet zich er op zakken en Rik ging achter Ria zitten en liet zijn pik in de kont van Ria glijden. Ik moest er naast liggen en het duurde niet lang of Rik haalde zijn pik uit de kont van Ria en ik moest hem klaar pijpen, ik moest alles doorslikken.

Even later ging Ria van Joost af en moest ik op de knieen voor Joost zitten en trok hij zich af voor mijn gezicht en spoot mij onder en ook wat in mijn gezicht. Ze maakten allemaal foto's van mij ondergespoten gezicht. Toen moest ik Ria klaarlikken zij had wel een kaal poesje en was super nat. Zij kwam snel klaar. Sletje er zijn nog 8 vrouwen hier die niet hebt gelikt, begin maar eens, ik moest ze allemaal op de rij likken.

Ik had er een zere tong van en mijn gezicht zat daarna helemaal onder zaad en kutgeil Einde Deel 2 Slot. Vernederd als slaaf tijdens mijn vakantie! Vertel ze nog eens hoe snel je klaar kwam en dat ik je kleine pikje niet heb gevoeld.

Ik vertelde ze het nogmaals. Ik ga je nu straffen. Lea pakte een voorbinddildo uit de tas en ik moest de condoom die ik nog om had daar om heen doen. Kijk goed dit is dus een echt lul, heel wat anders dan jouw kleine lulletje. Ik moest vervolgens voorover met de buik op de keukentafel liggen.

Ik kreeg al een vermoeden en stribbelde tegen. Jolanda direct moeten we jouw pijpfilmpjes aan je bekenden mailen. Nee, nou ga liggen dan. Het tegendeel was overigens zo een jaar of 10 geleden. Ik weet dat ik toen juist heel vreemd opkeek van de eerste vrouw die ik in de sauna zag zonder schaamhaar. Nienke klopt dat is idd sinds de jaren '90 zo Het klopt dat het toen nog niet massaal gedaan werd, maar het gaat op een gegeven moment wel snel Heleen grappig ik was zo een van die eerste vrouwen die jij beschrijft.

Ik werd idd heel gek aangekeken door meerdere mensen en nu zie je niet anders meer Samenvattend kan je stellen dat het van andere culturen is overgewaaid terwijl toch iemand het met de BDSM-scene associëert en met vernederen heeft het niets meer te maken gezien Meesters zich ook kaalscheren.

Men scheert zich uit hygiënsiche reden als het van de vrouw afhangt. Nu zou ik toch graag de opinie van mannen kennen.??? Een mening van een man; die verschilt niet zo gek veel van die van de meeste vrouwen denk ik. Het is voor mij vooral een hygiene item. BDSM staat er los van. Ik heb ooit het voorstel gehad mijn billen te harsen. Terwijl die helemaal niet zo harig zijn vergeleken met andere mannenbillen. Dat was wel heel erg in het verlengde van onze BDSM relatie.

Ik geef het bij een spel wel mee als regel Ik vind het zelf mooier, lekkerder, hygiënischer, makkelijker i. Ik vind de controle en eventuele straf bij niet goed scheren een leuk onderdeel. Maar aan de andere kant scheer ik me meestal ook netjes, en dat is zeker uit hygiene, en omdat eht lekkerder voelt.

Ik vind het helemaal niets te maken hebben met BDSM maar doe het ook gewoon omdat ik me er prettiger mee voel en is ook hygiënischer. Van mijn partner s verlang ik het niet hoewel ik het wel een stuk prettiger vind als ze het wel hebben geschoren.

Ook hier heeft dat niets te maken met BDSM. Als iemand zich niet heeft geschoren en we spelen vooral vuurspelletjes dan verdwijnt het vanzelf wel en is eigenlijk ook wel zo leuk als ze wat behaard zijn.

Er ging een wereld voor me open, want zo zwaar behaard als ik ben op deze plaatsen, ik had er nog nooit bij stil gestaan. Toen ik ruim 5 jaar geleden slavin werd, heeft Ze mij, bij de 2e ontmoeting domweg zelf kaal geschoren op mijn meest intieme plek. Ik onderging het gedwee en totaal overgeleverd aan Haar handelingen.

Spontaan bedacht ik zelf, dan ga ik Haar verrassen de volgende keer met kale oksels. Trots kwam ik de derde keer bij Haar en zag de trotse blik in Haar ogen. Zelf ontdekte ik in de loop der weken en jaren, dat ik het bijzonder prettig vind kaal te zijn en zeker dit ook zelf te willen.

Nog steeds vandaag aan de dag, bij mijn huidige Dom, is het een eis dat ik op deze plekken kaal ben. Als slavin wil ik niets liever dan te voldoen aan de wensen en eisen van mijn Dom.

Inmiddels laat ik alle plekken waar haar zit, op mijn hoofdhaar na, harssen, en dat is op zich al een waar BDSM gevoel. Maar met trots streel ik mijn eigen venusheuvel, mijn oksels en benen zo glad als ze dan voor een week of vier zijn. Niks scheerzeep, of gewoon scheren. Eén keer ik de 5e week ben ik wat harig, en in de 6e week laat ik me weer harssen. Meerdere keren heb ik mijn eerste Domme bedankt voor Haar eis, kaal te moeten zijn op intieme plekken. Maar ik kan me levendig voorstellen dat menigeen zich afvraagt wat de zin of onzin is van het kaal moeten zijn als slavin of slaaf.

Ik ben er enorm blij mee! Wil niets liever meer! Je kunt geen draadje meer starten. Voor gesprekken kun je terecht bij de Groepen. Ga naar forum-index of kies ander forum: Alle berichten uit deze discussie Waarom kaalscheren? S Deelnemer 04 - 04 - 20 10 D Deelnemer 04 - 04 - 20 10 S Deelnemer 05 - 04 - 20 10

Gratis shemale sex vrouw wil gratis neuken

Ronald zag dat de man nu het zweepje van de huid van Wendy haalde en haar een tik op haar kont gaf. Tegelijkertijd voelde hij op zijn eigen kont ook een tik.

Zowel Wendy als Ronald slaakte bijna tegelijkertijd een kreuntje. Het was hen nu duidelijk dat de man en de vrouw beide hetzelfde deden. De mep werd al snel gevolgd door een volgende mep en de man en vrouw begonnen nu zachtjes heel hun lichaam te bewerken met het zweepje.

Ronald had eerst gedacht dat hij dit niet leuk ging vinden maar zijn lichaam vertelde hem anders. Uit zijn stijve penis kwam al een beetje voorvocht uit en hoe voelde zich behoorlijk geil.

Ook Wendy leek dit wel leuk te vinden want ook haar poesje was zichtbaar nat geworden. Ondertussen vonden de man en de vrouw het tijd geworden om iets ander te doen.

Wendy werd door de man op de tafel gelegd en daar vakkundig op vastgeboden. De vrouw had ondertussen wat touwen en banden erbij gehaald en zij maakte deze vast aan de armen en benen van Ronald.

Met touwen die ze aan de haken en hogen in de muur bevestigde bond ze Ronald zo vast dat hij in een X stond. Hij kon geen kant meer uit en hij was op ieder plekje bereikbaar. De vrouw had ondertussen ook ergens een klein leren riempje tevoorschijn getoverd en zette zich daarmee voor de lul van Ronald. Deze voelde dat de vrouw het riempje om zijn ballen begon te binden. Dit gevoel had hij nog nooit meegemaakt maar hij werd er nog geiler van dan hij al was.

De vrouw likte ondertussen het voorgeil van zijn pik en gaf hem een kleine tongkus waardoor Ronald zijn eigen geil proefde. Ook Wendy was ondertussen stevig vastgebonden op de tafel. Het koppel besloot even te pauzeren en wat kleding uit te doen. De vrouw begon zich uit te kleden zodat ze enkel nog maar een slipje met een open kruis aanhad en een kwartcup-BH die haar grote borsten mooi naar omhoog duwde.

Haar poesje was bijna helemaal kaal geschoren enkel een klein streepje boven haar kutje was nog blijven staan. De man had besloten om alles uit te doen. Ook zijn pik was volledig kaal geschoren, zijn exemplaar was iets kleiner dan dat van Ronald maar stond ondertussen toch ook al mooi omhoog. Het koppel gaf elkaar nog een geile tongzoen en ging toen verder spelen met hun respectievelijke slaafjes. De vrouw ging naar de kast en begon daar wat in te rommelen, met allerhande spulletjes kwam ze toen terug naar Ronald.

Het eerste wat ze deed was een haakje vastmaken aan het leren riempje rond de ballen van Ronald waarna ze hier wat gewichtjes begon te bevestigen.

Hierdoor werden de ballen van Ronald nog harder afgespannen wat hem een nog geiler gevoel gaf. Ondertussen had ze ook twee wasknijpers op de tepels van Ronald gezet.

Daarna ging ze achter hem staan en haalde de buttplug uit de kont van Ronald. Ronald dacht dat hij er eindelijk van verlost was maar niets was minder waar. Al snel voelde hij terug wat druk op zijn aarsje en de vrouw was nu terug een buttplug in zijn kont aan het duwen. Alleen was deze wat groter dan de vorige, maar daar bleef het niet bij. Toen de plug volledig in zijn kontje zat drukte de vrouw op een knopje en begon de plug stevig te trillen in zijn kont.

De vrouw kwam nu terug voor hem staan en deed nu ook haar nietsverhullende slipje uit. Ze sloeg haar armen om de nek van Ronald en met een klein sprongetje sprong zijn met haar kutje op zijn pik. Ze sloeg haar benen om de middel van Ronald en zo begon ze hem te bereiden. Door het heen en weer geschommel begonnen nu ook de gewichten aan zijn ballen te bewegen wat een pijnschuit door zijn lichaam liet gaan. Sneller en sneller begon de vrouw hem te bereiden. Dit was voor Ronald de druppel en met een ingehouden kreet kwam hij klaar.

Maar doordat zijn ballen zo strak afgebonden waren, kwam er geen druppel sperma uit zijn pik. In plaats daarvan trok er een pijnschuit door zijn lul. De vrouw trok zich van dit alles niets aan en bleef hem berijden. Ook zij begon nu harder en harder te kreunen tot ze al schokkend op zijn pik klaarkwam. Nadat ze bekomen was, klom ze van zijn pik.

Door de combinatie van zijn geilheid en viagra bleef deze echter keihard omhoog staan. De vrouw knielde nu voor hem neer en begon hem te pijpen. Tegelijkertijd begon ze ook het riempje rond zijn ballen los te maken wat hem een vreemd gevoel bezorgde. Dit in combinatie met de heerlijke pijpkunsten van de vrouw en de trillende buttplug zorgde er al snel voor dat zijn tweede hoogtepunt er zat aan te komen. Met een luide kreet spoot hij met een krachtige straal al zijn zaad in het mondje van de vrouw.

Deze likte nog snel zijn lul een beetje proper en met een mond vol zaad begon ze Ronald wild te tongen. Voor het eerst in zijn leven proefde deze de smaak van zijn eigen zaad en dit veel niet eens zo hard tegen. Nadat ze uitgekust waren maakte de vrouw Ronald los. Ondertussen had de man natuurlijk ook niet stilgezeten. Nadat hij Wendy had vastgebonden op tafel begon had ook hij de wasknijpers bovengehaald. Al snel stonden er een aantal knijpers op haar borsten en natuurlijk ook eentje op haar beide tepels.

Daarna waren haar schaamlippen aan de beurt. Op ieder lipje kwamen twee knijpers. Telkens de man een knijper op haar lichaam zette, moest Wendy een kreetje onderdrukken. Nadat hij nog op een aantal andere plaatsen een knijper had geplaatst, liep de man naar de kast en haalde er een grootte vibrator uit. Hij zette deze op de hoogste stand en de staaf begon nu zeer hard en luid te trillen. Hij plaatste de staaf nu op het klitje van Wendy waarop deze eens diep moest zuchten. De man sprak nu tot Wendy.

Ik ga alle knijpers langzaam van je lichaam halen, deze vibrator blijft zolang op je kutje zitten en je mag niet klaarkomen voor de laatste knijper eraf is. Wendy begon steeds zwaarder en zwaarder te ademen.

Ook zij was immers al geil geworden van de voorgaande gebeurtenissen. De man haalde nu de knijpers van haar tepels waardoor er een pijnscheut door haar lichaam trok, deze ging echter snel over in een golf van genot.

Enkel de 4 knijpers op haar kutlipjes stonden er nu nog op. Langzaam ging de man verder met het verwijderen van de knijpers en Wendy kreeg het moeilijker en moeilijker. De man ging nu echter zeer traag te werk en hij duwde de vibrator nu hard op haar klitje. Tenslotte voelde Wendy nu ook dat de laatste knijper eraf ging.

Hierop liet ze alle remmen los. Hevig schokkend en met een luide kreet kwam Wendy klaar. Nadat ze was bekomen maakte de man haar los en was het tijd voor de volgende ronde. Nadat Wendy en Ronald even iets te drinken hadden gekregen, gingen ze verder met de sessie. Ronald werd nu vastgebonden op de tafel en Wendy moest met haar benen gespreid en haar handen in haar nek gaan staan.

De man haalde een ketting tevoorschijn met aan beide kanten een knijper aan. Deze twee knijpers maakte hij vast aan haar tepels en aan het kettinkje bevestigde hij wat gewichtjes zodat de tepels van Wendy uitgetrokken werden.

Hij gaf haar nog een paar klappen op haar kontje en ging toen kijken naar zijn vrouw die met Ronald bezig was. De vrouw was ondertussen ook op de tafel geklommen en had zich op de pik van Ronald gezet en was bezig met hem zachtjes te bereiden. Ondertussen was ook haar man op tafel geklommen, hij zette zich achter zijn vrouw, plaatste zijn lul tegen haar aarsje en duwde hem erin. De vrouw werd nu dubbel gepenetreerd door de vastgebonden Ronald en haar man. Zachtjes begon ze nu beide heren te neuken, maar al snel begon ze haar tempo te verhogen en steeds sneller en sneller begon ze hen nu te bereiden.

Met een kreun spoot hij zijn zaad in het kutje van de vrouw. Ze bleef echter beide heren neuken tot ook zij al trillend klaarkwam en uitgeput op Ronald neerviel. Enkel de man was nu nog niet klaargekomen. Hij bleef echter het kontje van zijn vrouw neuken zodat deze bleef klaarkomen. Maar ook de man hield het niet lang meer vol en tenslotte schoot ook hij al zijn zaad in het kontje van zijn vrouw.

Hij haalde zijn lul uit haar kontje en pakte zijn vrouw vast die nog altijd lag te bekomen op Ronald. Hij draaide haar om en plaatste haar kutje boven de mond van Ronald. Ondertussen riep hij er ook Wendy bij en beide gaf hij de opdracht zijn vrouw proper te maken. Ronald begon daarop zijn eigen geil uit het kutje van de vrouw te zuigen en Wendy ging met haar tong diep in het kontje van de vrouw. Door het gezuig en gelik, voelde de vrouw al snel terug een orgasme opkomen en luid schreeuwend kwam ze nogmaals klaar.

Toen Ronald en Wendy het meeste geil hadden opgelikt werd Ronald losgemaakt en werd ook Wendy verlost van haar tepelklemmen. Beide kregen nu de opdracht op elkaar te tongen en het geil uit te wisselen. Dit was voor beide een beetje raar want hoewel ze goede vrienden waren hadden ze elkaar nog nooit getongd. Een beetje voorzichtig begon ze elkaar eerst te kunnen maar al snel begon ze elkaar wild te tongen. Het geil liep uit hun monden en een ander deel verdween door hun keel.

Toen de man het genoeg vond, kregen ze de opdracht elkaar schoon te likken en al het geil door slikken. Met hun mond gingen ze nu over elkaars lichaam tot ze beiden terug min of meer schoon waren. Nadat iedereen wat was bekomen keken ze elkaar aan, iedereen was uitgeput door het vele sexen. Het koppel stelde dan ook voor dat het genoeg was geweest voor vandaag en dat ze er zeer van hadden genoten. Ze vroegen aan Wendy en Ronald of ze nog eens wilden terugkomen, maar dan niet voor een SM-avondje maar voor een bisex feestje met hun vieren.

Wendy en Ronald keken en elkaar aan en zeiden dat ze het nog eens gingen bespreken met hun beiden en dat ze zeker iets gingen laten weten.

Daarop namen ze afscheid van elkaar en even naakt als ze gekomen waren gingen Wendy en Ronald weer buiten. De pik van Ronald was echter nog altijd stijf door de viagra en hij was eigenlijk nog steeds een beetje geil. Ik werk in een erotische massage salon in A »». Ja jong meisje zoekt meester 23 jaar, Bisexueel, Vrouw, Cup I borsten, woonachtig in arcen.

Deze geile meid zoekt een oudere die mij wel eens een lesje wilt leren, Ik wil wel eens een slaafje  »». Ja vrouw van 29 zoekt rapedate 29 jaar, Bisexueel, Vrouw, Cup B borsten, woonachtig in rotterdam. Ja met deze slet kun je echt alles doen wat jullie wilen jullie hebben mijn in jou macht 47 jaar, Heterosexueel, Vrouw, Cup C borsten, woonachtig in kortgene. Ik wil een strange meester in de omgeving vlissingen.

Ik moet hard opgepakt worden en vernederd word »». Ja ik zoek een strenge mr in rotterdam,vanf 50 jaar 47 jaar, Heterosexueel, Vrouw, Cup E borsten, woonachtig in rotterdam. Reageer niet op deze dame ze reageerd helemaal niet terug is zo fake als wat zo a »». Hallo, ik ben een 29jarige meid die absoluut on ervaren is in de bdsm wereld, wel al veel gelezen en »». Nee Rape teef 29 jaar, Heterosexueel, Vrouw, , woonachtig in. Ik wil mijn vriendin aanbieden als rape teef liefst op een zo kinky en grof mogelijke manier.

Ja ik zoek in rotterdam een strenge mr vanf 65 tot 80 jaar 47 jaar, Heterosexueel, Vrouw, , woonachtig in rotterdam. Nee onderdanige slet zoekt Meester 28 jaar, Heterosexueel, Vrouw, Cup C borsten, woonachtig in ergens.

Deze studerende slet zoekt een Meester die met haar doet wat hij wil. Alles is mogelijk, op een paar »». Jong en trots wil voelen wie de baas is. Volledig de jouwe zijn. Ja ik zoek een senioren mr in rotterdam 47 jaar, Heterosexueel, Vrouw, , woonachtig in rotterdam. Ik zoek in rotterdam en mr vanaf een jaar of 65 tot 85,die mij als slavin wil,ben voor erg veel in,e »». Dag geile mannen, Ik ben Veronica, een jonge nymfomane van in de Ik wil graag in contact kom »». Nee lief, intelligent maar ook onzeker en verlegen meisje wil graag uw sub zijn.

Ik ben Anna Nina, een jonge vrouw van 24 jaar. Ik heb weinig ervaring op seksueel gebied, maar heb v »». Ja Geile perverse teef zoekt meester met fantasie 45 jaar, Heterosexueel, Vrouw, Cup C borsten, woonachtig in Amsterdam. Ik ben 45 jaar, geil erop om gedomineerd te worden. Welke meester ongeveer tus »». Ja Help mij met mijn fantasieen! Ik zoek een man of een stel die mij wegwijs kunnen maken in de SM.

Ik loop al jaren met fantasieen r »». Ja Ik heb witte billen, spank me en neuk me, mooie vrouw van 38 39 jaar, Bisexueel, Vrouw, , woonachtig in Tilburg. Ik ben 38 jaar en, dat lijkt me duidelijk, op zoek naar sex.

Maar wel met een beetje aantrekkelijke  »». Nee Onderdanig sletje wil jou rapefantasie waarheid laten worden! Ik ben een zeer onderdanige Aziatische sletje, zoek zeer dominante man nen die geilen op gesmeek, t »». Ja Slavin zoekt ervaren perverse meester die haar als teef of zeug wil trainen en behandelen 45 jaar, Heterosexueel, Vrouw, Cup C borsten, woonachtig in Amsterdam. Ja ik zoek een mr ,met dieren 47 jaar, Heterosexueel, Vrouw, Cup E borsten, woonachtig in rotterdam.

Ik ben op zoek in rotterdam,naar een mr die ook aan animalsex doet. Ik ben een slavin voor de mr en z »». Ja een super geile vrouw 42 jaar, Bisexueel, Vrouw, Cup C borsten, woonachtig in hengelo. Ja Wie wil mij onder handen nemen. Man, Vrouw of beide.
slavin gezocht kut kaalscheren

Toen kwam ze weer met een pak met ijsklontjes en legde die op mijn pik. In een mum van tijd was er niets meer van over. Toen maakte ze me eindelijk los. De anderen komen zo, we gaan barbecuen, we hebben Rik en Joost ook uitgenodigd. Maar we willen niet de hele tijd tegen dat kleine slurfje van je aankijken. Ik kreeg een roze string toegeworpen, deze deed ik aan en daar stond ik echt vernederend. Even later kwamen de rest ook binnen. Ik moest mee helpen ze hadden vlees gehaald en de koelkast moest ik vullen.

We hebben nog een regel, je zegt niets, je mag alleen wat zeggen als wij je daar toestemming voor geven. Wil je wat vragen dan steek je je hand maar op, net zoals vroeger op school. De dames gingen douchen en ik moest de bikini's ophangen.

Ze waren Laura en Marion waren nog niet klaar toen de bel ging. Jolanda schreeuwde direct tempo sletje laat onze gasten niet wachten, ik deed de deur open en Rik en Joost kwamen binnen, staat je goed sletje dat roze. Rik zei direct ik moet naar de wc en aangezien jij het wc papier bent meekomen. Ik moest naast de wc gaan zitten en zijn pik vasthouden en richten, laat er niets naast komen, want dan kun je het oplikken.

Tuurlijk ging er iets naast, daar zorgde Rik wel voor. Hij was klaar en moest eerst zijn pik schoon likken en even zuigen totdat hij een stijve had. Toen vond hij het goed deed zijn broek dicht en ik moest op de knieen een paar drupjes pis van hem oplikken. Ik liep naar de kamer en moest eerst iedereen wat inschenken de dames allemaal wijn en Rik en Joost een biertje, ik kreeg een glas water.

Nou sletje begin maar eens met barbecuen, ik moest de BBQ verzorgen zodat zij lekker met elkaar konden kletsen en genieten. Ik had net het eerste vlees er op liggen toen de bel weer ging.

Kom sletje doe de deur open. Ik twijfelde, maar ging toch, ik deed deur open en er stonden 4 oudere vrouwen van half 40 voor de deur. Jij bent het sletje, nou laat ons eens binnen! In de tuin aangekomen moest ik mij door hen 4 laten keuren. Doe je string eens uit en kom hier staan. Daar stond ik, wat een klein wormpje heb je daar, daar hebben we wel wat voor. Ik kreeg een blauw pilletje en naar later bleek was dat een erectiepil, een goed half uur later had ik een stijve.

Ik moest me 1 voor 1 voorstellen als sletje. Zij stelden zich ook voor, Ria een kleine vrouw blond haar blauwe ogen en lekker bruin, iets steviger maar niet te. Ik moest me omdraaien voor over buigen en me billen uit elkaar trekken, voor ik het wist gleed er een vinger in.

Jij hebt daar nog niet veel ervaring voel ik. Toen Mariska, zij was een negerin, ook iets steviger lang zwart haar, gigantisch borsten en ze had een strak kort jurkje aan. Sabine was lang kort blond haar en slank, kleine borsten.

Ellen was normale lengte vrij lange benen lang krullend rood haar. Zo stelde ik mij aan alle vier voor. Ellen zij was als laatste en drukte zelfs 2 vingers in mijn sterretje en vingerde me zo even. Ik moest voor hen ook wat inschenken en toen weer bij de BBQ het vlees draaien. Het gesprek ging over mij en Ria zij op een gegeven moment ik heb een sexshop het wordt tijd dat jullie wat uitzoeken wat je bij jullie sletje kunt gebruiken. Zullen we morgen gaan.

Is goed zeiden ze, hoor je dat sletje we gaan morgen wat lekker speelgoed voor jou uitzoeken. Joost en Rik direct, maar als jullie er niet zijn kunnen wij het sletje wel gebruiken toch, er moet nog aardig wat schoongemaakt worden bij ons.

Iedereen had al wat gegeten behalve ik, Sabine vroeg mij of ik ook wat wilde, tuurlijk ik had ook wel honger gekregen. Oke maak maar een worstje voor je klaar, wil je er saus bij. Ik moest een condoom om doen en me in de condoom aftrekken.

Ik spoot de condoom vol, ging snel aangezien ik geil was. Toen moest ik de condoom af doen en om de worst heen doen. Dit is jouw saus, geniet er maar van sletje, ik at het worstje met saus op. Stiekem probeerde ik onder het jurkje van Mariska te kijken, het was zo kort. Mariska zag het, wat is er sletje jij wilt onder mijn jurkje kijken he.

Ik knikte van ja. Mag dat, nee Meesteres Mariska, dat weet je dus wel, het wordt tijd dat ik je straf. Of beter gezegd je gaat zorgen dat ik heerlijk klaar kom. Ik moest op het gras gaan liggen op mijn rug. Mariska kwam bovenop mij zitten en drukte haar poesje op mijn mond likken slet.

Zij schoor zich niet, het was een wilde haar bos. Ze duwde mijn hoofd hard in haar kruis, ze ging op en neer ik voelde haar geil over mijn hele gezicht.

Toen kwam ze klaar, er kwam veel vocht vrij ik slikte zoveel mogelijk door. Ze klemde me vast tussen haar dijen. Zo dat was lekker, dat mag je straks nog een keer doen wanneer wij weggaan. Iedereen was geil geworden en kleedde zich uit.

Joost en Rik hadden een gigantische stijve. Ria zag dit en vroeg of ze haar niet wilden sandwichen. Aangezien ze vroeger wel eens wat met een vrouw hadden gehad en ze beide zeer geil waren vonden ze het goed.

Ze mochten alleen niet in Ria spuiten. Spuit het maar in het mondje van dit sletje. Joost ging liggen Ria liet zich er op zakken en Rik ging achter Ria zitten en liet zijn pik in de kont van Ria glijden. Ik moest er naast liggen en het duurde niet lang of Rik haalde zijn pik uit de kont van Ria en ik moest hem klaar pijpen, ik moest alles doorslikken.

Even later ging Ria van Joost af en moest ik op de knieen voor Joost zitten en trok hij zich af voor mijn gezicht en spoot mij onder en ook wat in mijn gezicht. Ze maakten allemaal foto's van mij ondergespoten gezicht. Toen moest ik Ria klaarlikken zij had wel een kaal poesje en was super nat.

Zij kwam snel klaar. Sletje er zijn nog 8 vrouwen hier die niet hebt gelikt, begin maar eens, ik moest ze allemaal op de rij likken. Ik had er een zere tong van en mijn gezicht zat daarna helemaal onder zaad en kutgeil Einde Deel 2 Slot. Vernederd als slaaf tijdens mijn vakantie!

Vertel ze nog eens hoe snel je klaar kwam en dat ik je kleine pikje niet heb gevoeld. Ik vertelde ze het nogmaals. Ik ga je nu straffen. Lea pakte een voorbinddildo uit de tas en ik moest de condoom die ik nog om had daar om heen doen.

Kijk goed dit is dus een echt lul, heel wat anders dan jouw kleine lulletje. Ik moest vervolgens voorover met de buik op de keukentafel liggen. Ik kreeg al een vermoeden en stribbelde tegen. Jolanda direct moeten we jouw pijpfilmpjes aan je bekenden mailen. Nee, nou ga liggen dan. Het tegendeel was overigens zo een jaar of 10 geleden. Ik weet dat ik toen juist heel vreemd opkeek van de eerste vrouw die ik in de sauna zag zonder schaamhaar.

Nienke klopt dat is idd sinds de jaren '90 zo Het klopt dat het toen nog niet massaal gedaan werd, maar het gaat op een gegeven moment wel snel Heleen grappig ik was zo een van die eerste vrouwen die jij beschrijft.

Ik werd idd heel gek aangekeken door meerdere mensen en nu zie je niet anders meer Samenvattend kan je stellen dat het van andere culturen is overgewaaid terwijl toch iemand het met de BDSM-scene associëert en met vernederen heeft het niets meer te maken gezien Meesters zich ook kaalscheren.

Men scheert zich uit hygiënsiche reden als het van de vrouw afhangt. Nu zou ik toch graag de opinie van mannen kennen.??? Een mening van een man; die verschilt niet zo gek veel van die van de meeste vrouwen denk ik.

Het is voor mij vooral een hygiene item. BDSM staat er los van. Ik heb ooit het voorstel gehad mijn billen te harsen. Terwijl die helemaal niet zo harig zijn vergeleken met andere mannenbillen. Dat was wel heel erg in het verlengde van onze BDSM relatie. Ik geef het bij een spel wel mee als regel Ik vind het zelf mooier, lekkerder, hygiënischer, makkelijker i. Ik vind de controle en eventuele straf bij niet goed scheren een leuk onderdeel.

Maar aan de andere kant scheer ik me meestal ook netjes, en dat is zeker uit hygiene, en omdat eht lekkerder voelt. Ik vind het helemaal niets te maken hebben met BDSM maar doe het ook gewoon omdat ik me er prettiger mee voel en is ook hygiënischer. Van mijn partner s verlang ik het niet hoewel ik het wel een stuk prettiger vind als ze het wel hebben geschoren. Ook hier heeft dat niets te maken met BDSM. Als iemand zich niet heeft geschoren en we spelen vooral vuurspelletjes dan verdwijnt het vanzelf wel en is eigenlijk ook wel zo leuk als ze wat behaard zijn.

Er ging een wereld voor me open, want zo zwaar behaard als ik ben op deze plaatsen, ik had er nog nooit bij stil gestaan.

Toen ik ruim 5 jaar geleden slavin werd, heeft Ze mij, bij de 2e ontmoeting domweg zelf kaal geschoren op mijn meest intieme plek. Ik onderging het gedwee en totaal overgeleverd aan Haar handelingen.

Spontaan bedacht ik zelf, dan ga ik Haar verrassen de volgende keer met kale oksels. Trots kwam ik de derde keer bij Haar en zag de trotse blik in Haar ogen.

Zelf ontdekte ik in de loop der weken en jaren, dat ik het bijzonder prettig vind kaal te zijn en zeker dit ook zelf te willen. Nog steeds vandaag aan de dag, bij mijn huidige Dom, is het een eis dat ik op deze plekken kaal ben. Als slavin wil ik niets liever dan te voldoen aan de wensen en eisen van mijn Dom. Inmiddels laat ik alle plekken waar haar zit, op mijn hoofdhaar na, harssen, en dat is op zich al een waar BDSM gevoel.

Maar met trots streel ik mijn eigen venusheuvel, mijn oksels en benen zo glad als ze dan voor een week of vier zijn. Niks scheerzeep, of gewoon scheren. Eén keer ik de 5e week ben ik wat harig, en in de 6e week laat ik me weer harssen.

Meerdere keren heb ik mijn eerste Domme bedankt voor Haar eis, kaal te moeten zijn op intieme plekken. Maar ik kan me levendig voorstellen dat menigeen zich afvraagt wat de zin of onzin is van het kaal moeten zijn als slavin of slaaf. Ik ben er enorm blij mee! Wil niets liever meer!

Je kunt geen draadje meer starten. Voor gesprekken kun je terecht bij de Groepen. Ga naar forum-index of kies ander forum: Alle berichten uit deze discussie Waarom kaalscheren?

S Deelnemer 04 - 04 - 20 10 D Deelnemer 04 - 04 - 20 10 S Deelnemer 05 - 04 - 20 10Nadat zij het ontbijt op hadden ging iedereen zich douchen. Ik was naakt aan het afwassen. Iedereen was klaar en liep in bikini.

Ik moest mee komen en werd op het bed vastgebonden, ik kon nergens heen. Ik kreeg ook nog een paar sokken in mijn mond, zodat ik niet kon schreeuwen. Wij gaan lekker naar het strand, we zien je eind van de middag wel weer sletje. Ze gingen weg en ik viel in slaap. Tegen 4 uur werd ik wakker gemaakt door Ellis. Zo sletje lekker geslapen. Volgens mij wel, ik had een stijve. Daar zullen we eerst eens wat aan doen en ze kneep mij in de ballen en liep weg.

Toen kwam ze weer met een pak met ijsklontjes en legde die op mijn pik. In een mum van tijd was er niets meer van over. Toen maakte ze me eindelijk los. De anderen komen zo, we gaan barbecuen, we hebben Rik en Joost ook uitgenodigd. Maar we willen niet de hele tijd tegen dat kleine slurfje van je aankijken. Ik kreeg een roze string toegeworpen, deze deed ik aan en daar stond ik echt vernederend.

Even later kwamen de rest ook binnen. Ik moest mee helpen ze hadden vlees gehaald en de koelkast moest ik vullen. We hebben nog een regel, je zegt niets, je mag alleen wat zeggen als wij je daar toestemming voor geven. Wil je wat vragen dan steek je je hand maar op, net zoals vroeger op school. De dames gingen douchen en ik moest de bikini's ophangen. Ze waren Laura en Marion waren nog niet klaar toen de bel ging. Jolanda schreeuwde direct tempo sletje laat onze gasten niet wachten, ik deed de deur open en Rik en Joost kwamen binnen, staat je goed sletje dat roze.

Rik zei direct ik moet naar de wc en aangezien jij het wc papier bent meekomen. Ik moest naast de wc gaan zitten en zijn pik vasthouden en richten, laat er niets naast komen, want dan kun je het oplikken. Tuurlijk ging er iets naast, daar zorgde Rik wel voor. Hij was klaar en moest eerst zijn pik schoon likken en even zuigen totdat hij een stijve had.

Toen vond hij het goed deed zijn broek dicht en ik moest op de knieen een paar drupjes pis van hem oplikken. Ik liep naar de kamer en moest eerst iedereen wat inschenken de dames allemaal wijn en Rik en Joost een biertje, ik kreeg een glas water.

Nou sletje begin maar eens met barbecuen, ik moest de BBQ verzorgen zodat zij lekker met elkaar konden kletsen en genieten. Ik had net het eerste vlees er op liggen toen de bel weer ging. Kom sletje doe de deur open. Ik twijfelde, maar ging toch, ik deed deur open en er stonden 4 oudere vrouwen van half 40 voor de deur. Jij bent het sletje, nou laat ons eens binnen! In de tuin aangekomen moest ik mij door hen 4 laten keuren.

Doe je string eens uit en kom hier staan. Daar stond ik, wat een klein wormpje heb je daar, daar hebben we wel wat voor. Ik kreeg een blauw pilletje en naar later bleek was dat een erectiepil, een goed half uur later had ik een stijve.

Ik moest me 1 voor 1 voorstellen als sletje. Zij stelden zich ook voor, Ria een kleine vrouw blond haar blauwe ogen en lekker bruin, iets steviger maar niet te.

Ik moest me omdraaien voor over buigen en me billen uit elkaar trekken, voor ik het wist gleed er een vinger in. Jij hebt daar nog niet veel ervaring voel ik. Toen Mariska, zij was een negerin, ook iets steviger lang zwart haar, gigantisch borsten en ze had een strak kort jurkje aan. Sabine was lang kort blond haar en slank, kleine borsten. Ellen was normale lengte vrij lange benen lang krullend rood haar.

Zo stelde ik mij aan alle vier voor. Ellen zij was als laatste en drukte zelfs 2 vingers in mijn sterretje en vingerde me zo even. Ik moest voor hen ook wat inschenken en toen weer bij de BBQ het vlees draaien. Het gesprek ging over mij en Ria zij op een gegeven moment ik heb een sexshop het wordt tijd dat jullie wat uitzoeken wat je bij jullie sletje kunt gebruiken.

Zullen we morgen gaan. Is goed zeiden ze, hoor je dat sletje we gaan morgen wat lekker speelgoed voor jou uitzoeken. Joost en Rik direct, maar als jullie er niet zijn kunnen wij het sletje wel gebruiken toch, er moet nog aardig wat schoongemaakt worden bij ons. Iedereen had al wat gegeten behalve ik, Sabine vroeg mij of ik ook wat wilde, tuurlijk ik had ook wel honger gekregen.

Oke maak maar een worstje voor je klaar, wil je er saus bij. Ik moest een condoom om doen en me in de condoom aftrekken. Ik spoot de condoom vol, ging snel aangezien ik geil was. Toen moest ik de condoom af doen en om de worst heen doen.

Dit is jouw saus, geniet er maar van sletje, ik at het worstje met saus op. Stiekem probeerde ik onder het jurkje van Mariska te kijken, het was zo kort. Mariska zag het, wat is er sletje jij wilt onder mijn jurkje kijken he. Ik knikte van ja. Mag dat, nee Meesteres Mariska, dat weet je dus wel, het wordt tijd dat ik je straf. Of beter gezegd je gaat zorgen dat ik heerlijk klaar kom.

Ik moest op het gras gaan liggen op mijn rug. Mariska kwam bovenop mij zitten en drukte haar poesje op mijn mond likken slet. Zij schoor zich niet, het was een wilde haar bos. Ze duwde mijn hoofd hard in haar kruis, ze ging op en neer ik voelde haar geil over mijn hele gezicht. Toen kwam ze klaar, er kwam veel vocht vrij ik slikte zoveel mogelijk door.

Ze klemde me vast tussen haar dijen. Zo dat was lekker, dat mag je straks nog een keer doen wanneer wij weggaan. Iedereen was geil geworden en kleedde zich uit. Joost en Rik hadden een gigantische stijve. Ria zag dit en vroeg of ze haar niet wilden sandwichen. Aangezien ze vroeger wel eens wat met een vrouw hadden gehad en ze beide zeer geil waren vonden ze het goed. Ze mochten alleen niet in Ria spuiten. Spuit het maar in het mondje van dit sletje. Joost ging liggen Ria liet zich er op zakken en Rik ging achter Ria zitten en liet zijn pik in de kont van Ria glijden.

Ik moest er naast liggen en het duurde niet lang of Rik haalde zijn pik uit de kont van Ria en ik moest hem klaar pijpen, ik moest alles doorslikken. Even later ging Ria van Joost af en moest ik op de knieen voor Joost zitten en trok hij zich af voor mijn gezicht en spoot mij onder en ook wat in mijn gezicht.

Ze maakten allemaal foto's van mij ondergespoten gezicht. Toen moest ik Ria klaarlikken zij had wel een kaal poesje en was super nat. Zij kwam snel klaar. Sletje er zijn nog 8 vrouwen hier die niet hebt gelikt, begin maar eens, ik moest ze allemaal op de rij likken.

Ik had er een zere tong van en mijn gezicht zat daarna helemaal onder zaad en kutgeil De vrouw had ondertussen ook ergens een klein leren riempje tevoorschijn getoverd en zette zich daarmee voor de lul van Ronald. Deze voelde dat de vrouw het riempje om zijn ballen begon te binden. Dit gevoel had hij nog nooit meegemaakt maar hij werd er nog geiler van dan hij al was. De vrouw likte ondertussen het voorgeil van zijn pik en gaf hem een kleine tongkus waardoor Ronald zijn eigen geil proefde.

Ook Wendy was ondertussen stevig vastgebonden op de tafel. Het koppel besloot even te pauzeren en wat kleding uit te doen. De vrouw begon zich uit te kleden zodat ze enkel nog maar een slipje met een open kruis aanhad en een kwartcup-BH die haar grote borsten mooi naar omhoog duwde. Haar poesje was bijna helemaal kaal geschoren enkel een klein streepje boven haar kutje was nog blijven staan.

De man had besloten om alles uit te doen. Ook zijn pik was volledig kaal geschoren, zijn exemplaar was iets kleiner dan dat van Ronald maar stond ondertussen toch ook al mooi omhoog. Het koppel gaf elkaar nog een geile tongzoen en ging toen verder spelen met hun respectievelijke slaafjes. De vrouw ging naar de kast en begon daar wat in te rommelen, met allerhande spulletjes kwam ze toen terug naar Ronald.

Het eerste wat ze deed was een haakje vastmaken aan het leren riempje rond de ballen van Ronald waarna ze hier wat gewichtjes begon te bevestigen. Hierdoor werden de ballen van Ronald nog harder afgespannen wat hem een nog geiler gevoel gaf. Ondertussen had ze ook twee wasknijpers op de tepels van Ronald gezet. Daarna ging ze achter hem staan en haalde de buttplug uit de kont van Ronald. Ronald dacht dat hij er eindelijk van verlost was maar niets was minder waar.

Al snel voelde hij terug wat druk op zijn aarsje en de vrouw was nu terug een buttplug in zijn kont aan het duwen. Alleen was deze wat groter dan de vorige, maar daar bleef het niet bij.

Toen de plug volledig in zijn kontje zat drukte de vrouw op een knopje en begon de plug stevig te trillen in zijn kont. De vrouw kwam nu terug voor hem staan en deed nu ook haar nietsverhullende slipje uit. Ze sloeg haar armen om de nek van Ronald en met een klein sprongetje sprong zijn met haar kutje op zijn pik.

Ze sloeg haar benen om de middel van Ronald en zo begon ze hem te bereiden. Door het heen en weer geschommel begonnen nu ook de gewichten aan zijn ballen te bewegen wat een pijnschuit door zijn lichaam liet gaan. Sneller en sneller begon de vrouw hem te bereiden. Dit was voor Ronald de druppel en met een ingehouden kreet kwam hij klaar. Maar doordat zijn ballen zo strak afgebonden waren, kwam er geen druppel sperma uit zijn pik.

In plaats daarvan trok er een pijnschuit door zijn lul. De vrouw trok zich van dit alles niets aan en bleef hem berijden. Ook zij begon nu harder en harder te kreunen tot ze al schokkend op zijn pik klaarkwam.

Nadat ze bekomen was, klom ze van zijn pik. Door de combinatie van zijn geilheid en viagra bleef deze echter keihard omhoog staan. De vrouw knielde nu voor hem neer en begon hem te pijpen. Tegelijkertijd begon ze ook het riempje rond zijn ballen los te maken wat hem een vreemd gevoel bezorgde. Dit in combinatie met de heerlijke pijpkunsten van de vrouw en de trillende buttplug zorgde er al snel voor dat zijn tweede hoogtepunt er zat aan te komen.

Met een luide kreet spoot hij met een krachtige straal al zijn zaad in het mondje van de vrouw. Deze likte nog snel zijn lul een beetje proper en met een mond vol zaad begon ze Ronald wild te tongen.

Voor het eerst in zijn leven proefde deze de smaak van zijn eigen zaad en dit veel niet eens zo hard tegen. Nadat ze uitgekust waren maakte de vrouw Ronald los.

Ondertussen had de man natuurlijk ook niet stilgezeten. Nadat hij Wendy had vastgebonden op tafel begon had ook hij de wasknijpers bovengehaald.

Al snel stonden er een aantal knijpers op haar borsten en natuurlijk ook eentje op haar beide tepels. Daarna waren haar schaamlippen aan de beurt. Op ieder lipje kwamen twee knijpers. Telkens de man een knijper op haar lichaam zette, moest Wendy een kreetje onderdrukken. Nadat hij nog op een aantal andere plaatsen een knijper had geplaatst, liep de man naar de kast en haalde er een grootte vibrator uit. Hij zette deze op de hoogste stand en de staaf begon nu zeer hard en luid te trillen.

Hij plaatste de staaf nu op het klitje van Wendy waarop deze eens diep moest zuchten. De man sprak nu tot Wendy. Ik ga alle knijpers langzaam van je lichaam halen, deze vibrator blijft zolang op je kutje zitten en je mag niet klaarkomen voor de laatste knijper eraf is. Wendy begon steeds zwaarder en zwaarder te ademen. Ook zij was immers al geil geworden van de voorgaande gebeurtenissen. De man haalde nu de knijpers van haar tepels waardoor er een pijnscheut door haar lichaam trok, deze ging echter snel over in een golf van genot.

Enkel de 4 knijpers op haar kutlipjes stonden er nu nog op. Langzaam ging de man verder met het verwijderen van de knijpers en Wendy kreeg het moeilijker en moeilijker. De man ging nu echter zeer traag te werk en hij duwde de vibrator nu hard op haar klitje.

Tenslotte voelde Wendy nu ook dat de laatste knijper eraf ging. Hierop liet ze alle remmen los. Hevig schokkend en met een luide kreet kwam Wendy klaar. Nadat ze was bekomen maakte de man haar los en was het tijd voor de volgende ronde. Nadat Wendy en Ronald even iets te drinken hadden gekregen, gingen ze verder met de sessie. Ronald werd nu vastgebonden op de tafel en Wendy moest met haar benen gespreid en haar handen in haar nek gaan staan.

De man haalde een ketting tevoorschijn met aan beide kanten een knijper aan. Deze twee knijpers maakte hij vast aan haar tepels en aan het kettinkje bevestigde hij wat gewichtjes zodat de tepels van Wendy uitgetrokken werden. Hij gaf haar nog een paar klappen op haar kontje en ging toen kijken naar zijn vrouw die met Ronald bezig was. De vrouw was ondertussen ook op de tafel geklommen en had zich op de pik van Ronald gezet en was bezig met hem zachtjes te bereiden. Ondertussen was ook haar man op tafel geklommen, hij zette zich achter zijn vrouw, plaatste zijn lul tegen haar aarsje en duwde hem erin.

De vrouw werd nu dubbel gepenetreerd door de vastgebonden Ronald en haar man. Zachtjes begon ze nu beide heren te neuken, maar al snel begon ze haar tempo te verhogen en steeds sneller en sneller begon ze hen nu te bereiden. Met een kreun spoot hij zijn zaad in het kutje van de vrouw. Ze bleef echter beide heren neuken tot ook zij al trillend klaarkwam en uitgeput op Ronald neerviel.

Enkel de man was nu nog niet klaargekomen. Hij bleef echter het kontje van zijn vrouw neuken zodat deze bleef klaarkomen. Maar ook de man hield het niet lang meer vol en tenslotte schoot ook hij al zijn zaad in het kontje van zijn vrouw. Hij haalde zijn lul uit haar kontje en pakte zijn vrouw vast die nog altijd lag te bekomen op Ronald.

Hij draaide haar om en plaatste haar kutje boven de mond van Ronald. Ondertussen riep hij er ook Wendy bij en beide gaf hij de opdracht zijn vrouw proper te maken. Ronald begon daarop zijn eigen geil uit het kutje van de vrouw te zuigen en Wendy ging met haar tong diep in het kontje van de vrouw. Door het gezuig en gelik, voelde de vrouw al snel terug een orgasme opkomen en luid schreeuwend kwam ze nogmaals klaar.

Toen Ronald en Wendy het meeste geil hadden opgelikt werd Ronald losgemaakt en werd ook Wendy verlost van haar tepelklemmen. Beide kregen nu de opdracht op elkaar te tongen en het geil uit te wisselen. Dit was voor beide een beetje raar want hoewel ze goede vrienden waren hadden ze elkaar nog nooit getongd. Een beetje voorzichtig begon ze elkaar eerst te kunnen maar al snel begon ze elkaar wild te tongen. Het geil liep uit hun monden en een ander deel verdween door hun keel.

Toen de man het genoeg vond, kregen ze de opdracht elkaar schoon te likken en al het geil door slikken. Met hun mond gingen ze nu over elkaars lichaam tot ze beiden terug min of meer schoon waren.

Nadat iedereen wat was bekomen keken ze elkaar aan, iedereen was uitgeput door het vele sexen. Het koppel stelde dan ook voor dat het genoeg was geweest voor vandaag en dat ze er zeer van hadden genoten. Ze vroegen aan Wendy en Ronald of ze nog eens wilden terugkomen, maar dan niet voor een SM-avondje maar voor een bisex feestje met hun vieren.

Wendy en Ronald keken en elkaar aan en zeiden dat ze het nog eens gingen bespreken met hun beiden en dat ze zeker iets gingen laten weten. Daarop namen ze afscheid van elkaar en even naakt als ze gekomen waren gingen Wendy en Ronald weer buiten. De pik van Ronald was echter nog altijd stijf door de viagra en hij was eigenlijk nog steeds een beetje geil.

Beide keken ze elkaar recht in de ogen en zachtjes begon Ronald Wendy te neuken. Langzaam verhoogde hij het tempo en beiden begonnen elkaar nu ook zachtjes te tongen. Wendy had nu ook haar handen op de kont van Ronald gelegd en ze gaf nu het tempo aan waarop ze geneukt wilde worden. Beiden waren nog behoorlijk geil van deze avond en het duurde dan ook niet lang voor eerst Wendy en daarna Ronald klaarkwam. Uitgeput vielen ze beiden op de motorkap waar ze zoenend nog wat lagen na te genieten van de geile avond.

Uiteindelijk stonden ze op, kleedden zich aan en reden naar het appartement van Wendy waar ook Ronald de nacht doorbracht. Ronald stond al een tijdje in het rood op al zijn rekeningen. Werken deed hij nochtans genoeg, maar zijn levensstijl was wat te luxueus om betaald te worden met zijn 9 tot 5 baan.

Een oplossing had hij tot nu toe niet gevonden. Om zijn problemen wat te vergeten had hij vandaag afgesproken met een goede vriendin. Hij en Wendy kenden elkaar al van toen ze klein waren en hadden een echte vriendschap opgebouwd. De mensen die hen beide kenden vroegen zich af waarom ze geen koppel waren.

Zo goed kwamen ze met elkaar overeen.Dikkenegerinnen klaarkomende kut

  • 868
  • Slavin gezocht kut kaalscheren
  • Ze zei tegen Ronald dat hij zich moest omdraaien en dat hij door op zijn handen en voeten moest gaan zitten. BDSM staat er los van.

Sexclub limburg geile zwarte


S Deelnemer Het is mogelijk dat dit item in een ander forum aan bod kwam - ik kan onmogelijk alles nalezen - maar met die vraag zat ik vanaf de eerste BDSM - kennismaking: Hoi dolores, Hoe kom je erbij dat dat in zijn algemeenheid zou moeten? Het is 'gewoon' een persoonlijke voorkeur en ook nogal onderhevig aan mode. Dus momenteel zijn er veel mensen die het mooier en fijner vinden om zoveel mogelijk eraf te scheren.

Ik vind het ook heel fijn maar ik ken een Dom die het helemaal niet leuk vindt, die vindt MET haar veel leuker! D Deelnemer Persoonlijk vind ik een beetje haar wel mooi, zo boven de vagina een plukje is heel vrouwelijk. Een kale vagina is wel zo prettig voor de hygiëne of tijdens seks, dus dat heb ik persoonlijk liever kaal, maar het is maar wat je zelf wilt.

Okselhaar vind ik een afknapper. Ik denk dat in de BDSM wereld er net zo veel of weinig haar is als bij de gemiddelde vrouw op straat. Ik ben wel te verwonderd van deze reacties; kaalscheren op eigen initiatief, buiten de BDSM-scene om. Is het dan niet zo dat DOM's dit apriori vragen? Die ervaring had ik toch én de controle of je het wel goed gedaan had.

Alsof het makkelijk is, daar, tussen je benen en plooien. Het is meer overgewaaid uit andere culturen. Voornamelijk moslima's moeten zichzelf scheren wanneer ze een man hebben, ivm hygiëne.

Deze mensen komen vaak uit warme landen waar niet zoveel water is als hier. Daar waren ze er ook al snel achter dat een voorhuid bij de man voor allerlei infecties kon zorgen als het niet goed schoongehouden werd en dat was daar vaak niet mogelijk ivm te weinig water en daarvoor is besnijdenis in het leven geroepen.

En idem het scheren. Het is hier naartoe overgewaaid vanuit die culturen en zijn voornamelijk hoeren het ook gaan doen ivm hygiëne. Verder werden de badpakken steeds hoger uitgesneden, waardoor de bikinilijn geschoren moest gaan worden bij vrouwen. Langzamerhand werd dan verder gegaan met het scheren en in sauna's keek men het van elkaar af en voor je het weet heeft iedereen het Lijkt mij inderdaad ook gewoon een modern dingetje, hoewel het in de westerse wereld wel degelijk in de bdsmscene ontstaan is.

Als je je schoor, dan zat je in de scene. Het was een teken dat je onderdanig was. Een vernedering voor de slaaf of de slavin. Dat is nu ook al lang achterhaald, want veel dominanten hebben nu ook kaalgeschoren geslachtsdelen. Net als Nienke en lovely66, scheer ik scheer mezelf ook al jaren, van lang voordat ik een dominant had. Mijn oksels en benen schoor ik al vanaf mijn tienerjaren, dus waarom het derde oksel ;- dan niet?

Gewoon lekker fris en hygiënisch. Ook mijn dochter en in ieder geval 1 vriendin beiden nu rond de 30 scheren zich al jaren kaal en die zitten echt niet in de bdsmscene of ik zou me wel heel erg moeten vergissen, maar daar ga ik niet van uit. Ze vinden het gewoon hygiënischer. Een jaar of vier geleden had ik een tijdelijke Dom die wilde nou juist dat ik mij niet schoor.

Ik voelde me helemaal niet senang toen. Blij dat mijn huidige dominante echtgenoot het aan mij zelf overlaat. Ik ga regelmatig naar de sauna en vrouwen mèt schaamhaar zijn inmiddels - sinds een jaar of 2 denk ik - een uitzondering. De streepjes zie je nog wel, maar veel vaker is het allemaal weg geschoren. In die zin is het dus mode. Het tegendeel was overigens zo een jaar of 10 geleden. Ik weet dat ik toen juist heel vreemd opkeek van de eerste vrouw die ik in de sauna zag zonder schaamhaar.

Nienke klopt dat is idd sinds de jaren '90 zo Het klopt dat het toen nog niet massaal gedaan werd, maar het gaat op een gegeven moment wel snel Heleen grappig ik was zo een van die eerste vrouwen die jij beschrijft.

Ik werd idd heel gek aangekeken door meerdere mensen en nu zie je niet anders meer Samenvattend kan je stellen dat het van andere culturen is overgewaaid terwijl toch iemand het met de BDSM-scene associëert en met vernederen heeft het niets meer te maken gezien Meesters zich ook kaalscheren. Mijn tante zette de kan op het nachtkastje en ze ging nu met haar ongeschoren kut boven mijn gezicht zitten. Haar kut stonk behoorlijk en had hier weinig zin en weigerde te likken.

Maar dat accepteerde mijn tante niet en greep mij hard bij mijn ballen en kneep er hard in. Dit deed enorm veel pijn en schreeuwde het uit. Ik besloot maar om toe te geven.

Mijn tante kwam weer richting mijn mond met haar kut, en ik begon voorzichtig te likken. Wat smaakte dit goor, ik had niet het idee dat mijn tante haar kut iedere dag waste, ik proefde nog een vieze pissmaak.

Ik begon haar nu harder te likken en moest er van kokhalzen zo goor was haar kut. Haar kut werd steeds natter en het werd er niet lekkerder op. Ik hoorde mijn tante kreunen en druk haar kut nog steviger tegen mijn mond.

We zaten in een 69 positie en mijn tante pakte mijn pik vast en begon eraan te trekken. Mijn pik begon langzaam stijf te worden, en tante begon mijn pik nu ook te pijpen. Het was een heerlijk gevoel, maar plotseling voelde ik een stevige beet in mijn pik. Mijn pik deed behoorlijk zeer door die beet, en begon weer te likken. Terwijl ik likte zorgde mijn tante ervoor dat mijn pik stijf bleef.

Ze begon steeds harder te kreunen door mijn gelik, een op een gegeven moment kwam mijn tante spuitend klaar. Een grote straal kutvocht stroomde mijn mond binnen, en werd gedwongen om als door te slikken. Dit was echt goor, ik rook echt nog een poepgeur en weigerde. Ik besloot toch maar te likken en wist inmiddels ook wel, dat ik mijn tong in haar poepgat moet drukken. Dit was nog smeriger dan haar kut en het kokhalzen werd alleen maar erger.

Na een tijdje likken mocht ik ermee ophouden. Ze ging met haar kut boven mijn pik zitten en drukte mijn pik in 1 keer naar binnen. Tante begon nu stevig te neuken en kneep mij daarbij hard in mijn tepel.

Ze dwong mij om haar te zoenen, en ze drukte haar tong bij mij naar binnen. Mijn tante rookte en dit was niet bepaald lekker en gewoon goor.

Ze bleef nu maar neuken, en ze kwam kreunend klaar op mijn pik. En ze bleef nu net zolang doorgaan tot dat ik mijn zaad diep in haar kut spoot. Ze pakte de kan van het nachtkastje en dwong mij om mijn eigen pis op te drinken. Ik hield mijn mond stijf dicht, maar mijn neus werd dichtgeknepen en mijn mond ging open. Tante goot meteen mijn pis in mijn mond en dwong mij alles op te drinken. Kokhalsend probeer ik dit voor elkaar te krijgen, maar er stroomde nog veel pis over het bed.

Tante was klaar nu, want ze ging naar zelf ook naar bed. Ik viel uiteindelijk ook in slaap ondanks de stank van mijn eigen pis. Ik hoopte dat dit maar eenmalig is, maar natuurlijk kon ik weten dat dit niet zo is. Maar dat het nog erger zou worden